Glassmaskiner & slushmaskiner

Glassmaskiner & Slushmaskiner av hög kvalité

Servera kall dryck eller uppfriskande glass enkelt och smidigt

Vi har glassmaskiner och slushmaskiner i högsta kvalité för kiosk, storkök och café. Ett brett sortiment av kvalitétsmaskiner från Hendi till priskonkurrentliga priser och något som passar de flesta verksamheter. 

Glassmaskiner 

Upplev de många möjligheterna med en glassmaskin och framkalla dina egna unika goda smaker. Utforska vilken smak som passar just eran restaurang eller café - Ren vanilj eller god smak av choklad eller bär, det kan du välja helt själv. Pröva dig fram och hitta din vinnare. 

3 Fördelar med en glassmaskin 

Gör bättre glass: Man kan alltid göra något bättre, genom att smaka av och tillsätta det som saknas kan man alltid justera sin hemgjorda glass till sina önskemål. Omrörning medan glassen fryser gör inte bara processen enklare utan ger dig också ett bättre slutresultat.  

Kristallfri utsökt glass: Det är lätt att göra glass med en glassmaskin, eftersom man kan enkelt säkerställa att alla ingredienser blandas ordentligt. Blandningsprocessen säkerställer att luft tvingas in i glassen, vilket innebär att den inte kristalliserar sig. 

Uppfinn din egen smak: Du kan bestämma vilken smak du vill göra och prova. Detta undviker också risken för att glasskiosken eller köket tar får slut på den smak som kunderna efterfrågar. 

Hos oss på Storköksbutiken hittar du glassmaskin från Hendi och välbehövda våffeljärn för glasstrutar. Ett järn för att skapa sina egna glasstrutar eller våffelkorgar och skapa den frasiga konsistensen som man själv eftersöker. På så sätt kan du presentera din glass på ett attraktivt och exklusivt vis.  

Slushmaskiner  

Utforska möjligheterna med en slushmaskin och framkalla din egen slush dryck på ett enkelt och smidigt sätt. Se vårat sortiment här nedan och upplev den som passar dig. En uppfriskande kall slush dryck eller en milkshake från våra milkshaker gör en stor succé en varm sommardag. En Slushmaskin eller en milkshaker passar utmärkt till kiosker, videobutiker, livsmedelsbutiker, biografer och andra butiker. 

Att tänka på när man gör slush

  • Sockerhalten måste vara mellan 12% – 22% för att slushen inte ska frysas fast. Sockret fungerar som frostskyddsmedel.
  • Du behöver inte tillsätta mer is då maskinen redan omvandlar vattnet till is under processen.
  • Om du gör slush av kolsyrad dryck som exempelvis Coca-Cola eller Sprite så kan det smaka avslaget då mixen rörs om. Därför är ett knep att tillsätta extra läsk direkt i glaset efter omrörningen.