RM Gastro 600 - RedFox

Kökslinjen REDFOX 600 är lämplig för snabbmat och snabba förfriskningar, små restauranger och hotell som lagar cirka 100 måltider per dag. Med sitt djup på 600 mm är linjen idealisk för alla cateringverksamheter där det råder brist på utrymme i köket. Matlagningsteknikernas höga prestanda och de stabila strukturella elementen i de variabla köksmodulerna säkerställer en bra lösning jämfört med den investering som krävs. Ett brett urval av moduler och varianter är en nyckelfaktor för att skapa en skräddarsydd kompakt köksenhet. Konstruktionslösningen möjliggör enkel montering, med möjlighet att placera linjen mot väggen eller som en central matlagningsenhet. Alla underkonstruktioner är utrustade med massiva ben som gör det möjligt att jämna ut stora ojämnheter. Alla gasmodeller levereras i en naturgasversion med medföljande munstycken för propan-butan. Alla anslutningspunkter är placerade på enhetens baksida. Linjen kan monteras från moduler som innehåller spisar och ugnar, grillplattor och multifunktionella stekpannor, pastakokare, vattenbad, fritöser med en kall zon och kompletteras med neutrala arbetsmoduler.

Bänkspis med 2 plattor
5 198,00 kr
Elektrisk bänkspis med 2 plattor á 2kW - RedFox SP-30 ELS RedFox SP-30 ELS är en pålitlig elektrisk bänkspis som erbjuder enkelhet och effektivitet i köket. Den rostfria designen ger inte bara en modern touch utan även långvarig hållbarhet. Med två oberoende kokplattor ger denna bänkspis flexibilitet för samtidig matlagning av olika rätter. Den kompakta storleken passar perfekt i både stora kök och mindre utrymmen. Den avancerade teknologin ger snabb uppvärmning och exakt temperaturkontroll. Användarvänliga kontroller gör matlagningen enkel och bekväm, medan säkerhetsfunktioner ger trygghet. RedFox SP-30 ELS är idealisk för professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig elektrisk spis. Ge ditt kök en uppgradering med denna effektiva och användarvänliga bänkspis.
Bänkspis med 4 plattor
8 398,00 kr
Elektrisk bänkspis med 4 plattor á 2kW - RedFox SP-60 ELS RedFox SP-60 ELS är en pålitlig elektrisk bänkspis som erbjuder enkelhet och effektivitet i köket. Den rostfria designen ger inte bara en modern touch utan även långvarig hållbarhet. Med 4 oberoende kokplattor ger denna bänkspis flexibilitet för samtidig matlagning av olika rätter. Den kompakta storleken passar perfekt i både stora kök och mindre utrymmen. Den avancerade teknologin ger snabb uppvärmning och exakt temperaturkontroll. Användarvänliga kontroller gör matlagningen enkel och bekväm, medan säkerhetsfunktioner ger trygghet. RedFox SP-60 ELS är idealisk för professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig elektrisk spis. Ge ditt kök en uppgradering med denna effektiva och användarvänliga bänkspis.
Bänkspis med 6 plattor
11 498,00 kr
Elektrisk bänkspis med 6 plattor á 2kW - RedFox SP-90 ELS RedFox SP-90 ELS är en pålitlig elektrisk bänkspis som erbjuder enkelhet och effektivitet i köket. Den rostfria designen ger inte bara en modern touch utan även långvarig hållbarhet. Med 6 oberoende kokplattor ger denna bänkspis flexibilitet för samtidig matlagning av olika rätter. Den kompakta storleken passar perfekt i både stora kök och mindre utrymmen. Den avancerade teknologin ger snabb uppvärmning och exakt temperaturkontroll. Användarvänliga kontroller gör matlagningen enkel och bekväm, medan säkerhetsfunktioner ger trygghet. RedFox SP-90 ELS är idealisk för professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig elektrisk spis. Ge ditt kök en uppgradering med denna effektiva och användarvänliga bänkspis.
Gasspis, 2 brännare
5 998,00 kr
Gasspis med 2 brännare - RedFox SP-30 GL RedFox SP-30 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med två oberoende brännare på hhv 3,6kW och 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-30 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 4 brännare
9 798,00 kr
Gasspis med 4 brännare - RedFox SP-60 GL RedFox SP-60 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med 2 brännare på 3,6kW och 2 brännare på 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-60 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 5 brännare
12 798,00 kr
Gasspis med 5 brännare - RedFox SP-90/5 GL RedFox SP-90/5 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med 3 brännare på 3,6kW och 2 brännare på 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av en mängd olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-90/5 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 6 brännare
13 298,00 kr
Gasspis med 6 brännare - RedFox SP-90 GL RedFox SP-90 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med 3 brännare på 3,6kW och 3 brännare på 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av en mängd olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-90 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 2 brännare a 4,5kW
8 698,00 kr
Gasspis med 2 brännare på 4,5kW - RedFox SP-30 GLS RedFox SP-30 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder två kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med två brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna gasspis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba matlagningsresultat. De starka brännare ger snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-30 GLS är ett bra val för små professionella kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 4 brännare a 4,5kW
15 198,00 kr
Gasspis med 4 brännare på 4,5kW - RedFox SP-60 GLS RedFox SP-60 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder fyra kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 4 brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba tillagningar. 4x 4,5 kW ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-60 GLS är ett bra val för mindre kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med kraftfulla brännare.
