Kylbrickor & displays

Här på Storköksbutiken hittar du många olika storlekar på kylbrickor och kylhäll i olika former. Om du vill kyla ner mat vid julbordet eller sommarbuffén har du kommit till rätt ställe! Att använda kylbrickor för att hålla maten på bordet kall är en mycket enkel och effektiv metod.

Det tar bara 4 timmar att frysa en kylplatta. Sedan håller det sig kallt i 6 timmar. Vi tycker att det är det perfekta sättet att kyla mat för hotell, restauranger, skolor och sjukhus och samtidigt presentera maten på ett snyggt sätt för kunden.

Maten som håller sig kall bidrar faktiskt till en bättre kvalité och godare smak. Mat som inte kyls på rätt sätt bidrar till en förändrad smak. När maten inte kyls och inte hålls vid rätt temperatur medför det till att bakterier bildas snabbt. Vi tycker att det är väldigt bekvämt att alltid ha ett eller flera kylbrickor i frysen! Då är du redo att servera färsk mat när som helst. Kylplattan ska inte tvättas i diskmaskinen utan ska vara lätt att torkas med en fuktig trasa.