Finansiering

Finansiera ditt köp genom leasing.

Leasing är ett fördelaktigt sätt för ditt företag att direkt komma åt nyttjandet och fördela kostnaden över tiden. Fråga din oss efter konkreta finansieringsförslag. Du få en skräddarsydd finansieringslösning anpassad efter dina specifika behov.


Vad är leasing?

Leasing är en form av långtidshyra där leasegivaren äger utrustningen under avtalstiden medan du som kund och leasetagare har full nyttjanderätt. När avtalstiden löper mot sitt slut har ni som kund förbundit er till att köpa ut utrustningen till det förutbestämda restvärdet. Vanligen är löptiden mellan 24 och 60 månader och det slutliga restvärdet 5 eller 10 procent av det finansierade beloppet. Leasingavgiften är lätt att budgetera då den vanligen är lika stor under hela avtalstiden och kan anpassas till intäkterna. Ni drar leasingavgiften som en driftkostnad och den belastar inte er balansräkning.

Vad kan man leasa?
Ni som kund kan leasa i princip all möjlig utrustning som räknas som lös egendom och går att skriva av i företagets bokföring. Vanliga leasingobjekt är verkstadsutrustning (exempelvis verktygsmaskiner och mätutrustning), kontorsutrustning (så som datorer, servrar och kopieringsmaskiner) eller restaurangutrustning (till exempel restaurangugnar och vitvaror).

Varför ska man leasa?
- Leasing är ett sätt för ditt företag att fördela kostnaden över tid. Den belastar inte er balansräkning då ni drar den som en driftkostnad i er bokföring. Leasingavgiften är lätt att budgetera och att anpassa till intäkterna. Ni använder er inte av företagets kapital och kan genom ett leasingavtal införskaffa just den utrustning med kringutrustning ni behöver till er verksamhet utan att använda er av era likvida medel.

Prisexempel:

- 20 000;- = 384:-/mån*
- 50 000:- = 993:-/mån*
- 100 000:- = 1 986:-/mån*
- 250 000:- = 4 966:-/mån*
- 1 000 000:- = 19 864:-/mån*

Du kan enkelt se vad månadskostnaden blir för varje produkt på produktsidan och i kassan.

Du kan välja leasing som betalning på vår hemsida. Här har du alternativen att välja 36, 48 eller 60 månader.
När du valt Wasa Kredit som betalning på hemsidan skickas ett kostnadsförslag till dig och du signerar avtalet med Wasa Kredit.

Avtalet startar när din beställning skickas från oss. 

Har du frågor om leasing med Wasa Kredit är du välkommen att kontakta oss på tel: 041041444 eller Wasa Kredit: 08 -635 36 00

*Prisexempel baserat på leasingavtal om 60 månader och ett restvärde på 10 %