Danbake D50 är en större bageriugn med utrymme för 1 bagerivagn vilket effektiviserar bakningsprocessen ordentligt. En handgjord bageriugn i dansk kvalité och är byggd för att hålla i 30 år. Bakar ett brett sortiment av produkter med utmärkta resultat.
Mått:Bredd:1425 mmHöjd: 2450 mmDjup:1290 mm
Danbake D150 är en större stickugn i hög kvalité med utrymme för 1 stickvagn vilket effektiviserar bakningsprocessen ordentligt. En handgjord bageriugn i dansk kvalité och är byggd för att hålla i 30 år. Bakar ett brett sortiment av produkter med utmärkta resultat.
Mått:Bredd: 2100 mmHöjd: 2450 mmDjup: 1600 mm
Danbake D200 är en större stickugn med utrymme för 2 stickvagnar vilket effektiviserar bakningsprocessen ordentligt. En handgjord bageriugn i dansk kvalité och är byggd för att hålla i 30 år. Bakar ett brett sortiment av produkter med utmärkta resultat.
Mått:Bredd: 2250 mmHöjd: 2450 mmDjup: 1800 mm
Danbake D300 är en större högkvalitativ stickugn med utrymme för 3 stickvagnar vilket effektiviserar bakningsprocessen ordentligt och skapar en bättre och snabbare försäljning med nybakta bageriprodukter. En handgjord bageriugn i dansk kvalité och är byggd för att hålla i 30 år. Bakar ett brett sortiment av produkter med utmärkta resultat.
Mått:Bredd: 2650 mmHöjd: 2450 mmDjup: 2050 mm
Förbättra försälnijngen på ditt bageri med Danbake D400 med utrymme för 4 stickvagnar och 2 dubbelvagnar vilket effektiviserar bakningsprocessen ordentligt. En handgjord bageriugn i dansk kvalité och är byggd för att hålla i 30 år. Bakar ett brett sortiment av produkter med utmärkta resultat.
Mått:Bredd: 3050 mmHöjd: 2450 mmDjup: 2325 mm
Förbättra försälnijngen på ditt bageri med Danbake D600 med utrymme för 6 stickvagnar och 2 dubbelvagnar vilket effektiviserar bakningsprocessen ordentligt. En handgjord bageriugn i dansk kvalité och är byggd för att hålla i 30 år. Bakar ett brett sortiment av produkter med utmärkta resultat.
Mått:
Bredd: 3050 mm
Höjd: 2450 mm
Djup: 2325 mm
Med Everlasting jässkåp kan du enkelt programmera en hel jäsningscykel genom att ställa in exakt när dina produkter ska vara klara för ugnen.
På så sätt förenklas bageriets arbetsorganisation på ett förnuftigt sätt. Genom att schemalägga jässkåpet för att göra produkterna klara tidigt på morgonen vid öppningstiden kan spara mycket arbetstid.
Du kan också enkelt programmera jässkåpet till en fördröja jäsningsprocessen och hålla produkten lagrad vid en optimal temperatur.
I våra jässkåp sker jäsningen på ett naturligt och homogent sätt, så att produkterna är redo att bakas och erbjudas kunderna nybakade varje dag.
Med Everlasting jässkåp kan du enkelt programmera en hel jäsningscykel genom att ställa in exakt när dina produkter ska vara klara för ugnen.
På så sätt förenklas bageriets arbetsorganisation på ett förnuftigt sätt. Genom att schemalägga jässkåpet för att göra produkterna klara tidigt på morgonen vid öppningstiden kan spara mycket arbetstid.
Du kan också enkelt programmera jässkåpet till en fördröja jäsningsprocessen och hålla produkten lagrad vid en optimal temperatur.
I våra jässkåp sker jäsningen på ett naturligt och homogent sätt, så att produkterna är redo att bakas och erbjudas kunderna nybakade varje dag.
MULTI-LAB är ett multifunktionellt kylskåp som är utformat för att hantera alla behov inom konfektyrsektorn. Tack vare en hög kylkapacitet kan den styra positiva eller negativa lagringsprocesser med temperaturer från +18°C till -25°C och relativ luftfuktighet från 40% till 60%. Användaren kan ständigt övervaka dessa två parametrar för att ha total kontroll över lagrade produkter.
