Fagor 700 Kore

THE HEART OF THE PROFESSIONAL KITCHEN 

KORE-generationen har utformats för att underlätta det dagliga arbetet för en köksproffs. En generation robusta kommersiella modulära kök som är förberedda för att svara på intensivt arbete och prestera på bästa sätt. Ergonomiskt, säkert och lätt att underhålla uppfyller det den höga nivå av säkerhet, tillförlitlighet och förtroende som krävs i ett professionellt kök. Resultatet är en köksserie som garanterar utrustningens hållbarhet, med en ren och omsorgsfull design.

Fagor KORE serien kännetecknas av:

1.       Standarddimensioner: 400, 800 eller 1200 mm breda.

2.       Robust och stansad yta : 1,5 mm tjock och mycket robust som klarar av intensivt arbete och ger bästa prestanda.

3.       Kraft: De mest kraftfulla brännarna på marknaden, upp till 8 kW. Fagors egen unika design som ger bättre värmefördelning och bättre värmeöverföring till kastruller och pannor. Mycket hög prestanda.

4.       Robust konstruktion: Tillverkad av AISI 304 (20/10) rostfritt stål och AISI 316 rostfritt stål där det krävs extra hög prestanda tex vid kokande pannor osv.

5.       Automatisering: Automatisk lasersvettsning och polering, garanterar maskinernas robusthet och en enastående estetik av kokplattorna.

6.       Metallkontroller: En robust och ergonomisk design som gör mer lättanvänt och ger en säkrare och mer bekväm position av kontrollpanelerna som är placerade på toppen av maskinerna.

7.       Mottagare av alla storlekar: Spisar utrustade med bränngaller som kan användas till mycket små enheter (8 cm) som säkerställer deras stabilitet.

8.       Design hindrar smuts att ackumulera: De stansade delarna och de rundade, böjda kanterna gör rengöringen mycket enklare.