Förspolningsdusch

Förspolningsdusch till diskrum, storkök och restaurang

Använd i diskrummet, köket eller i grönsaksrummet

Förspolningsdusch finns i flera olika utförandet men gemensamt för dem flesta är en duschpistol som används till att spola av matrestar från tallriker och annan disk innan denna diskas i snabbdiskmaskin.

En förspolningsdusch kan ha ytterligara en kran, blandare eller svängbar pip monterat på samma anslutning. Viktigt att tänka på vid köp av en förspolningsdusch är såklart kvalité men också ergonomi. Hur är duschpistolen utformat och funktionell är den? En förspolningsdusch förenklar arbetet i köket och framförallt i diskrummet. 

Diskrummet 

I diskrummet används en förspolningsdusch genom att spola av tallrikar, bestick, kastruller och grytor. Tuff disk som en kastrull bör spolas rent och skrubbas med stålull eller svinto innan du ställer in diskkorgen med kastrullen i diskmaskinen för att få ett bättre resultat samtidigt som det förlänger diskmaskinens hållbarhet då matrester inte spolas runt i maskinen. Det medför även till att du slipper diska samma kastrull två gånger och köket kan använda kastrullen igen så fort den behövs. 

Köket 

Inne i köket används förspolningsduschen oftast genom att skölja olika typer av råvaror. Råvaror som exempelvis sallad eller andra grönsaker sköljs extra noga för att kunderna ska få hygieniska råvaror i bästa kvalité. Var noga med att torka salladsbladen efter sköljning för att den ska försätta förbli knaprig istället för mjuk som den kan bli efter sköljningen. 

Positionering av förspolningsdusch 

Här hittar du våra förspolningsduschar för väggmontage samt bänkmontage som placeras i bänkskiva eller i diskbänk. Se flertal olika varianter i högsta kvalité samt välbehövliga tillbehör. Spola rent disk och råvaror på ett snabbt och enkelt sätt. Förspolningsduschen ger en ergonomisk position som förhindrar skador. 

Förspolningsdusch Kriss komplett med blandare
9 040,00 kr
Förspolningsdusch i tysk kvalité - för montage i bänkskiva Denna förspolningsdusch har en svängbar utloppspip med keramisk omkastare på röret samt en handdusch av hög kvalitet med ett stötdämpande handtag och en robust krok att placera handduschen i när den inte används. Blandaren har munstycken med integrerade backventiler. Bygghöjd: 1150 +/-50 mm.
Förspolningsdusch Kriss komplett med blandare (2 håls montage)
9 040,00 kr
Förspolningsdusch i tysk kvalité - för montage i bänkskiva (2 håls montage) Denna förspolningsdusch har en svängbar utloppspip med keramisk omkastare på röret samt en handdusch av hög kvalitet med ett stötdämpande handtag och en robust krok att placera handduschen i när den inte används. Blandaren har munstycken med integrerade backventiler. Bygghöjd: 1250 +/-50 mm.
Förspolningsdusch Kriss komplett med blandare (vägg montage)
9 040,00 kr
Förspolningsdusch i tysk kvalité - för montage i vägg Denna förspolningsdusch har en svängbar utloppspip med keramisk omkastare på röret samt en handdusch av hög kvalitet med ett stötdämpande handtag och en robust krok att placera handduschen i när den inte används. Blandaren har munstycken med integrerade backventiler. Bygghöjd: 950 +/-50 mm.
Förspolningsdusch Kriss komplett med blandare för väggmontage
9 729,00 kr
Förspolningsdusch i tysk kvalité - för montage i vägg Denna modell har en svängbar pip med integrerad keramisk öppna/stäng-funktion, samt en kvalitetshanddusch med tryckstötdämpande handtag och en solid krok att parkera handduschen i när den inte används. Blandaren har keramiska munstycken. Excentriska kopplingar med integrerade backventiler och rosetter ingår. Bygghöjd: 1000 +/-50 mm.