Kaffe, Dryck och Glass

Kaffemaskiner, tillbehör till espressomaskin, juicepress, slushmaskin och andra nödvändiga maskiner.

Här hittar du ett brett sortiment av kaffemaskiner till restaurang, café & glassbar.

Kaffemaskiner och tillbehör
Vi erbjuder kaffemaskiner och tillbehör i många olika typer och varianter i flera olika storlekar. Hitta det som passar dig, antingen en vanlig kaffebryggare för ett mindre café eller en perkulator och urnbryggare för större lunchrestauranger och hotell. Vi har även espressomaskiner för café och barista samt tillbehör som kaffekvarnar för att man ska kunna mala kaffebönor fint och få en godare smak på sin espresso. Upptäck varumärken som bland annat Jura, Expobar, Melitta, Hendi och Bonamat.

Juicepress & Råsaftcentrifug m.m.
Vi har juicepressar i flera olika typer och varianter för både juiceälskaren, caféer och glassbarer.
Gör dina egna smakrika juicer av frukter, bär och grönsaker med en juicepress eller en råsaftcentrifug för restaurang . Framställ allt från en vitaminrik apelsinjuice till en nyttig rödbetsjuice eller varför inte kombinera flera grönsaker och frukter för att skapa din helt egna favoritjuice. Det finns oändligt med kombinationer och möjligheter till en lyckad förfriskning.

Varma drycker
Vi har restaurangmaskiner som värmer dina drycker som till exempel vattenkokare, glöggvärmare eller en choklad dispenser. Vi erbjuder dessa värmare i flera olika storlekar och varianter. Upptäck våra stora vattenkokare i 10, 20 eller 30 liter i rostfritt stål.

Glass och slushmaskiner
Upptäck våra Glass och slushmaskiner samt nödvändiga tillbehör för en lyckad glasstillverkning för restauranger, caféer eller glasskiosker. Vi har tillbehör och annan utrustning som t.ex glassdisplay, våffeljärn för glasstrutar och en milkshaker.

Att göra sin egen glass kan inget annat än att bli succé när man inser alla de fördelar som maskinen för med sig. Med en glassmaskin har man möjligheten att skapa sin egen glass och välja den favorit som kunderna inte kan få nog utav. Sedan presentera den i en glassdisplay med ledljus för att framhäva färgerna.

