Projektering och referenser

En solid leverantör med 13 000 m2 lager och 270 miljoner kr i omsättning. 

År 2021 blev vi en del av KPA Group från Danmark. Förutom vårt eget lager i Trelleborg har vi nu direkt tillgång till 12 000 m2 lagerutrymme i Danmark, fyllt med storköksutrustning till ett värde av 50 miljoner svenska kronor. Vi har direktbilar som kör mellan Sverige och Danmark varje vecka. Därför är vi det företag i Sverige som förmodligen har den snabbaste leveranstiden och de bästa priserna.  

Koncernen har en omsättning på nästan 270 miljoner svenska kronor per år och står bakom ett antal framgångsrika företag inom HoReCa-branschen - bland annat en av Danmarks största och snabbast växande storköksleverantörer, www.cateringinventar.dk. Dessutom står KPA även bakom inredningsföretagen www.restaurantinventar.dk och www.ostergaard-i.dk. 

Projekt är vi bra på! 

På Storköksbutiken är vi bra på projekt och det är många anledningar till det. Vår personal har lång erfarenhet inom restaurangbranschen i olika former såsom restaurangchef, sommelier, barista och restaurangprojektering. Vi vet med andra ord vad som krävs och hur man får till ett bra och effektivt flöde. Med våra kollegor i Danmark som sedan 1994 bistått med projektering har vi en lång och gedigen erfarenhet. 

Varför ska du välja oss som leverantör?

Vi har levererat många projekt. En bra leverantör ska sammanfattat ha många bra fördelar för dig som kund. 

- Vi har direktimport från fabriken så inga mellanhänder. Det ger dig de lägsta priserna men också snabbaste servicen eftersom vi har direktförbindelse med fabriken, reservdelarna och teknisk support. 

- Våra produkter kommer främst från Europa vilket ger dig en trygghet på kvalitén. Vi samarbetar bara med de bästa producenterna! 

- Vi har ett lager på 13 000 kvm vilket gör att vi snabbt kan leverera i tid och vi har produkterna hemma när du behöver något! – Vi har Sveriges snabbaste leverans av restaurangutrustning. 

- När du är kund hos oss kan du känna dig trygg med vår vägledning. Vi arbetar inte efter profit utan att du ska få rätt produkt till rätt pris. Våra kunder kommer tillbaka till oss när de behöver ny utrustning på grund av vår vägledning, bemötande och service. Det är något vi är stolta över och det vi värdesätter allra mest! 

- Vid större projekt skickar vi en konsult för att titta på din lokal. Vi har modulariserat våra tjänster - du kan välja hela paketet som en 360-graders lösning eller välja exakt de delar som är lämpliga för ditt företag. Vår främsta uppgift är att ge dig en fullständig översikt och på ett säkert sätt vägleda dig genom hela processen. 

- Tillsammans med vår danska filial - KPA Group - har vi erfarenhet av att leverera alla typer av kök sedan 1994. Våra erfarna projektkonsulter utformar, möblerar och hjälper dig genom hela processen. 

- I Danmark är vi i dag en av de största leverantörerna i landet och vi vill vara det även i Sverige inom ett litet antal år. Vi har expanderat med en möbelavdelning i form av Restaurantinventar.dk och specialinredningar så som disklösningar, barer och bänkar via Østergaard Interieur A/S. Vårt projektteam har stor erfarenhet av att bygga, renovera och sist men inte minst - hålla deadlines och leverera enligt överenskommelse. 


Såhär går det till

Om du köper utrustning för mer än 150 000 kr exkl. moms ingår allt i priset (steg 5 dock endast för våra hantverkare). 

Steg 1 - det första mötet 

Det första mötet kan ske via telefon, e-post, teams eller på din adress. Vid det första mötet pratar vi om dina önskemål och behov och kartlägger vad vi kan göra för att hjälpa dig. Det första mötet är naturligtvis alltid gratis och utan förpliktelser.  

GRATIS 

Steg 2 - Ritning 

Vi förbereder gärna en ritning och kan rita både i 2D och 3D. Ritningen ger dig en överblick över inredningen på ditt företag och vi kan göra ritningar både för möbler, lösningar för bar/disk och för själva köket. Med ritningen ser vi till att vi är överens om arbetsflödet, produkterna, placering och 3D-ritningen ger dig möjlighet att gå runt i köket innan det är klart.  

När ritningen har godkänts upprättar vi en installationsritning som hantverkarna kan använda. Sedan ser vi till att alla installationer finns på plats och att de är utförda enligt producentens anvisningar. 

Pris 2D 5.000 kr. 

Pris 3D 10.000 kr. 

Installationsritning: 7.500 kr. 

(om detta väljs ingår förslaget till inredningsdesign i priset)  

Steg 3 - Erbjudande och finansiering 

Vi kommer att ge dig ett konkret erbjudande baserat på den dialog vi har haft. Med många års erfarenhet av inredningsdesign och många olika typer av kök gör vi ett paket som passar dig. Här fokuserar vi på att skapa den optimala lösningen i förhållande till din budget och önskemål när det gäller kvalitet, effekt och kapacitet. 

Våra skickliga möbelexperter bjuder naturligtvis gärna in till bardisken, sitt- och utomhusområden. 

Finansiering kan vi hjälpa till med via leasing med Wasa Kredit. 

GRATIS  

Steg 4 - Montering 

Under installationsfasen rycker vi in med våra skickliga montörer. Alla tankar skall överföras från papper till verklighet. Vi ser till att upplevelsen är värd all ansträngning och levererar ett färdigt kök i tid. Genom vårt stora nätverk kan vi också erbjuda undsättning vid behov.  Det viktigaste är att ditt kök är funktionellt enligt önskemål, inom de ramar som vi har kommit överens om. 

Steg 5 - Video och bildmaterial 

Vi tar bilder av köket och marknadsför dig på våra sociala medier. Vi kan erbjuda dig en videorundtur av verksamheten, så att dina gäster kan ta en rundtur i dina lokaler online innan de ens besöker dig. 

Bilder och marknadsföring: kostnadsfritt 

Videorundtur: 5.000 kr. 

Steg 6 - Leverans 

När allt är levererat och installerat gör vi en överlämning. Här går vi igenom köket tillsammans och ser till att du är nöjd med resultatet. Du får en mapp med datablad och manualer för din utrustning, samt ett antal relevanta telefonnummer till serviceavdelningar, tjänstgöringsscheman och annan information som kan vara relevant i framtiden.

Referenser

Restaurangutrustning i världsklass! Vi är stolta sponsorer till guldmedaljörerna i VM Expogast Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018 - Fazer Culinary team och till Skåne Kulinar i Culinary Olympics 2020 och kommande tävlingar! I tävlingen och under träningar använder de våra restaurangmaskiner och vår restaurangutrustning från bl.a. Santos, Sammic, Profboard, Hendi, Fagor och Mercer.