Kaffemaskin

Kaffemaskiner i hög kvalité

Stort utbud av espressomaskiner, kaffebryggare och andra kaffemaskiner

Vi erbjuder ett stort utbud av olika sorter av kaffemaskiner för restauranger, caféer och hotell.  

 

För större restaurang   

Om du har eller vill starta upp en större restaurang och syftet är att producera en stor mängd kaffe samtidigt så passar perkulatorurnbruggare eller en större termosbryggare perfekt.

För mindre restauranger och caféer  

För mindre lunchrestauranger och caféer så har vi kaffemaskiner bland annat en vanlig kaffebryggare i flera storlekar eller en mindre termosbryggare. Dessa kaffemaskiner erbjuder alltid en hög kvalité och varje kaffemaskin har sina unika fördelar.  

Espressomaskin  

För en mer exklusiv och högkvalitativ kaffemaskin så erbjuder vi espressomaskiner och tillhörande redskap som en kaffekvarn som kan användas på ett café, bistro eller kaffebar. En kaffekvarn maler kaffebönorna fint och ger en extra touch på smaken och aromerna vilket ger en förstklassig espresso, cappuccino, latte, macchiatoamericano, dubbla espresso eller det som önskas. 

Lyft smaken på kaffet med 5 tips

1. Använd mindre kaffe  

 Idag kan kaffet i många tillfällen bli för stark och det medför till att vi bedövar våra smaksinnen. Testa att använda mindre kaffe än du har tänkt för att få fram mer utav smaken och känslan av ett väldoftande kaffe.  

2. Använd originalförpackningen  

Genom att förvara kaffet i originalförpackningen så får du mer utav aromerna och det medför till att smakerna får ett lyft jämfört med om man häller i kaffet i en annan förpackning. Kaffet trivs när den få stå kallt och mörkt. Kylen är för kallt och medför till att oljan i kaffet stelnar.  

3. Rengör kaffemaskinen  

Det är viktigt att hålla kaffe maskinen ren för att bibehålla den goda smaken varje bryggningstillfälle. För varje gång man brygger kan det ligga rester av kaffet i maskinen och kan bidra till smaken på ett negativt sätt. Gör även en extra koll på vattentanken och se till att den inte har igenkalkat.  

4. Använd kaffekvarn  

Genom att använda en kaffekvarn och mala kaffet själv så får man en bättre smak och mal ditt kaffe precis innan bryggningen för bästa resultat. Kaffekvarnen ger även möjligheten att testa olika unika kaffebönor samt att man kan ställa in malningsgraden på egen hand för att se vad som passar din restaurang eller café.   

5. Undvik för varmt kaffe  

Ett för varmt kaffe medför till att man bränner sig och resulterar till en bränd gom och en sämre smakupplevelse. Därför det extra viktigt att hålla kaffet i en temperatur som är behaglig och som inte är för varm. Kaffet är som bäst när det får dra sig en liten stund.