Food Processor

Food Processor och kombimaskiner underlättar jobbet i köket och sparar plats vid att kombinerar flera maskiner i en maskin

RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R301
12 610,00 kr
Food processor från Robot coupe med kombinerad snabbhack och grönsaksskärare för restaurang. Med induktionsmotor och pulsfunktion. Alla delar är löstagbara och enkel att rengöra. Snabbhack: Behållare 3,7 liter i ABS plast, en slät kniv ingår. Grönsaksskärare:Finns 23 olika skärverktyg (beställs separat), bönformad nedmatare på 1,56 liter, tubmatare.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R301 Ultra
15 495,00 kr
Food processor från Robot coupe med kombinerad snabbhack och grönsaksskärare för restaurang. Med induktionsmotor och pulsfunktion. Alla delar är löstagbara och enkel att rengöra. Snabbhack: Behållare 3,7 liter i borstat stål, en slät kniv ingår. Nytt ergonomiskt handtag på kärlet för perfekt grepp. Grönsaksskärare :Finns 23 olika skärverktyg (beställs separat), bönformad nedmatare på 1,56 liter, inkl tubmatare. Automatisk återstart för en snabb och enkel beredning.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R402
19 500,00 kr
Robot Coupe R 402, 1-fas. Snabbhack och grönsaksskärare i en och samma maskin från Robot Coupe till restaurang och storkök. En kraftfull, snabb och driftsäker induktionsmotor för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Glöm inte beställa tillbehör!
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R402
20 575,00 kr
Robot Coupe R 402, 3-fas. Snabbhack och grönsaksskärare från Robot Coupe modell R402 till restaurang och storkök. En kraftfull, snabb och driftsäker induktionsmotor för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Glöm inte att beställa tillbehör.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R402 VV
22 050,00 kr
Snabbhack och grönsaksskärare i samma maskin. Robot Coupe R 402 VV, 1-fas till restaurang och storkök med steglöst varvtal. En kraftfull, snabb och driftsäker induktionsmotor för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Glöm inte att beställa tillbehör.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R502
32 955,00 kr
Robot Coupe Food processor R502 3 fas är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R502 har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R502 VV
38 265,00 kr
Robot Coupe Food processor R502 VV är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R502 VV har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R752
38 510,00 kr
Robot Coupe Food processor R752 är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R752 har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.
RobotCoupe - Snabbhack/Grönsaksskärare R752 VV
43 690,00 kr
Robot Coupe Food processor R752 är en kraftig snabbhack och grönssaksskärare i ett till restaurang och storkök. Kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. Denna maskin är utrustad med R-MIX, variabelt varvtal 300-3500 varv/min med reversering. En food processor som är väl värd investeringen där du sparar tid och får en pålitlig maskin som håller i många år. Robot Coupe Food processor R752 VV har 50 st olika skärverktyg man kan beställa till.