- Positiv lagring: 0C°/+18C° och RH: 40% - 60%
- Negativ lagring: ner till -25C°
- Lagring av choklad: +14C/15C° - RH: 40% - 60%
MULTI-LAB är ett multifunktionellt kylskåp som är utformat för att hantera alla behov inom konfektyrsektorn. Tack vare en hög kylkapacitet kan den styra positiva eller negativa lagringsprocesser med temperaturer från +18°C till -25°C och relativ luftfuktighet från 40% till 60%. Användaren kan ständigt övervaka dessa två parametrar för att ha total kontroll över lagrade produkter.
- Positiv lagring: 0C°/+18C° och RH: 40% - 60%
- Negativ lagring: ner till -25C°
- Lagring av choklad: +14C/15C° - RH: 40% - 60%
Bagerikylskåp till konditori och bageri med torrkyla som standard.
Konditori är en komplex konst som använder känsliga råvaror och mycket olika processer; det är därför det behövs exakta och effektiva arbetsverktyg.
Tack vare ett särskilt utformat luftfördelningssystem inuti bagerikylskåpet sker ventilationen på ett skonsamt och homogent sätt på alla nivåer utan att produkterna påverkas direkt.
Förutom de tekniska aspekterna har bagerikylskåpen från Everlasting ett elegant och raffinerat utseende som gör det perfekt att placera i försäljningsutrymmet eller synligt för allmänheten.
Bagerifrysskåp till konditori och bageri med torrkyla som standard.
Konditori är en komplex konst som använder känsliga råvaror och mycket olika processer; det är därför det behövs exakta och effektiva arbetsverktyg.
Tack vare ett särskilt utformat luftfördelningssystem inuti bagerikylskåpet sker ventilationen på ett skonsamt och homogent sätt på alla nivåer utan att produkterna påverkas direkt.
Förutom de tekniska aspekterna har bagerikylskåpen från Everlasting ett elegant och raffinerat utseende som gör det perfekt att placera i försäljningsutrymmet eller synligt för allmänheten.
Bagerikylskåp till konditori och bageri med torrkyla som standard.
Konditori är en komplex konst som använder känsliga råvaror och mycket olika processer; det är därför det behövs exakta och effektiva arbetsverktyg.
Tack vare ett särskilt utformat luftfördelningssystem inuti bagerikylskåpet sker ventilationen på ett skonsamt och homogent sätt på alla nivåer utan att produkterna påverkas direkt.
Förutom de tekniska aspekterna har bagerikylskåpen från Everlasting ett elegant och raffinerat utseende som gör det perfekt att placera i försäljningsutrymmet eller synligt för allmänheten.
Bagerifrysskåp med glasdörr till konditori och bageri.
Konditori är en komplex konst som använder känsliga råvaror och mycket olika processer; det är därför det behövs exakta och effektiva arbetsverktyg.
Tack vare ett särskilt utformat luftfördelningssystem inuti bagerikylskåpet sker ventilationen på ett skonsamt och homogent sätt på alla nivåer utan att produkterna påverkas direkt.
Förutom de tekniska aspekterna har bagerikylskåpen från Everlasting ett elegant och raffinerat utseende som gör det perfekt att placera i försäljningsutrymmet eller synligt för allmänheten.
Med Everlasting jässkåp kan du enkelt programmera en hel jäsningscykel genom att ställa in exakt när dina produkter ska vara klara för ugnen.
På så sätt förenklas bageriets arbetsorganisation på ett förnuftigt sätt. Genom att schemalägga jässkåpet för att göra produkterna klara tidigt på morgonen vid öppningstiden kan spara mycket arbetstid.
Du kan också enkelt programmera jässkåpet till en fördröja jäsningsprocessen och hålla produkten lagrad vid en optimal temperatur.
I våra jässkåp sker jäsningen på ett naturligt och homogent sätt, så att produkterna är redo att bakas och erbjudas kunderna nybakade varje dag.