Buffévagn kall / salladsbar

En buffevagn för kall mat eller en salladsbar är kanske en av de mest vanliga utrustningar som finns på stort sett alla restauranger och caféer i det moderna restaurangsverige. En buffevagn el. salladsbar på hjul är lätt att placera och flytta på. Praktisk med förvaring och kanske även plats för bestick och tallrikar, såser och dressing som kan stå framme och underlättar för båda gäster och restauratör.

Lite att tänka på innan du väljer buffevagn för kall mat:

  •          Hur stor är vagnen? Får den plats där du tänker den ska stå?
  •          Är den anpassad till GN kantiner – om inte, följer då specialkantiner med? Hur många kantiner får plats, hur djupa kantiner får plats i buffevagnen?
  •          Hur kyls rättarna ner? Vilket kylmedium har buffevagnen?
  •          Elektronisk eller digitalt termostat?
  •          Finns förvaringsplats för tallriker, bestick och annat?
  •          Finns broms på hjulen?
  •          Hur ser det ut med anslutning till el? Vad krävs – 1 eller 3 fas?

Tänk också på hygien när du ska välja buffevagn för kall mat:

  •          Temperaturspann? Passar temperaturen med det du tänker servera i buffen?
  •          Hur lätt är buffevagnen att rengöra?
  •          Finns hostskydd och går det att höja/sänka toppen för förvaring av maten tex mellan lunch och kvällssittningen?
  •          HAACP?
  •          Automatisk tövattentork och avfrostning?  

Hos Storköksbutiken har vi ett mindre urval av bra och billiga buffevagner.  

Omnia Pick - Grab'n go
30 000,00 kr
41 234,00 kr -11 234,00 kr
Snygg grab'n go kyldisplay från Rocam i Italien.  Omnia Pick är den perfekta lösningen för distribution av färdiga sallader, färsk frukost, fruktsallad, smörgåsar, drycker, sushi och snacks i allmänhet.  Det 360° visningsområdet väcker uppmärksamhet genom att skapa en försäljningsmöjlighet varje gång.