Wexiödisk

Wexiödisk diskmaskiner

Vi har ett stort sortiment av Wexiödisk diskmaskiner. Wexiödisk erbjuder alltid en hög kvalité till restaurang, barer och caféer av grovdiskmaskinerhuvdiskmaskiner och underbänkdiskmaskiner. Wexiödisk erbjuder alltid hög kvalité på sina diskmaskiner och är därför Skandinaviens ledande tillverkare av diskmaskiner för restaurang och storkök. 

Här hittar du de populäraste diskmaskinerna från Wexiödisk

1. Wexiödisk huvdiskmaskin WD-6

2. Wexiödisk underbänksdiskmaskin WD-4S

3. Wexiödisk grovdiskmaskin WD-7

Grovdiskmaskinen är anpassad för normal och grovdisk. Man kan enkelt ställa in spoltrycket genom en omställningsspak som reglerar lågt och högt spoltryck. Lågt spoltryck används för normaldisk som till exempel tallrikar och glas medans högt spoltryck används för att diska tuffare grytor och smutsig diskgods. På så sätt sparar man tid och kraft i diskrummet eftersom man slipper skrubba eller blötlägga sin disk under en längre tid. Grovdiskmaskiner förekommer oftast i storkök och restauranger.

Huvdiskmaskin är en utav de vanligaste diskmaskinerna som framkommer i restauranger och storkök. Den är utformad i två olika delar och öppnas genom att man tar upp den övre delen av maskinen och där emellan lägger man sin diskkorg med allt från glas till tallrikar som ska diskas.

Underbänkdiskmaskin är en mindre diskmaskin som är väl anpassad för mindre verksamheter som caféer och barer. Underbänkdiskmaskinen fungerar mer som en vanlig diskmaskin som man har i hushållet men med en diskkorg som man skjuter in istället.

Hygien och underhåll:
I varje diskmaskin som Wexiödisk erbjuder så finns det ett digitalt hygien och kontrollsystem som informerar om det förekommer några felaktigheter och avvikelser när det gäller hygienen inom diskmaskinen. På så sätt kan man enkelt hitta om det förekommer några felaktigheter som man själv inte kan avgöra. Wexiödisk har även rostfritt material i alla sina diskmaskiner både invändigt och utvändigt. Vilket medför till en enklare rengöring av diskmaskinen för att förhindra bakterier. Det rekommenderas att man ska rengöra sin diskmaskin dagligen samt veckovis på djupet. Hur man ska rengöra sin diskmaskin finns beskrivet i manualen.

Har du beställt/ vill beställa och har frågor om Wexiödisk kontakta oss gärna på tel 0410 414 44 eller maila [email protected]. Du är också varmt välkommen att besöka oss i vår butik och lager i Trelleborg. 

Wexiödisk Grovdiskmaskin WD-7
52 998,00 kr
76 980,00 kr -23 982,00 kr
Wexiödisk WD-7 grovdiskmaskin. En unik och driftsäker kombi-diskmaskin, marknadens mest kompletta diskmaskin i sitt segment. Diskmaskinen är omställbar mellan normal- och grovdisk. - Robust design i rostfritt stål & tillförlitlig drift i många år.- Dubbelisolerad huv sparar energi & ger lägre ljudnivå.- Bra arbetsmiljö med unikt huvkoncept.- Automatiskt rengöringsprogram och slutsköljningstemperatur.
Wexiödisk Huvdiskmaskin WD-6 med elektronisk kontroll
45 798,00 kr
66 120,00 kr -20 322,00 kr
Wexiödisk WD-6 huvdiskmaskin. Bra kvalité som alltid från WD. Automatisk huv som tillval! Traditionell huvdiskmaskin med flera innovativa lösningar. Lämplig för den lilla och medelstora restaurangen. När du förväntar dig det bästa, en diskmaskin av hög kvalitet som underlättar vardagen för dina medarbetare. Enkelt handhavande, bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och ett optimalt diskresultat är egenskaper som gör WD-6 till en av marknadens bästa diskmaskiner. Detta, i kombination med flera program som individuellt kan justeras, löser kökets varierande krav på disk.
Wexiödisk Underbänkdiskmaskin, WD-4S
31 998,00 kr
46 490,00 kr -14 492,00 kr
WD-4S är en liten, snabb och driftsäker underbänksdiskmaskin från Wexiödisk. Nya WD-4S är genomtänkt och beprövad.  Robust och säker, vilket ger perfekt diskresultat Tydlig och självförklarande pekskärm i härdat glas. Hygienisk och med platsbesparande luckdesign. WD-4S har ECO-FLOW-funktion för att spara energi och förbättra arbetsmiljön. Diskmaskinen är utrustad med 3 st diskkorgar.