Små pizzaugnar (1-2 pizzor)

Små pizzaugnar av hög kvalité

En liten pizzaugn för mindre verksamheter

Se vårt utbud av små pizzaugnar i hög kvalité som passar utmärkt för verksamheter med en begränsad yta som till exempel en liten pizzeria, café, food truck, bensinstationen eller för en mindre restaurang. Användningsområdena är stora och kan användas till flera sätt än bara pizza. Pizzaugnarna kan även användas för stenugnsbakat bröd, bakverk, konfektyr eller till 1–2 pizzor samtidigt. Trots den kompakta och lilla storleken på pizzaugnarna så når de en temperatur upp till 500 °C och kan grädda en pizza på ungefär 5–6 minuter.

För att man ska kunna lyckas med en god pizza med en begränsad yta så kan det vara gynnsamt att använda smidiga tillbehör som förenklar arbetet och som inte tar allt för stor plats som till exempel en degrullare eller andra smidiga tillbehör som vi erbjuder.

Både pizzaugnarna från Hendi och Sveba Dahlén är konstruerade med en pizza sten för att man ska få det bästa resultatet. Uppvärmningen av stenskivan medför till att det blir en jämn bottenvärme och därmed en likvärdig gräddning av pizzan.

Vi erbjuder små pizzaugnar tillverkade av välkända varumärken som det italienska varumärket GAM, Hendi och Sveba Dahlén som gör svensktillverkade pizzaugnar och har många års erfarenhet och bidrar alltid med kvalité. Vi har valt dessa pizzaugnar eftersom vi ser att de erbjuder kvalité och har sedan långt tillbaka arbetet med pizzaugnar.