Vakuummaskin

Vakuummaskin i bra kvalité för restaurang och café.

Med en bra vakuummaskin kan du lätt få bättre livsmedelssäkerhet och samtidig förbättrad ekonomi.

Vakuumförpackning skyddar livsmedel effektivt mot exponering av luft, mögel, bakterier och uttorkning genom att sluta helt tät runt livsmedlet så inget kan ta sig in. Du kan köpa in större mängd eftersom vakuumförpackning av livsmedel ger längre hållbarhet och du kan därvid servera färska råvaror med färre inköp.

Livsmedel håller sig 3-4 gånger så lång tid i jämförelse med mat som inte är vakuumförpackat. Bakterier kan inte föröka sig i den syrfria miljö som livsmedlet förvaras i när det vakuumförpackas med en vakuummaskin. Bra för dig och bra för dina gäster.

En vakuummaskin ger inte bara ökad hållbarhet på dina produkter men hjälper också till att minska spill och du får mer produkt för pengarna. Tex kan opaketerat kött minska helt upp mot 3% i vikt per dygn på grund av avdunstning av vätska.

Gör du egen marinad kan du med fördel låta kött, fågel och vilt marinera i vakuumförpackning –  det ger bättre absorbering av smak och arom och du behöver inte lika stor mängd marinad. Vakuumförpacka gärna i portionsstorlek och underlätta planering av menyn genom att ta fram portionsförpackningar när det behövs.

Tillagar du med Sous Vide så är en vakuummaskin ett måste – förpacka kött eller annan livsmedel och tillaga sedan i temperaturkontrollerat vattenbad för optimalt resultat!

Ett par fördelar med en bra vakuummaskin:

  •          Vakuummaskinen är enkel att hantera och snabb att lära sig
  •          Förpacka i alla storlekar, från portion till storpack
  •          Lätt att anpassa förpackningsformat efter produkt och storlek
  •          Förpacka hermetisk och syrefritt för längre hållbarhet
  •          Minska spill
  •          Ekonomisk med större inköp
  •          Enklare planering med portionsanpassade förpackningar
  •          Färdiglagade rätter kan lagras i upp till två veckor

Storköksbutiken.se har egen import av vakuummaskiner från Sammic och har flera olika modeller i sortiment för snabb leverans. Det finns små mobila bänkmodeller med svetslängd på 330 mm, upp till större dubbelsvetsningsmodeller med svetslängd på hela 842 mm. Alla Sammics vakuummaskiner är med tysk vakuumpump för bästa kvalité och lång livslängd.

Som alltid när du handlar hos Storköksbutiken får du med en vakuummaskin från Sammic väldigt bra och gedigen kvalité som säkerställer att du får en produkt som du blir nöjd med nu och många år framöver.  

 

