Varumärken

Fagor
Fagor

Vi är Sveriges återförsäljare av Fagor. Fagor är ett av Europas största producenter av restaurangmaskiner såsom restaurangugnar, diskmaskiner, köksserier och kylskåp. Deras maskiner används i michelinresturang, i skolkök, och restauranger över hela världen. Här får du bästa kvalité till ett mycket bra pris! Deras köksserier har en unik modern design, mycket hög kvalité och hög prestanda på alla deras köksmaskiner. Idag leverar Fagor deras restaurangmaskiner till inte mindre än 18 st Michelinrestauranger världen över.

Hendi
Hendi

Hendi - Restaurangutrustning - Allt från Hendi. Hendi Störst utbud & lägsta pris. Direkt återförsäljare av Hendi. Stort lager & Snabb leverans! Hendi är producent av restaurangutrustning och restaurangmaskiner. Hos Storköksbutiken hittar du Sveriges största utbud av Hendis produkter. Hos oss handlar du direkt av Hendi och slipper onödiga kostnader, vi är direkta återförsäljare av Hendi.. Storköksbutiken har ett stort lager med produkter från Hendi och vi kan snabbt leverera direkt från fabriken. Hendi är ett internationellt företag med sitt huvudkontor i Nederländerna. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1934 har de en gedigen och lång erfarenhet av restaurang- och cateringutrustning. Hendi producerar allt från grillar, bufféprodukter, barutrustning, köksredskap, bakredskap och mycket mer. Storköksbutiken har samarbetat med Hendi i många år och känner stort förtroende för deras produkter och deras mångåriga kunskap. Är du i behov av restaurang- eller cateringutrustning kan du lita på att du får en bra produkt när du köper något från märket Hendi. 

Hoshizaki
Hoshizaki

Hoshizaki är en ledande tillverkare av kommersiell köks- och livsmedelsutrustning. Hoshizaki skapade Japans första helautomatiska ismaskin och har nu ett bredare utbud av kök och matutrustning, inklusive ismaskin, varuautomat, kyl, frys och sushidiskar.

ISA Italy
ISA Italy

ISA är numera en av de viktigaste aktörerna i världen inom inredningsområdet för offentliga platser, utställningsskåp och kylskåp för glass och bakverk samt professionella möbler.

Norqi
Norqi

NORDISK DESIGN OCH DANSK ÄRLIGHET!

Norqi har över 30 års erfarenhet och kunnande inom tillverkning av restaurangspisar, stekbord och kokgrytor för den professionella cateringbranschen. Norqi har ett direkt uppdrag att göra produkter med fokus på tillförlitlighet, ergonomiska och ekonomiska förutsättningar i en hektisk vardag. En kompromisslös design genomsyrar alla Norqi’s produkter - en design där nordisk styrka och vackra minimalistiska linjer resulterar i ett igenkänt utseende. Vår erfarenhet resulterar i en enormt hög kvalitet, där funktionalitet och användarvänlighet är naturligt integrerade i produkterna. Norqi’s produkter bygger på en öppen och ärlig dialog med användarna, där Norqi inser att deras behov är Norqi’s gemensamma behov - för utan en hög nivå av professionell dialog kan man inte ha en stark gemensam framtid!

Sammic
Sammic

Sammic tillverkar vi kvalitetsutrustning för catering och hotell, licensierad handel och livsmedelsindustri

StableTable
StableTable

StableTable är ett unikt och patenterat självstabiliserande bord till restauranger, caféer, hotell och etc.

Sveba Dahlen
Sveba Dahlen

Sveba Dahlen är ledande inom pizzaugnar och bageriugnar i Sverige. Sveba Dahlens pizzaugnar är av absolut högsta kvalité! 

Sveba Dahlens helhetskoncept med:

- Högkvalitativa

- Innovativa produkter

- Kundanpassade lösningar

- Stort fokus på energieffektiva produkter.

Idag är dom ledande i Sverige med pizzaugnar och bageriugnar. 

Storköksbutiken är återförsäljare av Sveba Dahlens pizzaugnar. Hos oss hittar du ett komplett sortiment inom pizzaugnar.