Churchill - Stonecast - Plume Green

Churchill Stonecast Plume Green Cappuccino Cup 22,7cl
98,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Cappuccino Cup 22,7cl.Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter som inspirerats av årstidernas växlingar och färska ingredienser. Den rustika kollektionen har återupplivats från en design i Churchills arkiv, med anor från James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med en fin fläck och rustik kant i en fyllig gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje bit kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Churchill Stonecast Plume Green Cappuccino Cup 34cl
118,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Cappuccino Cup 34cl.Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter som inspirerats av årstidernas växlingar och färska ingredienser. Den rustika kollektionen har återupplivats från en design i Churchills arkiv, med anor från James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med en fin fläck och rustik kant i en fyllig gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje bit kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Churchill Stonecast Plume Green Espresso Cup 10cl
86,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Espresso Cup 10cl.Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter som inspirerats av årstidernas växlingar och färska ingredienser. Den rustika kollektionen har återupplivats från en design i Churchills arkiv, med anor från James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med en fin fläck och rustik kant i en fyllig gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje bit kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Churchill Stonecast Plume Green Cappuccino Saucer 15,6cm
65,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Cappuccino Saucer 15,6cm.Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter som inspirerats av årstidernas växlingar och färska ingredienser. Den rustika kollektionen har återupplivats från en design i Churchills arkiv, med anor från James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med en fin fläck och rustik kant i en fyllig gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje bit kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Churchill Stonecast Plume Green Espresso Saucer 11,8cm
63,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Espresso Saucer 11,8cm.Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter som inspirerats av årstidernas växlingar och färska ingredienser. Den rustika kollektionen har återupplivats från en design i Churchills arkiv, med anor från James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med en fin fläck och rustik kant i en fyllig gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje bit kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 26cm
165,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 26cm.Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter som inspirerats av årstidernas växlingar och färska ingredienser. Den rustika kollektionen har återupplivats från en design i Churchills arkiv, med anor från James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med en fin fläck och rustik kant i en fyllig gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje bit kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 28,8cm
213,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 28,8cm.Stonecast är en samling rustika och handdekorerade produkter som inspirerats av årstidernas växlingar och färska ingredienser. Den rustika kollektionen har återupplivats från en design i Churchills arkiv, med anor från James Broadhurst-fabrikens dagar. Stonecast är handdekorerad med en fin fläck och rustik kant i en fyllig gyllenbrun färg. Tillverkningsprocessens natur innebär att varje bit kommer att vara något annorlunda, vilket bidrar till produktens övergripande charm.
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Djup Tallrik 24,8cm
213,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Djup Tallrik 24,8cm.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 16,5cm
95,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 16,5cm.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 21,7cm
124,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Evolve Tallrik 21,7cm.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Profile Sugar 22,7cl
100,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Profile Sugar 22,7cl.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Lotus Tallrik 22,9cm
167,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Lotus Tallrik 22,9cm.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Lotus Bowl 15,3cm
188,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Lotus Bowl 15,3cm.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Lotus Bowl 23,5 - 60cl
244,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Lotus Bowl 23,5 - 60cl.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Profile Mug 34cl
124,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Profile Mug 34cl.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Chefs Oblong Tallrik 29,8x15,3cm
314,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Chefs Oblong Tallrik 29,8x15,3cm.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.
Churchill Stonecast Plume Green Chefs Oblong Tallrik 18,9x35,5cm
446,00 kr
Churchill Stonecast Plume Green Chefs Oblong Tallrik 18,9x35,5cm.Den handdekorerade Stonecast Plume-designen tolkar måleriets flytande egenskaper. En unik formel skapar lager av färg som interagerar och smälter samman och bildar den karakteristiska Plume-effekten. Varje Stonecast Plume är handdekorerad och är en unik skapelse med variation i mönster och balansen mellan ljusa och mörka toner.