Bageriugn

Bageriugnar för bageri, konditori och storkök

Om du vill ägna särskild uppmärksamhet åt dina bakfärdigheter, leta inte längre. Du kan använda dessa ugnar mer flexibelt och fylla på dem med färska bakverk efter behov. När dina kunder besöker ditt bageri eller konditori kommer de att älska lukten av nybakat bröd och croissanten de ser direkt från ugnen. En ugn i butiken medför att du kan minska arbetskraft och transportkostnader mellan produktionslinjen och försäljningsstället.


Bageriugn i italiensk kvalité för bageri, bake off och restaurang. Storköksbutiken importerar och säljer italienska kvalitetsugnar från EKA till restaurang, bageri, storkök, café och livsmedelsaffärer i hela Sverige. Den italienska producenten av EKA är synonym med kvalitet och pålitlighet.


Oavsett om du behöver använda en bageriugn för butiken eller för produktion av hantverk, är bageriugnen den grundläggande komponenten i alla bagerier. Framgången för ditt företag beror främst på rätt val av bageriugn. Denna utrustning ansvarar främst för bakverkens kvalitet och har en enorm inverkan på bageriets eller konditoriets produktionsprocess.


Vad bör jag tänka på?
När du köper en ugn till ett bageri eller konditori är det första du bör tänka på bakningseffekten du vill uppnå och hur du vill använda den nya bageriugnen. Det första logiska steget är att välja vilken typ av bageriugn du vill ha. De flesta av våra bageriugnar har olika versioner, som kan uppgraderas med många tillbehör och ytterligare tillbehör.