Food Processor

Food Processor och kombimaskiner underlättar jobbet i köket och sparar plats vid att kombinerar flera maskiner i en maskin

RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R301
10 690,00 kr
Food processor från Robot coupe med kombinerad snabbhack och grönsaksskärare för restaurang. Med induktionsmotor och pulsfunktion. Alla delar är löstagbara och enkel att rengöra. Snabbhack: Behållare 3,7 liter i ABS plast, en slät kniv ingår. Grönsaksskärare:Finns 23 olika skärverktyg (beställs separat), bönformad nedmatare på 1,56 liter, tubmatare.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R301 Ultra
13 400,00 kr
Food processor från Robot coupe med kombinerad snabbhack och grönsaksskärare för restaurang. Med induktionsmotor och pulsfunktion. Alla delar är löstagbara och enkel att rengöra. Snabbhack: Behållare 3,7 liter i borstat stål, en slät kniv ingår. Nytt ergonomiskt handtag på kärlet för perfekt grepp. Grönsaksskärare :Finns 23 olika skärverktyg (beställs separat), bönformad nedmatare på 1,56 liter, inkl tubmatare. Automatisk återstart för en snabb och enkel beredning.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R402
16 860,00 kr
Robot Coupe R 402, 1-fas. Snabbhack och grönsaksskärare i en och samma maskin från Robot Coupe till restaurang och storkök. En kraftfull, snabb och driftsäker induktionsmotor för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Glöm inte beställa tillbehör!
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R402
17 790,00 kr
Robot Coupe R 402, 3-fas. Snabbhack och grönsaksskärare från Robot Coupe modell R402 till restaurang och storkök. En kraftfull, snabb och driftsäker induktionsmotor för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Glöm inte att beställa tillbehör.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R402 VV
19 535,00 kr
Snabbhack och grönsaksskärare i samma maskin. Robot Coupe R 402 VV, 1-fas till restaurang och storkök med steglöst varvtal. En kraftfull, snabb och driftsäker induktionsmotor för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Glöm inte att beställa tillbehör.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R502
27 965,00 kr
Robot Coupe Food processor R502 3 fas är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R502 har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R502 VV
33 855,00 kr
Robot Coupe Food processor R502 VV är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R502 VV har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R652
32 955,00 kr
Robot Coupe Food processor R652 är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R502 VV har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R652 VV
37 410,00 kr
Robot Coupe Food processor R652 är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. Denna maskin är utrustad med R-MIX, variabelt varvtal 60-500 varv/min med reversering. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R502 VV har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.