Om oss

Storköksbutiken 

På Söderslätt i Trelleborg, nära havet och kontinenten ligger Storköksbutiken. Vi är ett familjeföretag som hjälper restauranger och verksamheter med restaurangutrustning och storköksmaskiner. Allt från det lilla kaféet till stora restaurangprojekt och hotell är kunder hos oss.

Vikten att våra kunder ska vara nöjda som genomsyrar både vår servicenivå och de produkter vi erbjuder. Alla i storköksfamiljen har servicekänsla ut i fingerspetsarna och stor kunskap om utrustning i restaurangkök. De produkterna vi väljer att ta in i vårt sortiment är noggrant utvalt och de allra flesta är tillverkade i Europa. 

För oss är det viktigaste att ge riktigt bra service och se till att våra kunder är nöjda! 

Historia

I en källare på Mariedalsvägen i Malmö startade Kristoffer Falk Lauritsen sin verksamhet med en webbutik och ett mycket litet lager. Ett gediget intresse för restaurangmaskiner och en bra webbutik gjorde att det tog fart och 2013 gick flyttlasset till en större lokal i Svedala. 2014 vad det återigen dags att byta till en större lokal och då hamnade vi i Trelleborg. Samtidigt joiande Thomas från Danmark. Sedan rullade det på och Charlotta och Jonas anslöt i 2017. 

Med en stark och stabil tillväxt blev vi utnämnda till ett av Sveriges Superföretag 2019. 

2021 gick vi ihop med våra vänner i Danmark KPA Group och på så sätt har vi fått tillgång till ett mycket stort lager på mer än 13 000 kvm av restaurangutrustning med riktigt bra priser och snabba leveranser. Våra kollegor i Danmark kom också med en massa bra kunskaper om bland annat restaurangmöbler som vi blev mycket glada för. 

Numera är vi 11 personer och har ett stort lager och showroom på Godsvägen i Trelleborg.

Vi har en webbutik där vi säljer restaurangutrustning till hela landet skeppat från vårt lager. Vi tar också emot kunder i vår butik och har en projektavdelning för både stora och små projekt.

Varmt välkomna till oss!

/Teamet på Storköksbutiken

Storköksbutiken följer svensk lagstiftning och att följa standarder är en självklarhet. Vi är medlem i BFS och följer branschrekommendationer. På så sätt kan du som kund vara säker på att våra produkter och tjänster håller god kvalité. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder miljöanpassad utrustning och klimatsmarta lösningar. 

Med många års branscherfarenhet, hårt arbete och kompetenta medarbetare har vi blivit ett av Sveriges Superföretag, utsedda av Bisnode och Veckans affärer. 

Några av våra kunder är Ystad Saltsjöbad, Hotell Mossbylund, Hörte brygga, Fazer, Santa Maria, Kolmården, Bageri Leve, Grodan och många fler. 

"De är sköna killar man har att göra med och de levererar alltid fantastisk service. De ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda." Joel Lindqvist, Mat & Chokladstudion

”Vi tog över ett gammalt kök som inte var rustat för den verksamhet vi nu driver och då fick jag kontakt med Storköksbutiken, som sedan hjälpt oss att bygga om i princip hela vårt kök. Supertrevligt bemötande och professionell hjälp var precis det jag behövde som nyetablerad och jag är väldigt nöjd med slutresultatet."
Hans Boberg Hamngården Brantevik 

"Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser...Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd!"
Anna Ramsby, Systrar & Bönor

Storköksbutiken är stolt sponsor till guldmedaljörerna Fazer Culinary team och Skåne Kulinar i Culinary Olympic och Culinary World Cup 2018, 2020 och 2022.

Storköksbutiken är en del av KFL Trading AB, organisationsnummer: 556887-7350.

Vill du få kontakt med oss? Besök oss i vår butik i Trelleborg eller ring 0410 414 44,  maila [email protected]