Arianna serveringsvagnar

ARIANNA

SERVERINGSVAGNAR FÖR FINARE MÅLTIDER

För en spektakulär och elegant servering är ARIANNA-serien av serveringsvagnar för fina restauranger den rätta lösningen. De lätta och essentiella linjerna gör att den här vagnen kan användas både i klassiska och moderna miljöer. Dess design kännetecknas av diskreta kromade metalldetaljer och av den rundade formen på hyllorna som verkar sväva över själva strukturen. Sortimentet har utvecklats med särskild uppmärksamhet för att svara på specifika användningsområden, t.ex. vin- och champagneservicen, te-servicen med en liten display för godis, flambévagnen och, i kölvattnet av den senaste marknadstrenden, mixologivagnen för scenografiska cocktailberedningar direkt framför kunden.

Cocktailvagn Arianna Bar
28 298,00 kr
Vacker Cocktail- och aperitifvagn i massivt trä för beredning av cocktails och aperitifer. Stålklädd övre hylla med två GN 1/3-behållare för krossad och tärnad is, en praktisk flaskhållare på sidan och en grön skärbräda. Utrustad med en hylla för glas och en stänkskydd i plexiglas på framsidan med praktisk övre hylla för snabb passage av drycker. Nedre hylla med flaskställ i plexiglas. Två hjul med broms som standard. Designad och tillverkad i Italien.
Serveringsvagn "Break"
39 698,00 kr
Vacker serveringsvagn för bland annat charkuterier och ost. Vagn i massivt trä för ost- och konditorivaror med avtagbar kyldisplay. Halvsfärisk kupol med dubbel sidoöppning. Kylning med hjälp av kylpaket för upp till 5 timmars kyla. Den kombinerar den kylda vitrinen med ett nedre plexiglasskåp som kyls med hjälp av ett kylpaket. Två av fyra hjul med broms.
Vinserveringsvagn
31 098,00 kr
Vacker vinserveringsvagn i massivt trä för visning av vinflaskor med lådor, glasställ, korkskål och en lägre nivå med särskild struktur för visning av flaskor. Utrustad med 4 flaskkylare placerade på ett kylpaket som garanterar upp till 5 timmars kyla. En användbar digital termometer gör det möjligt att snabbt kontrollera temperaturen i kylarnas botten. Två av fyra hjul med broms.