Urnbryggare B20 Bravilor Bonamat
43 853,40 kr
48 726,00 kr −10%
Urnryggare från Bravilor Bonamat för korgfilter och utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet. Levereras med behållare av VHG-typ, bryggenhet(er) och spillbricka.
Urnbryggare B10 HW - Bravilor Bonamat
41 828,40 kr
46 476,00 kr −10%
Urnbryggpelare med separat hetvattenkran och 2 behållare på 10 liter. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet. Levereras med behållare av VHG-typ, bryggenhet(er) och spillbricka.
Urnbryggare B10 HW L/R Bravilor Bonamat
34 286,40 kr
38 096,00 kr −10%
Urnbryggare med separat hetvattenkran och 1 behållare på 10 liter (till vänster eller till höger om pelaren). OBS välj variant! Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet. Levereras med behållare av VHG-typ, bryggenhet(er) och spillbricka.
Urnbryggare B20 HW Bravilor Bonamat
50 616,90 kr
56 241,00 kr −10%
Urnbryggare med separat hetvattenkran och 2 behållare på 20 liter. Urnbryggare för korgfilter med separat hetvattenkran och för utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet. Levereras med behållare av VHG-typ, bryggenhet(er) och spillbricka.
Urnbryggare B20 HW L/R Bravilor Bonamat
40 700,70 kr
45 223,00 kr −10%
Urnbryggare med separat hetvattenkran och 1 behållare på 20 liter (till vänster eller till höger om pelaren). Urnbryggare för korgfilter med separat hetvattenkran och för utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet. Levereras med behållare av VHG-typ, bryggenhet(er) och spillbricka.
Blender Santos 62 med ljudskärm
16 718,40 kr
20 898,00 kr −20%
Blender 62 är den perfekta blender för juicebarer, kaféer, snabbmatskedjor, hotell. Den gör alla typer av cocktails, smoothies, milkshakes, granitas, iskaffe tack vare sina 30 förprogrammerade recept. Första blendern i världen utrustad med en induktionsmotor, vilket är en revolution på marknaden för blenders. Till skillnad från universalmotorer har den inga kolborstar, vilket ger den en lång livslängd och utmärkt energieffektivitet. Den är dessutom extremt tystgående. DUAL CRUSHING ACTION: Patenterad tvåvägsrotation av bladet, perfekt för alla dina frysta drycker. Det nya bladet och de nya "Dual Crushing Action"-programmen, krossar och blandar alla typer av ingredienser på några sekunder. Mycket tyst tack vare den nya ljudisolerade huven, borstlösa motorn och den vibrationssäkra packning. 
Juicer Santos 68 - Råsaftcentrifug
33 803,00 kr
36 598,00 kr -2 795,00 kr
Mycket populär juicemaskin/råsaftcentrifug från marknadsledande Santos i Frankrike. Mycket hög kvalité. Den nya generationens juicepress "Miracle Edition" 68 är resultatet av Santos 60-åriga världsomspännande erfarenhet. Den är kraftfull, robust och lätt att rengöra och är ett måste för alla juicebarer. Miracle Edition har hög effektivitet och är anpassad för intensiv användning. Perfekt filtrering för högkvalitativ juice: stor korg med finmaskad sil.  Brett inmatningsrör (Ø79,5mm) = inget behov av att skära frukt och grönsaker. Ny generation patenterat Ezy-clean™ II: avtagbar skål, korg och lock. Extremt tålig: helt i metall. Utloppshöjd: 228 mm, för avtappning direkt i glas eller i kanna. Kapacitet: 140 l/h. Byggd för att hålla / Longtime Label, vilket vittnar om dess robusthet och hållbarhet!
Mixer Santosafe 37
11 678,40 kr
14 598,00 kr −20%
Mycket populär mixer från marknadsledande Santos i Frankrike. Denna köksmixer är avsedd för restauranger, hotell, institutioner, sjukhus, barnomsorg, glassbutiker... Det här är den perfekta apparaten för att blanda, mala och krossa alla typer av varma och kalla beredningar som gaspachos, soppor, puréer, krämer. Anpassad för intensiv användning tack vare den kraftfulla och tysta kommersiella motorn och de nya mycket motståndskraftiga knivarna som kan krossa hårda ingredienser (isbitar, hummerkropp mv). Högkvalitativ mixning: variabel hastighet (från 0 till 15000 rpm) som skapar en kraftfull virvel. Pulsfunktion (18000 rpm) för ett optimalt resultat. Patenterat Santosafe®-låssystem för skål och lock. Byggd för att hålla, den har fått Longtime Label, vilket vittnar om dess robusthet och hållbarhet!
Santos 11 - klassisk citruspress
4 398,40 kr
5 498,00 kr −20%
Mycket populär klassisk citruspress från Santos. Snyggt design och bästa kvalité - "Klassisk" citruspress 11 Santos äkta citruspress sedan 1954, att använda överallt där du behöver färskpressad citrusjuice: hälsokostbutiker, hotell, barer, restauranger... Kommersiell juicepress, byggd för att hålla länge, med en kraftig och tystgående induktionsmotor.  Levereras med 3 löstagbara pressar för apelsiner, citroner, limefrukter och grapefrukter. Lätt att rengöra: avtagbar skål, galler och press. Utloppshöjd: 125 mm, för att göra juice i ett glas. Genomsnittlig kapacitet: 30 l/timmen Byggd för att hålla länge, den har fått Longtime Label, vilket vittnar om dess robusthet och hållbarhet! 100% tillverkad i Frankrike sedan 1954. 
Juicecentrifug Santos 50 - Perfekt till juicebaren
17 368,20 kr
19 298,00 kr −10%
Tystgående och mycket populär juicemaskin från Santos i Frankrike. Hög kapacitet och bästa kvalité Santos juicepress 50 Tyst och kraftfull juicepress som kan användas överallt där du behöver färsk frukt- och grönsaksjuice: juicebarer, hälsokostbutiker, hotell, barer, restauranger... Kommersiell juicepress som är anpassad för intensiv användning tack vare den kraftfulla induktionsmotorn och den höga effekten. Perfekt filtrering: stor korg med mycket finmaskad sil som ger en högkvalitativ juice. Extra brett inmatningsrör (Ø79,5mm) = du behöver inte skära äpplen, morötter, tomater. Hög säkerhet: Elektrisk avstängning och motorbroms som stoppar korgen när handtaget öppnas. Exklusivt Ezy-clean™-system: Avtagbar skål, korg och lock. Utloppshöjd: 200mm för att göra juice i glas, kannor och mixerburkar.
Barblender Santos 33
4 318,40 kr
5 398,00 kr −20%
Liten barblender i bästa kvalité. Perfekt till smoothies, kalla drinkar, fruktjuicer, milkshakes o.s.v. Enkel att använda och enkel att rengöra.  Barblandare 33 Liten barblender för alla typer av tillredningar med krossad is: cocktails, smoothies, frysta drycker, fruktjuicer, milkshakes... 2 hastigheter (13 000 rpm och 16 000 rpm), för enkel kontroll av din beredning. Starka knivar i rostfritt stål. Enkel rengöring: avtagbar skål, lock, skålbotten, blad. Påfyllningslock för att tillsätta ingredienser medan du mixar. Stavmixer #33 Evolution Denna version är utrustad med en skåldetektering: motorn stannar när du tar bort skålen från basen. Denna skåldetektering hjälper till att bevara kopplingssystemet.  Tillverkad i Frankrike sedan 1954