Kylbänk

Kylbänk restaurang och café

Kylbänk, en av de smidigaste och viktigaste utrustningarna på alla restauranger, caféer, storkök och cateringtillverkare. Storköksbutiken säljer kylbänkar från italienska Tecnodom som är en av Europas största tillverkare av kylbänkar och kylutrustning till restaurang, café och storkök. Alla Tecnodoms kylbänkar är tillverkade på egen fabrik i norra Italien och enbart tillverkade av europeiska komponenter och enligt europeisk standard. Kylbänkarna finns i flera olika storlekar och modeller. Den bästsäljande kylbänken är EKO serien som har utvändiga handtag men allt fler väljer vår ”Premium” modell med infällda handtag som underlättar och säkrar att man inte "går in i" handtaget.  

Tecnodom kylbänkar

En Tecnodom kylbänk är gjord av rostfritt stål förutom bottenplåten som är galvaniserat. På insidan har den rundade hörn för lätt rengöring och är isolerad med 40 mm CFC-fri polyuretan isolering. Den är kompakt och i bra kvalité. Med standard djup på 70 cm får den plats överallt och erbjuder samtidig bra med kylutrymme. EKO och Premium kylbänk finns i storlekar från 142 cm upptill 232 cm och är anpassad till GN standard så eventuellt existerande utrustning kan användas tillsammans med denna kylbänk.  Som standard i en Tecnodom kylbänk är 40 mm isolering, elektronisk kontrollpanel, självstängande dörrar med magnet, ventilerat, automatisk avfrostning och tövattentork, justerbara fötter, lågt energiförbrukning och hög kvalité. 

Fagor kylbänkar

Fagor kylbänk finns tillgängliga med ett standard djup på 700 mm och är utformade för att ge en mer effektiv, kostnadseffektiv och hållbar produkt för att förbättra arbetsförhållandena. Vi tillhandahåller flera versioner av Fagor och olika alternativ för att tillgodose varje användares behov och erbjuder produkter som är robusta, ergonomiska, fullt funktionella och enkla att rengöra. 

1. ELEKTRONISK STYRNING 

Funktionell och intuitiv elektronisk styrning som ger direkt åtkomst till de olika funktionerna. 

2. IPX5-SKYDD 

Kontrollpanelen är integrerad i kontrollhållaren för att ge ett bättre skydd mot smuts och stötar. IPX5 internationell skyddsklass mot vatten och damm. 

3. SJÄLVSTÄNGNING OCH BLI ÖPPEN FUNKTION 

Ett utbud av Fagor produkterna är utrustade med en självstängande och håll öppen funktion för enklare lastning och lossning. Självstängande: när dörren öppnas mindre än 90º. Håll funktionen öppen: när den öppnas mer än 135º. 

4. ERGONOMISKA HANDTAG 

Utformningen av de vertikala inbyggda dörrhandtagen, som täcker hela dörrens längd, ger ett enkelt och tillgängligt grepp samtidigt som det ger en hinderfri design. 

5. LÄTT TILLGÅNG FÖR UNDERHÅLL 

Kylenheter framtill för enkel åtkomst under underhållsarbete och rengöring. 

Kylbänk Basic - 3 dörrar - 1870x700mm
19 700,00 kr
Rostfri kylbänk med 3 dörrar. 100% italiensk kvalité för den pris- och kvalitetsmedvetna. Kylar och frysar har under många år varit vår mest sålda produktgrupp. Vi har stor kunskap om de olika leverantörern och tillverkare, komponenter och tillförlitlighet. Under 2018 bestämde vi oss för att skapa ett eget prisvärt sortiment av kyl- och frysprodukter. Vi kallar dem BASIC. Produkterna har presterat på topp i sin klass vad gäller tillförlitlighet med i stort sett inga servicebesök. Produkterna köps in i mycket stora kvantiteter, så vi får rätt pris på både produkt och frakt - det är mycket billigare för oss att fylla på lagret än att ta hem 3-4 enheter åt gången.
Kylbänk Basic - 4 dörrar - 2320x700mm
21 800,00 kr
Rostfri kylbänk med 4 dörrar. 100% italiensk kvalité för den pris- och kvalitetsmedvetna. Kylar och frysar har under många år varit vår mest sålda produktgrupp. Vi har stor kunskap om de olika leverantörern och tillverkare, komponenter och tillförlitlighet. Under 2018 bestämde vi oss för att skapa ett eget prisvärt sortiment av kyl- och frysprodukter. Vi kallar dem BASIC. Produkterna har presterat på topp i sin klass vad gäller tillförlitlighet med i stort sett inga servicebesök. Produkterna köps in i mycket stora kvantiteter, så vi får rätt pris på både produkt och frakt - det är mycket billigare för oss att fylla på lagret än att ta hem 3-4 enheter åt gången.