Vattenrening

Det är viktigt att ha kontroll på sitt vatten i dessa branscher. Om vattenkvaliten är hög blir också kvaliten på övriga produkter hög. Vatten används till nästan allt. Det används till kaffe, te, diskning av glas, bestick och porslin, ismaskiner, ångugnar, vattenkylare, diskmaskiner och mycket mer. Våra lösningar ser till att du får den bästa vattenkvaliteten och att du drar stora fördelar av detta.

BestClear 2XL
2 698,00 kr
BWT bestclear är en speciell filterlösning som är utformad för att uppnå enastående diskresultat. Dagens restaurang- och cateringgäster har höga förväntningar. De lägger stor vikt vid kvalitet, service och perfektion in i minsta detalj. Restauratörer och cateringföretag som tar dessa krävande standarder på allvar kan vända sig till filtersystemet BWT bestclear som ett innovativt verktyg för diskteknik.
BestMax 2XL
2 999,00 kr
BWT bestmax är den enkla och praktiska allroundfiltreringslösningen som utvecklats för de många kraven inom gastronomi. För unikt kaffevatten, idealiskt vatten för varuautomater och optimal ren ånga för ugnar och kombinationsångare. Tack vare den nya High-Efficiency-Technology (HET) blir vattenoptimeringen ännu effektivare. Resultatet: jämn hög kvalitet på alla varma och kalla drycker i koppar och muggar, i köket och i bageriet, för alla livsmedel och bakverk.
BestMax Premium XL
2 319,00 kr
BWT bestmax PREMIUM är ett innovativt filtersystem för optimering av vatten, särskilt för alla varma drycker från kaffe- och varuautomater. Detta filter reducerar alla oönskade komponenter som kalk, partiklar, oönskade smaker som klor och organiska föreningar från råvattnet. Som en banbrytande innovation har detta filter också BWT Magnesium Technology, som berikar vattnet med värdefullt magnesium i utbyte mot kalcium. Förutom ett effektivt kalkskydd säkerställer BWT bestmax PREMIUM därmed ett enastående resultat för varma drycker.
ROC16 BWT Vattenrening
30 999,00 kr
Spara in hundratals arbetstimmar per år med ROC16 från BWT vattenrening. De flesta krogar idag har en egen maskin för glasdisk men desto färre har investerat i ett vattenfilter på vattnet in i tidigare nämnda diskmaskin.   Det läggs ofantligt mycket tid på att putsa vinglas på krogen, dels är det en stor skaderisk när man är stressad/trött om glaset spricker vid putsning o kan resultera i riktigt alvarliga skador. Det tar dessutom en massa onödig arbetstid i anspråk som säkerligen kan användas till roligare saker.  Om du är sugen på att slippa putsa glas, spara in arbetstimmar och skapa en säkrare arbetsmiljö så är det bara att höra av sig så kan vi berätta mera om BWT’s vattenfiltrering  
ROC14 BWT Vattenrening
22 599,00 kr
Svårt att tro att denna rackare kan spara in hundratals arbetstimmar per år men det kan den! De flesta krogar idag har en egen maskin för glasdisk men desto färre har investerat i ett vattenfilter på vattnet in i tidigare nämnda diskmaskin. Det läggs ofantligt mycket tid på att putsa vinglas på krogen! Det tar dessutom en massa onödig arbetstid i anspråk som säkerligen kan användas till roligare saker. Om du är sugen på att slippa putsa glas, spara in arbetstimmar och skapa en säkrare arbetsmiljö så är det bara att höra av sig så kan vi berätta mera om BWT’s vattenfiltrering  
BWT installationskit Besthead FLEX 1
1 398,00 kr
Filterinstallationen är extremt enkel även i trånga utrymmen med BWT besthead FLEX, filterhuvudet med den mest flexibla anslutningstekniken i världen. Den innovativa FLEX-tekniken med vinkeljustering i 30°-steg gör det möjligt att organisera anslutningsslangarna på bästa sätt även i trånga utrymmen. Detta sparar utrymme samtidigt som maximal säkerhet garanteras.