Kaffe, Dryck och Glass

Kaffemaskiner, tillbehör till espressomaskin, juicepress, slushmaskin och andra nödvändiga maskiner.

Här hittar du ett brett sortiment av kaffemaskiner till restaurang, café & glassbar.

Kaffemaskiner och tillbehör
Vi erbjuder kaffemaskiner och tillbehör i många olika typer och varianter i flera olika storlekar. Hitta det som passar dig, antingen en vanlig kaffebryggare för ett mindre café eller en perkulator och urnbryggare för större lunchrestauranger och hotell. Vi har även espressomaskiner för café och barista samt tillbehör som kaffekvarnar för att man ska kunna mala kaffebönor fint och få en godare smak på sin espresso. Upptäck varumärken som bland annat Jura, Expobar, Melitta, Hendi och Bonamat.

Juicepress & Råsaftcentrifug m.m.
Vi har juicepressar i flera olika typer och varianter för både juiceälskaren, caféer och glassbarer.
Gör dina egna smakrika juicer av frukter, bär och grönsaker med en juicepress eller en råsaftcentrifug för restaurang . Framställ allt från en vitaminrik apelsinjuice till en nyttig rödbetsjuice eller varför inte kombinera flera grönsaker och frukter för att skapa din helt egna favoritjuice. Det finns oändligt med kombinationer och möjligheter till en lyckad förfriskning.

Varma drycker
Vi har restaurangmaskiner som värmer dina drycker som till exempel vattenkokare, glöggvärmare eller en choklad dispenser. Vi erbjuder dessa värmare i flera olika storlekar och varianter. Upptäck våra stora vattenkokare i 10, 20 eller 30 liter i rostfritt stål.

Glass och slushmaskiner
Upptäck våra Glass och slushmaskiner samt nödvändiga tillbehör för en lyckad glasstillverkning för restauranger, caféer eller glasskiosker. Vi har tillbehör och annan utrustning som t.ex glassdisplay, våffeljärn för glasstrutar och en milkshaker.

Att göra sin egen glass kan inget annat än att bli succé när man inser alla de fördelar som maskinen för med sig. Med en glassmaskin har man möjligheten att skapa sin egen glass och välja den favorit som kunderna inte kan få nog utav. Sedan presentera den i en glassdisplay med ledljus för att framhäva färgerna.

Urnbryggare B20 Bravilor Bonamat
42 166,80 kr
46 852,00 kr −10%
Urnryggare från Bravilor Bonamat för korgfilter och utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet. Levereras med behållare av VHG-typ, bryggenhet(er) och spillbricka.