Köksvåg

Köksvåg från Hendi
303,75 kr
405,00 kr −25%
Köksvåg i rostfritt stål med inbygd digital dispaly. Maxvikt på 5kg med ett intervall på +-1g med minimum på 20g. Drivs av litiumbatteri som ingår. HENDI köksvåg 5 kg möjliggör exakt mätning av ingredienser för recept mycket enkelt och snabbt. Den är lätt, kompakt, batteridriven och har en lättavläst display - perfekt för daglig användning. Hölje av rostfritt stål. Inbyggd digital LCD-display. Mätning upp till 5000 g. Avläsning i gram (g), kilogram (kg), ounces (oz) eller pounds (lb). Automatisk avstängning och återställning (automatisk tarering). Meddelanden om överbelastning och låg batterinivå. Strömförsörjning: 1 x 3V litiumbatteri - ingår i satsen.
Vattentät Digital portionerings våg, Edlund BRV-160W
3 297,00 kr
Vår BRAVO! BRV-serien av digitala portionsvågar har blivit den nya standarden för prisvärda, högpresterande vågar för Foodservice. Vår nya kompakta vattentäta version i rostfritt stål är helt dränkbar, med en IP 67-klassning, och har en större, överdimensionerad plattform som standard, vilket ger större flexibilitet och vägningsalternativ på en mindre yta. De förseglade elektroniska komponenterna är skyddade från skadligt fett, damm och andra föroreningar, vilket garanterar BEST-in-CLASS prestanda, exakta portionsvikter och en längre livslängd för vågen. BRAVO!
Kompakt mekanisk våg med roterande mätskiva
1 743,00 kr
Edlunds Compact Series vågar har samma kropp i rostfritt stål och samma interna mekanismer som våra Premier Scales, men i en mer kompakt storlek. Dessa vågar finns i modeller med roterande eller fast urtavla och har avtagbara plattformar för vägning av tacos, pommes frites eller mätning av glassöverskridanden. Nu NSF-certifierade. Tillverkad i USA.
5 Star - Heavy duty portionsvåg - diskmaskinssäker
5 953,50 kr
Glöm de "heavy-duty" vågarna från Asien! Edlund tillverkar de enda "heavy-duty" deluxe-portionsvågarna som är utformade uteslutande för restaurangbranschen och som klarar av att hantera stora volymer. Dessa vågar är byggda för att uppfylla de tuffaste kraven från operatören och har extra invändiga höljen och plattformsstöd i rostfritt stål för att absorbera oavsiktliga stötar utan att skada den exakta inre mekanismen. Alla modeller är försedda med streckmått för omedelbar avläsning, har fjädrar och mekanismer i rostfritt stål och med frontplattan borttagen kan alla modeller nedsänkas för grundlig rengöring. Dessa vågar är NSF-certifierade, tvättbara och är de finaste portionskontrollvågarna på marknaden.
Portionerings våg i rostfritt, Edlund HD-25
4 042,50 kr
De nyaste tilläggen med en kapacitet på 2 lb till vår serie Heavy Duty Stainless Scales har roterande rattar med en över-under-funktion, luftstrykpottar för omedelbar avläsning, temperaturkompenserade mekanismer och gradering ner till 1/8 oz. Dessa NSF-certifierade vågar erbjuder Edlund-kvalitetskonstruktion och finns tillgängliga med en standard överdimensionerad plattform i rostfritt stål eller en valfri rostfri skål. Den stora 30 graders vinkelroterande urtavlan och den röda visaren garanterar exakta avläsningar varje gång. Dessa nya tunga vågar kommer att lätta på din belastning och göra snabbt arbete med dina portioneringsuppgifter.
Digitalvåg - 200kg
1 121,25 kr
1 495,00 kr −25%
Hendi digitalvåg upp till 200 kg är en högklassig precisionsmätare med LCD-display. Fördelar Noggrannhet: 10-50g / 0,01lb LCD-display USB-C-port Taring-funktion Sammanfattning Våg i rostfritt stål. Exakt mätning tack vare avancerad teknik - från 200 g till 200 kg. Noggrannhet: 10-50g / 0,02-0,1lb. Avläsning i kg eller lb. Tarafunktion. Manövrering via separat digital display med 4 knappar. Energibesparande LCD-display med indikator för batteriladdning. Fingeravtryckssäker beläggning. Strömförsörjning: Förbrukning: 2 AAA-batterier (ingår). USB-C-port - kabeln ingår i satsen. OBS: nätadapter ingår inte.