Kyl & Frys

Kyl och frys maskiner till restaurang, café & storkök

Upplev bra kvalité till rätt pris. Stort urval i allt från vinkyl, ölkyl till kylrum och frysrum och självklart kylskåp och frysskåp till restaurang, café och storkök. Även komplett sortiment inom kyldisk, kylbänk, kylmonter, blast chiller, salladskyl, konditorikyl och exponeringskyl.

Det mesta av vår kylutrustning importeras direkt från Italiens största producent Tecnodom men vi har även egen import från Coolhead, Coreco och andra producenter som gör bra restaurangutrustning och kylutrustning.

Med egen import är vi säkra på att vi alltid har Sveriges lägsta priser på utrustning och maskiner till restaurang och storkök som har den höga kvalité vi själva vill ha. Vi har ett handplockat sortiment som håller den kvalité vi vill stå för. Det är märken som är nya på marknaden i Sverige t.ex. Primax, Tecnodom och Omniwash. Etablerade märken som använts av stora erkända restauranger i Europa och som nu intar den svenska marknaden. Hög kvalité till ett lägre pris – Det vi alla eftersträvar.

Att tänka på när du köper kyl och frys maskiner:

  • Tänk på materialet: Ett utmärkt material är rostfritt stål, lätt att underhålla och hållbart.
  • Hur ofta ska kylaren användas? Gångjärnen på dörrar och fönsterluckor ska vara starka, helst rostfritt stål.
  • Hur mycket mat/dryck behöver kylas? Kontrollera ditt behov av livsmedel som ska kylas för att sedan matcha med maskinens volymkapacitet.
  • Kontrollera och mät utrymmet där varje maskin ska stå: Kom ihåg att det måste finnas ett litet luftutrymme på baksidan av kylaren för att undvika överhettning.
  • Maskinen måste vara lätt att rengöra. Utrymmet runt om, bakom och under maskinen måste också vara lätt att rengöra. Baksidan ska även vara lättillgänglig för att ta bort damm.
  • Dörrar/ luckor: Ska det vara glas eller inte? Var ska maskinen placeras och i vilken riktning kan dörren öppnas? 
  • Ljudnivå. Kontrollera decibelnivån för att få den ultimata arbetsmiljön.
  • Underhåll: En kylmaskin som rengörs och underhålls på rätt sätt ska kunna användas i tio år i en restaurangverksamhet. Se till att schemalägga in jämna mellanrum när enheten ska underhållas för att uppnå den bästa hållbarheten.

- Frysrum
Frysrum i bra kvalité - Import från Italien som säkrar din restaurang och storkök lägsta pris för den högsta kvalitén. Vi erbjuder frysrum i standardmoduler & i önskat mått. Modulerna gör monteringen av frysrummen enkel och smidig och inga förkunskaper eller specialverktyg krävs.

- Kylrum
Kylrum i mycket bra kvalité. Kylrum från Italien och Spanien säkrar dig bästa kvalité och lägsta pris för restaurang, storkök och kylrum för jakt. Kylrummen kan enkelt och smidigt monteras i standarmoduler och kan anpassas till önskat mått.

- Kylbänk
Kylbänk i stort sortiment till hög kvalité. Vi har kylbänkar med lådor, draglådor eller kylränna i en mängd olika storlekar och varianter. Hitta vad du söker till din restaurang, catering, eller café. Vi har kylbänkar i rostfritt stål.

- Blast chiller
Vi har Blast chiller från Italienska Tecnodom i bra kvalité till mycket låga priser. Blast chiller är det mest effektiva sättet att kyla/frysa mat för att undvika bakterietillväxt och hålla god kvalité och smak på råvaran.

- Kylränna
Här hittar du kylrännor till restaurang, storkök och andra verksamheter i en mängd olika storlekar och varianter. Vi har kylrännor anpassade för GN kantiner i storlek 1/3 och 1/4.

- Vinkyl
Här hittar du vinkyl som ger dig serveringsklart vin med rätt temperatur såväl i hemmet som på restaurangen eller baren. Vi erbjuder vinkylar i flera modeller och storlekar för att du ska kunna hitta en vinkyl som passar dig.

- Ismaskin
Ismaskin i hög kvalité för restaurang, café och storkök. Vi har flera storlekar av ismaskiner iskuber och krossad is. Hur mycket is behöver du? Vi har ismaskiner som kan lagra is upp till 55 kg

- Pizzabänkar
Vi erbjuder pizzabänkar i flera olika storlekar och varianter. Högkvalitativa pizzabänkar tillverkade i Spanien med kylränna och lådor för pizzadegen. Hitta den som passar din pizzeria eller restaurang.

- Exponeringskyl
Presentera din mat, dryck eller bakelser på ett attraktivt och tilltalande sätt. Exponeringskylar för restaurang, café och storkök. Se våra exponeringskylar i olika storlekar och modeller och tilltala din mat till kunderna i första ögonblicket.

Kylbänk Basic - 3 dörrar - 1870x700mm
19 700,00 kr
Rostfri kylbänk med 3 dörrar. 100% italiensk kvalité för den pris- och kvalitetsmedvetna. Kylar och frysar har under många år varit vår mest sålda produktgrupp. Vi har stor kunskap om de olika leverantörern och tillverkare, komponenter och tillförlitlighet. Under 2018 bestämde vi oss för att skapa ett eget prisvärt sortiment av kyl- och frysprodukter. Vi kallar dem BASIC. Produkterna har presterat på topp i sin klass vad gäller tillförlitlighet med i stort sett inga servicebesök. Produkterna köps in i mycket stora kvantiteter, så vi får rätt pris på både produkt och frakt - det är mycket billigare för oss att fylla på lagret än att ta hem 3-4 enheter åt gången.
Kylbänk Basic - 4 dörrar - 2320x700mm
21 800,00 kr
Rostfri kylbänk med 4 dörrar. 100% italiensk kvalité för den pris- och kvalitetsmedvetna. Kylar och frysar har under många år varit vår mest sålda produktgrupp. Vi har stor kunskap om de olika leverantörern och tillverkare, komponenter och tillförlitlighet. Under 2018 bestämde vi oss för att skapa ett eget prisvärt sortiment av kyl- och frysprodukter. Vi kallar dem BASIC. Produkterna har presterat på topp i sin klass vad gäller tillförlitlighet med i stort sett inga servicebesök. Produkterna köps in i mycket stora kvantiteter, så vi får rätt pris på både produkt och frakt - det är mycket billigare för oss att fylla på lagret än att ta hem 3-4 enheter åt gången.