Grovdiskmaskin

Våra grovdiskmaskiner ger dig ren disk med kvalité

Enkelt och smidigt för restaurang och storkök

Grovdiskmaskiner för små och stora kök och företag. En grovdiskmaskin är den perfekta lösningen för kunder som är ute efter högpresterande maskiner som klarar allt från rengöring av kastruller, kokkärl, utensilier, brickor, behållare, kantiner och bageribrickor.

Storköksbutiken har egen import av grovdiskmaskiner från Kromo, Comenda och GAM. Alla våra leverantörer av grovdiskmaskiner tillverkar diskmaskiner i mycket hög kvalité och genom att investera i en grovdiskmaskin från Kromo, GAM eller Comenda kommer ni att minska era driftkostnader. En kombination av mindre användning av vatten, mindre diskmedel och ett mer ekonomiskt sätt att värma upp vattnet jämnfört med många andra tillverkare gör en grovdiskmaskin från Kromo, GAM eller Comenda till ett mycket förnuftigt val.

En grovdiskmaskin kommer också att ger er en besparing på arbetskraft då ni inte längre behöver skrubba och blötgöra med andra kemikalier. Detta gör att personalen kan arbeta på mer viktiga uppgifter.

Grovdiskmaskin huvmaskin 

Små och stora kök som hanterar tuff disk behöver en grov diskmaskin med huv för att kunna hålla tempot uppe. För kunder som behöver högpresterande maskiner är tunga diskmaskiner den perfekta lösningen. Dessa maskiner kan hantera allt från rengöring av kastruller, köksredskap, bestick, brickor, behållare, kantiner och bageriplåtar. 

Grovdiskmaskin XL 

Se våra grovdiskmaskiner XL för att hantera den tuffaste och största disken i ditt kök. Anpassat för restaurang och storkök. Vi har toppmodeller tillverkade av italienska Krupps som är utrustad med dubbla diskpumpar för att du ska få din disk skinande ren. 

Råd om din diskmaskin och din disk

 • Ta bort och skrapa bort resterande mat.  
 • Skölj med medelvarmt vatten. 
 • Sortera disken i rätt diskkorg.  
 • Kontrollera diskmaskinens inställningar och temperatur.  
 • I vissa steg bör tvättemperaturen vara minst 60 ° C och den slutliga sköljningen bör vara mellan 80 ° C och 90 ° C.  
 • Besticken ska diskas två gånger - Första gången diskas de med en platt diskkorg med små hål, sortera besticken och lägg de i bestickkorgen för att diskas en andra gång. 
 • Använd diskmaskinen enligt anvisningarna.  
 • Kontrollera om den är ren. Rengör maskinen noga varje dag, speciellt under högsäsongen. 
 • Låt överflödigt vatten rinna ut.  
 • Låt den rena disken lufttorka innan den ska användas av gästerna, eller var noga med att torka av disken. 
 • Sätt en ren, torr  disk på en lämplig plats och kontrollera samtidigt att disken är ren och fri från fläckar och rengör alla spruckna, slitna och trasiga föremål. 
Wexiödisk Grovdiskmaskin WD-7
52 998,00 kr
76 980,00 kr -23 982,00 kr
Wexiödisk WD-7 grovdiskmaskin. En unik och driftsäker kombi-diskmaskin, marknadens mest kompletta diskmaskin i sitt segment. Diskmaskinen är omställbar mellan normal- och grovdisk. - Robust design i rostfritt stål & tillförlitlig drift i många år.- Dubbelisolerad huv sparar energi & ger lägre ljudnivå.- Bra arbetsmiljö med unikt huvkoncept.- Automatiskt rengöringsprogram och slutsköljningstemperatur.
Grovdiskmaskin EL951E - diskutrymme 575x645x445mm
90 469,00 kr
Stor fast liten grovdiskmaskin från Krupps Tack vare sina dimensioner kan EL951E-modellen användas både som restaurangdiskmaskin och som grovdiskmaskin.  Korgarna kan diska 26 tallrikar per diskcykel, GN1/1-gastro bleck och brickor samt bakplattor och 600×400 degbbackar eller andra föremål som mäter upp till 575x645x445(h)mm med en maximal produktivitet på 30 korgar/timme (780 tallrikar/timme).  Den praktiska arbetshöjden underlättar lastningen medan de dubbla väggarna förbättrar den termisk-akustiska isoleringen.  Den rundade gjutna tanken med integrerade filter garanterar maximal hygien och perfekt avrinning.