Neutrala element

De neutrala köksmodulerna är ett lämpligt komplement till hela REDFOX 600-serien. De är helt tillverkade i rostfritt stål, AISI 304 på den övre bänkskivan och AISI 430 på resten av strukturen. Naturligtvis är det lämpligt att kombinera neutrala arbetsytor med en understruktur. Utvalda modeller av neutrala REDFOX köksmoduler har en uppvärmd toppskiva med ett temperaturintervall på 30-90 °C. I REDFOX-sortimentet erbjuder vi också en version med en diskbänk med kran.

Neutral modul med ho
6 398,00 kr
Praktisk arbetsmodul med ho 230x300x200mm - REDFOX UM-30 L I REDFOX 600-serien erbjuder vi ett praktisk neutralt modul med diskho i rostfritt utförande. Den har en pressad övre platta och en integrerad vattenkran för bekvämlighet i ditt kök. Modulen är designad med omsorg och erbjuder en robust och hållbar yta för arbete med livsmedel. Den kompakta storleken på hon på 23x30x20 gör den idealisk för olika för små köksmiljöer där effektivitet och hygien är av största vikt. REDFOX UM-30 L är den perfekta lösningen för att skapa en funktionell arbetsstation med diskho i små professionella kök. Integrera denna modul och dra nytta av dess användarvänliga design och pålitliga prestanda.
Neutral modul/arbetsyta 30
2 798,00 kr
Praktisk neutralt modul / arbetsbänk - REDFOX PP-30L I REDFOX 600-serien erbjuds du ett praktisk neutralt modult / arbetsbänk i rostfritt utförande. Modulen är designad med omsorg och erbjuder en robust och hållbar yta för arbete med livsmedel. REDFOX PP-30 L är den perfekta lösningen för att skapa en funktionell arbetsstation med i små professionella kök.
Neutral modul/arbetsyta 60
3 798,00 kr
Praktisk neutralt modul / arbetsbänk - REDFOX PP-60L I REDFOX 600-serien erbjuds du ett praktisk neutralt modult / arbetsbänk i rostfritt utförande. Modulen är designad med omsorg och erbjuder en robust och hållbar yta för arbete med livsmedel. REDFOX PP-60 L är den perfekta lösningen för att skapa en funktionell arbetsstation med i små professionella kök.
Neutral modul med uppvärm toppskiva 60
5 098,00 kr
Underreden eller stativ till RedFox 600 serien är en användbar förlängning av bordsmodellerne i REDFOX 600-serien. De ger en otrolig variationsrikedom för kombinationen av enheter och underkonstruktioner. Bordsmodellen kan på lämpligt sätt kompletteras med en öppen bas, en stängd bas med eller utan dörr och en bas med lådor med en lådvolym på 30 eller 60 l. Den har en hållbar konstruktion tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål AISI 430 med en tjocklek på 0,8 mm. Stödbenen är justerbara i höjdled, så att de enkelt kan jämna ut ytor med olika höjd.