Kylränna

Kylrännor i hög kvalité

Här hittar du kylrännor för restauranger, pizzerior, caféer och andra verksamheter i olika storlekar och stilar. Våra kylrännor är anpassat för GN- kantiner vilket ger en stor fördel när man söker efter tillbehör till kylrännan. Förutom kylrännor så har vi kylbänkarpizzabänkar och salladskylar.

Våra kylännor från Cool head är utrustade med: 

  • Rostfritt stål exteriör och interiör 
  • Statisk kylning 
  • Automatisk avfrostning  
  • Digital termostat 
  • Manuell temperaturreglering 
  • Justerbara ben 

Tips och användningsområden

kylrännan är ett viktigt tillbehör som används för att lagra och exponera mat, råvaror eller annan livsmedel till kunder på restauranger, pizzerior, sushi-restauranger, bagerier eller snabbmatsrestauranger. De är också mycket lämpliga som salladsbarer och i en restaurang där kunderna själv väljer de tillbehör de vill ha (som färdiga smörgåsar etc.), då är kylrännan under skyddsglaset oersättlig!

En fördel med att placera en kylränna i köket är att kocken snabbt kan ta till sig de ingredienserna som används flitigt utan att behöva hitta och plocka ingredienserna från det stängda kylskåpen. Det medför till en bättre arbetsprocess och ett bättre flyt i köket. 

Här kan du hitta kylrännor i flera varianter och storlekar. Några som är utformade med glasväggar och glastak för att skydda innehållet. Dina gäster kan därför vara säkra på att de blir serverade fräscha och hygieniska råvaror och maträtter. 

Cool Head & Coreco

Vi erbjuder kylrännor som är tillverkade av Cool Head och Coreco som är kvalitetstillverkare av professionella restaurangtillbehör och -utrustning. Oavsett om du vill bygga upp restaurangen helt från grunden eller bara köpa några maskiner som fortfarande saknas för att utöka din restaurangutrustning, kan du hitta förstklassiga och praktiska tillbehör till låga priser. Cool Head och Coreco tillverkar restaurangmaskiner utformade för restauranger, kommersiella kök, storkök och snabbmatsrestauranger till lågt pris men hög kvalité.