Underbänkdiskmaskin

Underbänkdiskmaskin till restaurang och storkök

Underbänkdiskmaskiner för restaurang, café och storkök är en annan historia än en vanlig diskmaskin för privathushåll. Det finns tre typer av diskmaskiner för användning i restaurangkök, en underbänkdiskmaskin som ser ut ungefär på samma sätt som en vanlig hushållsdiskmaskin, en huvdiskmaskin som är en tvådelad diskmaskin och tunneldiskmaskin.

En bra underbänkdiskmaskin för restaurangköket ska vara snabb, stark, pålitlig och användarvänlig.

Hos Storköksbutiken.se har vi egen import av underbänkdiskmaskiner från bland annat GAM, Omniwash, Krupps, Fagor och Wexiödisk.

Omniwash är särskilt känd för att ha några av marknadens starkaste och bästa pumpar vilket ger en diskmaskin från Omniwash väldigt bra och jämnt diskresultat – varje gång! 

Våra mest sålda underbänksdiskmaskiner är från italienska märket Krupps. När du köper en restaurangdiskmaskin från Krupps köper du inte bara en högkvalitativ restaurangdiskmaskin. Du köper 50 års erfarenhet av att producera en av världens bästa diskmaskiner.

Krupps har sedan starten 1965 haft stor fokus på båda R&D och miljö. 1987 tog Krupps patent på ”Clean Water Washing system” och revolutionerade restaurangdiskmaskinernas förbrukning. 2014 presenterades FULL Line; de första restaurangdiskmaskiner som kan användas båda som färskvatten och tankmaskiner. 2015 och 2017 presenterade Krupps världens första diskmaskiner med WIFI och fjärrkontroll (Du kan ex sätta på maskinen från din mobil).

Storköksbutiken har flera olika modeller och serier av Omniwash underbänksdiskmaskiner.

ST-serien är den billigaste, "icke-kinesiska" diskmaskinen i Sverige. Den är funktionell, kompakt och väldigt prisvärd. Fullt elektronisk med manuell diskmedelsdosering och automatisk torkmedelsdosering är ST-seriens diskmaskiner en bra basdiskmaskin för det mindre caféköket som inte behöver diska stora mängder disk under hela dagen. Alla Omniwash ST diskmaskiner diskar vid 53C och sköljer vid 85C och har en diskcykel på bara 120 sekunder. ST diskmaskinen finns för diskkorgar 35x35, 40x40 och 50x50.

Jolly-serien är nästa steg i pris. Med lite mer ”utrustning” än ST-serien är Jolly en av våra bästsäljande diskmaskinsserier.  Automatisk diskmedelsdosering och automatisk torkmedelsdosering gör användningen av en Jolly diskmaskin till en lek. Med möjlighet för extra tillköp av tömningspump till Jolly diskmaskinerna finns det möjlighet till att Jolly kan fungera i alla diskrum, även där avlopp inte finns i direkt anslutning till diskmaskinen. Alla Jolly Omniwash diskmaskiner diskar vid 55C och sköljer vid 85C och har en diskcykel på bara 120 sekunder. Jolly finns i storlek för diskkorgar på 35x35, 40x40 och 50x50 samt även som en huvdiskmaskin (Jolly 61)

EVO-serien är Omniwashs nyaste serie och är utvecklad med fokus på hållbarhet och bästa diskresultat. Diskmaskinerna i EVO-serien är högsta kvalité och med all tänkbar ”utrustning”, alla med automatisk diskmedelsdoseringspump, automatisk torkmedelsdoseringspump, vattenavhärdare för disk utan kalk och extra stark boiler för snapp uppvärmning och igång körning. Tömningspump är standard i alla EVO diskmaskiner!

Som något nytt har vi även GAM 560E underbänksdiskmaskin i sortiment. GAM är ett italienskt brand som sätter kvalité väldig högt och verkligen gör restaurangutrustning i högsta kvalité. GAM 560E underbänksdiskmaskin är flexibel med möjlighet till att dosera diskmedel och torkmedel olika från program till program. En energibesparande funktion som gör att vattnet i boiler och kar sänks när maskinen inte har varit använd i 30 min. Spolarmar i rostfritt för lång livslängd och automatisk signal när det är dags för service av maskinen.  GAM 560E finns också i version med inbyggd tömningspump om avloppet inte sitter direkt i anslutning till diskmaskinen. 

Restaurangdiskmaskin Basic - 50x50 - Underbänkdiskmaskin
16 998,00 kr
Restaurangdiskmaskin Basic till standard diskbackar 50x50 cm. En prisvärd diskmaskin som är lätt att använda. 2 program på: 120 respektiva 180 sekunder. Diskmaskinen har inbyggd disk- och torkmedelsdosering. Du kan justera diskmedel- och torkmedelsnivån via tryckknapparna. Diskmaskinen är utrustad med en medelstark diskpump på 500 watt och har en vattenförbrukning på ca 2,5 L per diskcykel. Mått på diskmaskinen är: 58 x 63 x 83 cm. Anslutning: 400V / 5,5kW, (16A). BASIC = Prisvärd, bra kvalité och enkel att använda. Vi har under många år varit väldigt starka inom försäljning av restaurangdiskmaskiner. I samarbete med en av Italiens största tillverkare har vi skapat vårt eget sortiment av bra, prisvärda diskmaskiner.
Underbänkdiskmaskin - Fagor Advance
27 500,00 kr
45 144,00 kr -17 644,00 kr
Underbänkdiskmaskin världsklass från Fagor. Överlägsen kvalité och perfekt resultat. Det är i detaljerna som den här diskmaskinen verkligen kommer till sin rätt: tyst, gummipackning längs dörröppningen, booster-pump för perfekt torkning, justerbara diskprogram, balanserad dörr - så att den inte känns tung efter en lång arbetsdag, energieffektiv vilkert ger besparingar på el- och vattenförbrukning.
Wexiödisk Underbänkdiskmaskin, WD-4S
31 998,00 kr
46 490,00 kr -14 492,00 kr
WD-4S är en liten, snabb och driftsäker underbänksdiskmaskin från Wexiödisk. Nya WD-4S är genomtänkt och beprövad.  Robust och säker, vilket ger perfekt diskresultat Tydlig och självförklarande pekskärm i härdat glas. Hygienisk och med platsbesparande luckdesign. WD-4S har ECO-FLOW-funktion för att spara energi och förbättra arbetsmiljön. Diskmaskinen är utrustad med 3 st diskkorgar.