Chokladkyl
Det finns 8 produkter.
36 599,00 kr
Snygg designad chokladkylmonter från spanska Coreco. Temperatur på +14/+17C och 55% fuktighetVIKTIGT vid förvaring av choklad
Chokladkylmonter med välvt glas
34 409,00 kr
Snyggt designad chokladkylmonter med välvt frontglas från spanska Coreco. Temperatur på +14/+17C och 55% fuktighet VIKTIGT vid förvaring av choklad
Displaymonter, LUXOR, Sagi - +14/+16C
57 700,00 kr
Lux displaymonter från Sagi i Italien. Super snygg och absolut toppkvalité. Temperatur +14/+16C med fuktighetsstyrning (hygrostat)
Exponeringskyl Choklad Metro - ISA
75 198,40 kr
93 998,00 kr
−20%
Exponeringskyl från ISA anpassad för choklad med ventilerad kylning och automatisk avfrostning. En chokladkyl som är perfekt för choklad och praliner.
Exponeringmonter med värme Metro - ISA
66 638,40 kr
83 298,00 kr
−20%
Exponeringsmonter med en temperatur på + 65 ° C/ + 80 ° C, perfekt för delikatesser och snacks.
Chokladkyl AP1CH/F86-R2
45 890,00 kr
Rostfri chokladkyl med hygrostat för fuktkontroll (ställbar på 40 respektiva 60% rH). Elektroniskt styrning och digital temperaturvisning.
Multiskåp "MultiLab 70" - kyl/frys och choklad - 20st 60x40 eller 60x45
62 414,65 kr
73 429,00 kr
−15%
MULTI-LAB är ett multifunktionellt kylskåp som är utformat för att hantera alla behov inom konfektyrsektorn. Tack vare en hög kylkapacitet kan den styra positiva eller negativa lagringsprocesser med temperaturer från +18°C till -25°C och relativ luftfuktighet från 40% till 60%. Användaren kan ständigt övervaka dessa två parametrar för att ha total kontroll över lagrade produkter.
- Positiv lagring: 0C°/+18C° och RH: 40% - 60%
- Negativ lagring: ner till -25C°
- Lagring av choklad: +14C/15C° - RH: 40% - 60%
Multiskåp "MultiLab 70" med glasdörr - kyl/frys och choklad - 20st 60x40 eller 60x45
69 214,65 kr
81 429,00 kr
−15%
MULTI-LAB är ett multifunktionellt kylskåp som är utformat för att hantera alla behov inom konfektyrsektorn. Tack vare en hög kylkapacitet kan den styra positiva eller negativa lagringsprocesser med temperaturer från +18°C till -25°C och relativ luftfuktighet från 40% till 60%. Användaren kan ständigt övervaka dessa två parametrar för att ha total kontroll över lagrade produkter.
- Positiv lagring: 0C°/+18C° och RH: 40% - 60%
- Negativ lagring: ner till -25C°
- Lagring av choklad: +14C/15C° - RH: 40% - 60%