Chafing dish

Chafing dish är ett praktiskt och modernt verktyg för matuppvärmning och värmehållning för restaurang och hotell. Förutom att hålla maten varm kan den också presenteras på ett attraktivt sätt. Vårt sortiment innehåller olika modeller, former och storlekar, du kan välja mellan GN 1/1, GN 1/2 och GN 2/3 men även runda former i flera storlekar. 

Vi erbjuder chafing dish i hög kvalité som kan användas på hotellfrukosten, buffén och andra större sammankomster som exempelvis julbord. 

Genom att presentera maten varm, hygieniskt och på ett attraktivt sätt medför det till en ökad kundnöjdhet vilket i sin tur kan leda till återkommande kunder. Förutom chafing dish så erbjuder vi snygga dryckesdispenser, buffévagnarkantiner och mycket annat inom bufféutrustning. Allt för att man ska få en lyckad buffé som möjligt i alla storlekar.

Roll top-Chafing dish Gastronorm 1/1 från Hendi
1 499,40 kr
1 764,00 kr −15%
Leasing 31 kr/mån
Perfekt för bufféer och catering. Modell Rental-Top. Solid bas med högglanspolerat rullehölje av 18/0 rostfritt stål. Innehåller två bränslehållare samt rostfritt bleck 65 mm djup. Botten försedd med fästbultar för elvärmeelement prod. no. 809709. Lämplig för gastrobleck upp till 100 mm djup.