Vakuummaskin SE-204 Sammic
21 263,00 kr
Vakuummaskin 280 mm försegling - 4m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-308 Sammic
29 029,00 kr
Vakuummaskin 320 mm försegling - 8m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuum packarmaskin
10 989,00 kr
14 652,00 kr −25%
Vakuum packarmaskin från Hendi - Kitchen line. För professionellt bruk. Reglerbart vakuum och svetstid.  Vakuum maskin från Hendis serie Kitchen Line.  295 mm lång svetsstripa och 3,5 mm bred. Maskinen är gjord i rostfritt stål. Genomskinligt ABSplast-lock för att kunna kontrollera packprocessen.Reglerbart vakuum och svetsstid.Digital display till vakuum nivå. Pumpkapacitet 77L/minKammardimension 350x300x110 mmVikt 24.4 kg. 
Vakuummaskin SE-310 Sammic
29 788,00 kr
Vakuummaskin 320 mm försegling - 10m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-316 Sammic
32 307,00 kr
Vakuummaskin 320 mm försegling 16m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-410 Sammic
36 663,00 kr
Vakuummaskin 420 mm försegling - 10m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-416 Sammic
37 609,00 kr
Vakuummaskin 420 mm försegling - 16m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-420 Sammic
40 689,00 kr
Vakuummaskin 420 mm försegling - 20 m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-600 Sammic flera olika storlekar
82 720,00 kr
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 600. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE- 800 Sammic flera olika storlekar
106 865,00 kr
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 800. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin med kammare- Profi Line 300
12 342,00 kr
16 456,00 kr −25%
Vakummaskin från Hendi med 300 mm tätningslist, tätningsstångbredd: 5 mm. Justerbar cykel och tätningstid, automatisk och manuell drift. Lämplig för vakuumförpackning av vätska och våt mat. Med marinatfunktion. Utrustad med digital display och manuell tryckmätare. Högkvalitets oljepump som ger högt tryck (1009mbar) och snabb vakuumhastighet. Kropp och kammare i hög kvalitativ rostfritt stål. Stort urtag i botten och genomskinligt kupollock gör det möjligt att packa stora delar. Oljekyld pump. Kapacitet: 133,3 L/min. Kammardimension: 300x350x(H)110 mm
Vakuummaskin med kammare - Profi Line 410
21 358,50 kr
28 478,00 kr −25%
Vakuummaskin med kammare från Hendi med 410 mm svetsremsa, svetsstångens bredd: 3 mm. Justerbar tid för vakuum, svetsning, inflöde och kylning, automatisk och manuell drift. Lämplig för vakuumförpackning av flytande och våta livsmedel. Utrustad med digital display och manuell tryckmätare. Högkvalitativ oljepump som ger höga tryck (1009 mbar) och snabb vakuumhastighet. Hölje och kammare tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. Stort urtag i botten och välvt transparent lock gör det möjligt att packa stora portioner. Med påskklämma inuti kammaren för att hålla påsarna på plats under drift. Oljekyld pump, kapacitet: 333,3 L/min. Kammarens mått: 425x457x(H)100 mm
Vakuummaskin SE-520CC - dubbla svetslinjer - Sammic
55 429,00 kr
Vakuummaskin 520CC med 2x 420 mm försegling - 20 m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-520L - 555mm svets - Sammic
52 305,00 kr
Vakuummaskin 520L med 555 mm försegling - 20 m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin med kammare - förseglare 300 mm, 230V 370W
15 498,00 kr
20 664,00 kr −25%
Utformad för förpackning av livsmedel och tekniska produkter. Hölje och kammare är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet (304). Stor fördjupning i botten (endast i modell nr 975251) och välvt lock gör det möjligt att packa stora portioner. Hållbart transparent lock av hög kvalitet möjliggör visuell kontroll av förpackningsprocessen. V-formad packning för att garantera hög förslutningsbarhet. Digital display. Användarvänlig. Automatisk drift. Justerbar tätningstid. Tryckindikator. Oljekyld pump, kapacitet: 167 L/min., 975275: 333 L/min.
Vakuummaskin med kammare
17 469,75 kr
23 293,00 kr −25%
Utformad för förpackning av livsmedel och tekniska produkter. Hus och kammare är tillverkade av rostfritt stål av hög kvalitet (304). Stor fördjupning i botten (endast i modell nr 975251) och välvt lock gör det möjligt att packa stora portioner. Hållbart transparent lock av hög kvalitet möjliggör visuell kontroll av förpackningsprocessen. V-formad packning för att garantera hög förslutningsbarhet. Digital display. Användarvänlig. Automatisk drift. Justerbar tätningstid. Tryckindikator. Oljekyld pump, kapacitet: 167 L/min., 975275: 333 L/min.
Vakuummaskin med förseglare från Hendi
3 601,50 kr
4 802,00 kr −25%
420 mm tätningslist, bredd på tätningslisten: 5 mm. Lämplig för påsar på rulle i kombination med påsrullefäste 970638. Digital visning av vakuum och förslutningscykel. Vakuum kan genereras i kontinuerligt eller pulserande läge. Extra knappar för snabbstart av vakuum och förslutning på handtaget. Automatisk avstängning efter 10 minuters stillestånd - energisparande. Förseglingsbalkens höga effekt minskar förseglingstiden till 2-3 s. Dubbelpump med hög kapacitet: 16 l/min. Hus i rostfritt stål. Robust handtag. Endast lämplig för präglade vakuumpåsar, upp till 406 mm bredd. Vikt: 6,9 kg.