Pastakokare

Pastakokarna i REDFOX 600-serien har pressade bassänger med rundade innerhörn för bekväm rengöring och enkelt underhåll av apparaten. Både karet och topplattan är tillverkade av AISI 304 rostfritt stål. Enkel värmereglering i intervallet 30 till 110 °C är en självklarhet. Det speciella materialet i värmeelementet Incoloy 800 ger ökad motståndskraft mot saltvatten och därmed en lång livslängd för enheten. Pastakokaren är också utrustad med en säkerhetstermostat på 130 °C. Tre olika former och storlekar på pastakorgarna ger stora variationsmöjligheter. Det är t.ex. möjligt att tillaga flera portioner av olika pastasorter på en gång. Den integrerade avtappningskranen gör det enkelt att byta ut vattnet i pastakokaren. En stor fördel med REDFOX pastakokare är tråget med en praktisk gjutning som förhindrar att vattnet rinner över när det kokar.

Pastakokare, 8L, 230V/3kW
7 198,00 kr
Pastakokare 8 L, 230V/3kW - REDFOX VT-30 EL Denna elektriska pastakokare har pressade kärl med avrundade hörn för enkel rengöring. Både kärlet och toppplattan är tillverkade av rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och hygien. Enkel termostatreglering i området 30 till 110 °C är en självklarhet. Incoloy 800-värmeelementet ger ökad motståndskraft mot saltvatten och förlänger pastakokarens livslängd. Pastakokaren är också utrustad med en säkerhetstermostat på 130°C. Tre olika storlekar av pastakorgar erbjuder flexibilitet och möjliggör tillagning av flera portioner av olika pastasorter samtidigt. Den integrerade tömningskranen underlättar vattenutbyte. En stor fördel med pastakokaren är den praktisk formning som förhindrar att vattnet rinner över vid kokning. Beställ din pastakokare idag!
Pastakokare, 2x8L, 400V/6kW
13 098,00 kr
Pastakokare 2x8L, 400V/6kW - REDFOX VT-60 EL Denna elektriska pastakokare har pressade kärl med avrundade hörn för enkel rengöring. Både kärlet och toppplattan är tillverkade av rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och hygien. Enkel termostatreglering i området 30 till 110 °C är en självklarhet. Incoloy 800-värmeelementet ger ökad motståndskraft mot saltvatten och förlänger pastakokarens livslängd. Pastakokaren är också utrustad med en säkerhetstermostat på 130°C. Tre olika storlekar av pastakorgar erbjuder flexibilitet och möjliggör tillagning av flera portioner av olika pastasorter samtidigt. Den integrerade tömningskranen underlättar vattenutbyte. En stor fördel med pastakokaren är den praktisk formning som förhindrar att vattnet rinner över vid kokning. Beställ din pastakokare idag