Wexiödisk

Wexiödisk diskmaskiner och tillbehör

Restaurangdiskmaskiner från Wexiödisk

Vi har ett stort sortiment av Wexiödisk diskmaskiner. Wexiödisk erbjuder alltid en hög kvalité till restaurang, barer och caféer av grovdiskmaskinerhuvdiskmaskiner och underbänkdiskmaskiner. Wexiödisk erbjuder alltid hög kvalité på sina diskmaskiner och är därför Skandinaviens ledande tillverkare av diskmaskiner för restaurang och storkök.

Grovdiskmaskinen är anpassad för normal och grovdisk. Man kan enkelt ställa in spoltrycket genom en omställningsspak som reglerar lågt och högt spoltryck. Lågt spoltryck används för normaldisk som till exempel tallrikar och glas medans högt spoltryck används för att diska tuffare grytor och smutsig diskgods. På så sätt sparar man tid och kraft i diskrummet eftersom man slipper skrubba eller blötlägga sin disk under en längre tid. Grovdiskmaskiner förekommer oftast i storkök och restauranger.

Huvdiskmaskin är en utav de vanligaste diskmaskinerna som framkommer i restauranger och storkök. Den är utformad i två olika delar och öppnas genom att man tar upp den övre delen av maskinen och där emellan lägger man sin diskkorg med allt från glas till tallrikar som ska diskas.

Underbänkdiskmaskin är en mindre diskmaskin som är väl anpassad för mindre verksamheter som caféer och barer. Underbänkdiskmaskinen fungerar mer som en vanlig diskmaskin som man har i hushållet men med en diskkorg som man skjuter in istället.

Hygien och underhåll:
I varje diskmaskin som Wexiödisk erbjuder så finns det ett digitalt hygien och kontrollsystem som informerar om det förekommer några felaktigheter och avvikelser när det gäller hygienen inom diskmaskinen. På så sätt kan man enkelt hitta om det förekommer några felaktigheter som man själv inte kan avgöra. Wexiödisk har även rostfritt material i alla sina diskmaskiner både invändigt och utvändigt. Vilket medför till en enklare rengöring av diskmaskinen för att förhindra bakterier. Det rekommenderas att man ska rengöra sin diskmaskin dagligen samt veckovis på djupet. Hur man ska rengöra sin diskmaskin finns beskrivet i manualen.

Har du beställt/ vill beställa och har frågor om Wexiödisk kontakta oss gärna på tel 0410 414 44 eller maila [email protected]. Du är också varmt välkommen att besöka oss i vår butik och lager i Trelleborg. 

Wexiödisk Underbänkdiskmaskin, WD-4S
31 998,00 kr
46 490,00 kr -14 492,00 kr
Liten, snabb och driftsäker diskmaskin från Wexiödisk.Nya WD-4S, genomtänkt och beprövad Robust och säker, vilket ger perfekt diskresultat Tydlig och självförklarande pekskärm i härdat glas Hygienisk, platsbesparande luckdesign ECO-FLOW-funktion för att spara energi och förbättra arbetsmiljön Utrustad med 3 st diskkorgar.