Fritös

Fritöserna i köksserien REDFOX 600 har pressade bassänger med rundade innerhörn för bekväm rengöring och underhåll. Både bassängen och topplattan är tillverkade av AISI 304 livsmedelsgodkänt rostfritt stål. Valet av olika effekter, bassängvolymer och korgstorlekar gör det möjligt att välja den perfekta kombinationen för alla typer av kök. För enkel och smidig rengöring har fritöserna en avtagbar kontrollpanel och värmeelement, samt en avtagbar balje. Värmeelementen är tillverkade av rostfritt stål och förstärkta med ben. Fritöserna kan vara utrustad med en avtappningskran för enklare oljebyte och finns naturligtvis även i trefasutförande för ökad prestanda, snabbare uppstart och mindre temperaturfluktuationer efter insättning av frysta ingredienser. Alla REDFOX fritöser har en kallzon som förhindrar att olja och matrester brinner fast. Den slitstarka korgen är tillverkad av förkromat stål med isolerat handtag och upphängningskrok. Alla modeller är utrustade med en arbets- och säkerhetstermostat samt en säkerhetsmikrobrytare. Den dubbla lindningen och längden på värmeelementet garanterar en tillräcklig yta för effektfördelning och värmeöverföring mellan elementet och frityroljan. Det brinner inte fett på värmeelementen, den professionella fritösen är klar för användning mycket snabbt och det finns ingen signifikant temperaturminskning även vid ökad drift.

Bänkfritös, 8L, 230V/3kW
7 698,00 kr
Fritös 8L, 230V/3kW - RedFox FE-30 EL RedFox FE-30 EL är den pålitliga fritösen för smakfulla krispiga rätter. Med 8 liters kapacitet och 3kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-30 EL är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig fritös. Uppgradera ditt kök med denna elektriska fritös och skapa läckra frityrrätter. Beställ din fritös idag!
Bänkfritös, 8L, 400V/6kW
8 898,00 kr
Fritös 8L, 400V/6kW - RedFox FE-30 ELT RedFox FE-30 ELT är en stark och pålitliga fritös för smakfulla krispiga rätter. Med 8 liters kapacitet och kraftfulla 6kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-30 ELT är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig men fortfarande snabb och kraftfull liten fritös.
Bänkfritös, 2x8L, 2x 230V/3kW
13 798,00 kr
Fritös 2x8L, 2x 230V/3kW - RedFox FE-30 EL RedFox FE-60 EL är den pålitliga fritösen för smakfulla krispiga rätter. Med 2x 8 liters kapacitet och 2x 3kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-60 EL är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig fritös. Uppgradera ditt kök med denna elektriska fritös och skapa läckra frityrrätter. Beställ din fritös idag!
Bänkfritös, 2x8L, 400V/12kW
16 198,00 kr
Fritös 2x8L, 400V/12kW - RedFox FE-60 ELT RedFox FE-60 ELT är en stark och pålitliga fritös för smakfulla krispiga rätter. Med 2x8 liters kapacitet och kraftfulla 12kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-60 ELT är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig men fortfarande snabb och kraftfull dubbel bänkfritös.
Bänkfritös, 16L, 400V/9kW
11 998,00 kr
Bänkfritös 16 L, 400V/9kW - RedFox FE-66 ELT RedFox FE-66 ELT är en kraftfull bänkfritösen med en generös kapacitet om 16L och enastående resultat. Med 16 liters kapacitet och en fritöskorg på 455x245x80mm är FE-66 ELT perfekt för tex langos och munkar. Denna elektriska bänkfritös är lätt att integrera i ditt kök och passar perfekt på bänken. Den robusta konstruktionen och enkelheten i designen gör den lättanvänd och enkel att rengöra. Perfekt för att skapa stora portioner av gyllene och krispiga favoriter som langos, pommes frites och chickenwings. RedFox FE-66 ELT är ett bra val för kräsna kockar som kräver pålitlighet och prestanda.
Fritös, 8L, 400V/6kW
12 598,00 kr
Fritös 8 L, Golvmodell, 400V/6kW - RedFox FE-31 ELT RedFox FE-31 ELT är den elektriska fritösen som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 8 liter och 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning för att skapa läckra frityrrätter. Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-31 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din RedFox FE-31 ELT idag!
Fritös, 13L, 400V/9,9kW
13 098,00 kr
Fritös 13L, Golvmodell, 400V/9,9kW - RedFox FE-31/13 ELT Friösen FE-31/13 ELT från RedFox är den elektriska fritösen som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 13 liter och mera än 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning för att skapa läckra frityrrätter. Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-31/13 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din fritös idag!
Fritös, 2x8L, 400V/12kW
21 898,00 kr
Fritös 2x8L, Golvmodell, 400V/12kW - RedFox FE-61 ELT Friösen FE-61 ELT från RedFox är en elektrisk golvfritös som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 2x8 liter och 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning för att skapa läckra frityrrätter. Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-61 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din fritös idag!
Fritös, 2x13L, 400V/19,8kW
23 098,00 kr
Fritös 2x13L, Golvmodell, 400V/19,9kW - RedFox FE-61/13 ELT Friösen FE-61/13 ELT är en elektrisk golvfritös som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 2x13 liter och mera än 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning och en kapacitet på hela 28kg pommes i timmen! Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-61/13 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din fritös idag!
Gasfritös, 8L, 8kW
15 798,00 kr
Gasfritös 8L/8kW - RedFox FE-30 GL RedFox FE-30 GL är en gasfritös som ger kraft och effektivitet till ditt kök. Med en kapacitet på 8 liter och en effekt på 8 kW erbjuder den snabb och jämn uppvärmning och en kapacitet på hela 18kg pommes per timme. Med en brännare och 8 kW effekt ger denna gasol fritös tillräckligt med kraft för snabb fritering, även av fryst mat. Den kompakta designen och gasdrift gör den lätt att integrera i olika köksutrymmen. RedFox FE-30 GL är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv gasfritös. Uppgradera ditt kök med denna gasfritös och servera fantastiskt friterade rätter. Beställ din gasfritös idag!