Om oss

Vår köksutrustning och våra maskiner gör oss till en bra leverantör men det är du som kund som inspirerar och peppar oss att alltid leverera bästa möjliga lösning, varje gång.

Vi levererar restaurangutrustning till allt från michelinrestauranger caféer, storkök och skolkök. Vi har hög kompetens inom restaurangmaskiner och restaurangetableringar och har ett direkt samarbete med de största och bästa producenterna i Europa. Från vårt lager i Trelleborg skickar vi köksutrustning och restaurangmaskiner varje dag ut till hela landet. Vi importerar direkt från producenterna i Europa – så du får de lägsta priserna och bästa produkterna! Vi  hjälper dig att hitta rätt restaurangutrustning och finns där hela tiden, innan, under och efter ditt köp. Vårt stora fokus på bra service gör att du vill komma tillbaka till oss varje gång du behöver utrustning till ditt kök. 

Som en familjedriven verksamhet har det genom hela vår resa varit väsentligt att ha rätt värderingar och en bra företagskultur. Vi ser inte oss själva som en leverantör utan en samarbetspartner.

Vi fokuserar inte på kortsiktig profit utan långvariga samarbeten och på att få en bra relation med våra kunder och leverantörer.

Med många års branscherfarenhet, hårt arbete och kompetenta medarbetare har vi blivit ett av Sveriges Superföretag, utsedda av Bisnode och Veckans affärer. (Kraven är stenhårda – bara drygt en promille av alla bolag hamnar på listan. För att ett företag ska klassas som ett Superföretag måste det uppfylla ett antal högt ställda kriterier. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan.)

Några av våra kunder är Ystad Saltsjöbad, Fazer, Santa Maria, Kolmården, Bageri Leve, Grodan och många fler. 

"De är sköna killar man har att göra med och de levererar alltid fantastisk service. De ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda." Joel Lindqvist, Mat & Chokladstudion

”Vi tog över ett gammalt kök som inte var rustat för den verksamhet vi nu driver och då fick jag kontakt med Storköksbutiken, som sedan hjälpt oss att bygga om i princip hela vårt kök. Supertrevligt bemötande och professionell hjälp var precis det jag behövde som nyetablerad och jag är väldigt nöjd med slutresultatet."
Hans Boberg Hamngården Brantevik 

"Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser...Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd!"
Anna Ramsby, Systrar & Bönor

Storköksbutiken är stolt sponsor till guldmedaljörerna Fazer Culinary team och Skåne Kulinar i Culinary Olympic 2020!

Storköksbutiken är en del av KFL Trading AB, organisationsnummer: 556887-7350.

Vill du få kontakt med oss? Besök oss i vår butik i Trelleborg eller ring 0410 414 44,  maila info@storkoksbutiken.se