Stavmixers Sammic XM

Stavmixer XM-12 - 10L - Sammic
2 109,00 kr
Leasing 42 kr/mån
Stavmixer XM-12 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 10 liter. Se film och broschyr för ännu mer information.
Stavmixer XM-21 - 12L - Sammic
2 745,00 kr
Leasing 55 kr/mån
Stavmixer XM-21 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 12 liter. Se mer info i broschyr och film. 
Stavmixer XM-22 - 15L - Sammic
2 957,00 kr
Leasing 60 kr/mån
Stavmixer XM-22 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 15 liter. Se broschyr och film för mer info.  
Stavmixer XM-31 - 30L - Sammic
3 986,00 kr
Leasing 80 kr/mån
Stavmixer XM-31 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 30 liter. Se broschyr och film för mer info.
Stavmixer XM-32 - 45L - Sammic
4 049,00 kr
Leasing 82 kr/mån
Stavmixer XM-32 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 45 liter. Se broschyr och video för mer info. 
Stavmixer XM-33 - 60L - Sammic
4 229,00 kr
Leasing 85 kr/mån
Stavmixer XM-33 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 60 liter. Se mer info i vår broschyr och video. 
Stavmixer XM-51 - 80L - Sammic
4 759,00 kr
Leasing 96 kr/mån
Stavmixer XM-51 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 80 liter. Se video och broschyr för mer info. 
Stavmixer XM-52 - 120L - Sammic
5 024,00 kr
Leasing 101 kr/mån
Stavmixer XM-52 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 120 liter. Se broschyr och video för mer indo. 
Stavmixer XM-71 - 200L - Sammic
6 879,00 kr
Leasing 139 kr/mån
Stavmixer XM-71 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 200 liter. 
Stavmixer XM-72 - 250L - Sammic
7 303,00 kr
Leasing 147 kr/mån
Stavmixer XM-72 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 250 liter. Se broschyr och video för mer information.