Salamander

Salamander ugnar för kök & restaurang

En salamander grill av hög kvalité för många olika tillfällen

Upptäck ett stort utbud av salamander ugnar för kök och restaurang. Alltid hög kvalité och i olika storlekar och modeller. Våra Salamander ugnar gör ett enastående jobb och kan användas till alla möjliga tillfällen och behov. Dem är även utformade av rostfritt stål vilket gör det enklare att rengöra och är effektivt skyddande mot rost.

Användning av en salamander ugn
En salamander ugn kan användas på flera olika sätt. Den kan exempelvis användas till att grilla/värma upp kött eller fisk snabbt men även för att bränna av eller karamelisera ytan på en dessert som en Crème brûlée. För att inte Crème brûléen ska brännas i köket så är våra salamander ugnar utformade med en timerfunktion så får du full kontroll över maten och ser till att den inte grillas för länge.

Vi har flera olika typer och varianter av salamander ugnar. Vi har en variant som kan placeras på en fri bänkyta som är höj och sänkbar, för att du ska få full kontroll över matlagningen på ett smidigt sätt samt enkelt kunna reglera hur mycket av värmen som ska beröra maten. Sedan har vi en salamander ugn för väggmontering vilket medför till att du får gott om plats under ugnen med annan förvaring eller köksutrustning.

Salamander 450
6 745,50 kr
8 994,00 kr −25%
Salamander i hög kvalite från Holland230V / 2,8 kW480x520x530mm - tar liten plats Salamander i hög kvalité från Hendi i Holland. Konstruktion i rostfritt stål Höj och sänkbar överdel / "hiss" system som gör det lätt att få perfekt resultat. Bara ställ in salamandern på det nivå du önskar. Önskad värma ställs lätt in via termostaten - upp till 300C Uppsamlingsbricka som är löstagbar underlättar rengöringen
Salamander "Rapid" med Quartz för 1/1 GN - 685x396x452mm
8 960,25 kr
11 947,00 kr −25%
Salamandergrill med 9 kvartsvärmare för snabbare uppvärmning, grillning och gratinering av mat. Stålskydd för värmare som skyddar mot skador. Hölje av rostfritt stål. Två förkromade galler med måtten 530x340 mm och två avtagbara handtag. Två nivåer för vertikal placering av varje galler med ett avstånd på 70 och 45 mm. Smultråg i rostfritt stål. Kvartsvärmare - 3 värmare på tre oberoende nivåer. Timer för värmare - slår på i upp till 15 min eller kontinuerlig drift. 1,3 m lång strömkabel utan stickpropp.
Salamander - Quartz infraröd värme
4 491,75 kr
5 989,00 kr −25%
Salamader med blixtsnabb infraröd värmeelement. Det är möjligt att placera GN1/1 i salamandern. Perfekt för att grilla eller värma upp rätter eller smörgåsar. Med kvarts infrarött värmeelement upptill och nedtill. Utrustad med termostat, 15 min. timer och indikatorlampa. 3 möjliga gallerhöjder, gallerhandtag försedda med värmesköld. Med smulbricka. Överensstämmer med IPX3-normen.