Degblandare

Degblandare GAM SX
65 248,20 kr
72 498,00 kr −10%
Degblandaren SX från Italienska Gam har en stor kapacitet och är perfekt till pizzadeg eller bröddeg. SX modellerna finns i olika typer; med eller utan lutbar topp och med eller utan avtagbar bunke. Maskinen är tillverkad med en extra kraftig konstruktion med unika degkrogar som minskar rörelsen av toppen och förlänger livslängden på maskinen och ger en bättre degkvalité!
Degblandare - 22L - 56kg/h med avtagbar bunke
18 798,00 kr
27 802,00 kr -9 004,00 kr
Prisvärd pizzablandare till det mindre pizzeriaMax kapacitet deg: 17kg Degblandare idealisk för pizzerior, bagerier, konditorier, dumplingsbarer, munkbutiker för att blanda tung deg. Stabilt och robust hölje av vitlackerat stål. Skålen, skyddsgallret och spiralen är tillverkade av AISI 304 rostfritt stål. Skyddsgaller med galler gör det enkelt att tillsätta ingredienser under drift. Med mikrobrytare stoppas driften när säkerhetsskyddet lyfts. Kedjedrift säkerställer effektiv drift. Tyst drift garanteras tack vare oljebadad växelmotor. Spiraldesignen ger perfekt homogenitet och luftning av degen. Blandaren värmer inte upp degen under drift. Med inbyggd 30 minuters timer. Utrustad med 4 hjul varav 2 har bromsar för bekväm transport och enkel användning i köket.
Degblandare - 32L - 88kg/t med avtagbar bunke
21 798,00 kr
31 935,00 kr -10 137,00 kr
Prisvärd pizzablandare till det mindre pizzeriaMax kapacitet deg: 25kg Degblandare för professionell användning. Idealisk för pizzerior, bagerier, konditorier, dumplingsbarer, munkbutiker för att blanda tung deg. Stabilt och robust hölje av vitlackerat stål. Skålen, skyddsgallret och spiralen är tillverkade av AISI 304 rostfritt stål. Skyddsgaller med galler gör det enkelt att tillsätta ingredienser under drift. Med mikrobrytare stoppas driften när säkerhetsskyddet lyfts. Kedjedrift säkerställer effektiv drift. Tyst drift garanteras tack vare oljebadad växelmotor. Spiraldesignen ger perfekt homogenitet och luftning av degen. Blandaren värmer inte upp degen under drift. Med inbyggd 30 minuters timer. Utrustad med 4 hjul varav 2 har bromsar för bekväm transport och enkel användning i köket.
Degblandare 41L, Basic
15 798,00 kr
Vår egen Basic degblandare med 41L deg kapacitet.BASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra produkter som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Produkter som kör och fungerar utan dyra tillval! BASIC-sortimentet är de produkter som vi köper hem i stora mängder - 100 drickakylar, 50 diskmaskiner och 80 kylskåp på samma beställning. På så sätt pressar vi priset till botten och får mycket låga fraktkostnader. Detta är viktigt för att vi ska kunna erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris. Basic är ett säkert val för små och medelstora verksamheters behov.