Gasspis, 5 brännare a 4,5kW
19 698,00 kr
Gasspis med 5 brännare på 4,5kW - RedFox SP-90/5 GLS RedFox SP-90/5 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder 5 kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 5 brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba tillagningar. 5x 4,5 kW ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-90/5 GLS är ett bra val för mindre kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med kraftfulla brännare.
Gasspis, 6 brännare a 4,5kW
21 398,00 kr
Gasspis med 6 brännare på 4,5kW - RedFox SP-90 GLS RedFox SP-90 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder 6 kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 6 brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba tillagningar. 6x 4,5 kW ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-90 GLS är ett bra val för mindre kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med kraftfulla brännare.
Gasspis, 1 brännare a 8kW
6 898,00 kr
Gasspis 8kW brännare - RedFox SP-30/1 GLS RedFox SP-30/1 GLS är en pålitlig gasspis som utmärker sig med en imponerande 8 kW brännare för effektiv matlagning. Den kompakta och robusta designen gör den till det perfekta valet för kök där hög prestanda och enkelhet är avgörande. Med én kraftfull brännare ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter med hög värme och precision. Den effektiva designen passar perfekt i små kök och möjliggör snabba och pålitliga matlagningsresultat. Gasspisen ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och annat som kräver hög värme. RedFox SP-30/1 GLS är det perfekta valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig och kraftfull gasspis.
Gasspis, 2 brännare a 8kW
11 798,00 kr
Gasspis 2x 8kW brännare - RedFox SP-60/2 GLS RedFox SP-60/2 GLS är en pålitlig gasspis som utmärker sig med två imponerande 8 kW brännare för effektiv matlagning. Den kompakta och robusta designen gör den till det perfekta valet för kök där hög prestanda och enkelhet är avgörande. Med två kraftfull brännare ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter med hög värme och precision. Den effektiva designen passar perfekt i små kök och möjliggör snabba och pålitliga matlagningsresultat. Gasspisen ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och annat som kräver hög värme. RedFox SP-60/2 GLS är det perfekta valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig och kraftfull gasspis.
Gasspis, 3 brännare a 8kW
15 998,00 kr
Gasspis 3x 8kW brännare - RedFox SP-90/3 GLS RedFox SP-90/3 GLS är en pålitlig gasspis som utmärker sig med 3 imponerande 8 kW brännare för effektiv matlagning. Den kompakta och robusta designen gör den till det perfekta valet för kök där hög prestanda och enkelhet är avgörande. Med 3 kraftfull brännare ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter med hög värme och precision. Den effektiva designen passar perfekt i små kök och möjliggör snabba och pålitliga matlagningsresultat. Gasspisen ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och annat som kräver hög värme. RedFox SP-90/3 GLS är det perfekta valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig och kraftfull gasspis.
Gasspis, 2 brännare a 4,5kW
11 698,00 kr
Gasspis med 2 brännare på 4,5kW - RedFox SP-60/2 GLS RedFox SP-60/2 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder 2 kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen är perfekt för mindre kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 2 oberoende brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba resultat. Gasspisen ger snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-60/2 GLS är det idealiska valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med 2 brännare.
Spis 4 plattor med varmluftsugn
21 398,00 kr
Spis med varmluftsugn och 4 plattor á 2kW- RedFox SPT-60 ELS SPT-60 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 4 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De fyra kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-60 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Spis 5 plattor med varmluftsugn
26 498,00 kr
Spis med varmluftsugn och 5 plattor á 2kW- RedFox SPT-90/5 ELS SPT-90/5 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 5 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De fem kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-90/5 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Spis 6 plattor med varmluftsugn
27 198,00 kr
Spis med varmluftsugn och 6 plattor á 2kW- RedFox SPT-90 ELS SPT-90 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 6 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De 6 kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-90 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Underbyggd varmluftugn
16 898,00 kr
Varmluftsugn som underbyggnad/underrede för Redfox 600 serie - PT-90 EL PT-90 EL är en pålitlig elektrisk varmluftsugn designad för professionellt köksbruk. Med GN 1/1-kapacitet och 230V strömförsörjning erbjuder denna ugn mångsidig och effektiv tillagning. Ugnen är konstruerad för att stå under RedFox 600 seriens olika maskiner samt möta kraven från restauranger, caféer och andra matlagningssammanhang. Den elektriska uppvärmningen och varmluftsfläkten säkerställer en jämn och effektiv värmefördelning, vilket är idealiskt för bakning, rostning och andra matlagningsmetoder. Den kompakta designen gör att ugnen passar i olika köksutrymmen, samtidigt som den rostfria konstruktionen ger hållbarhet och enkel rengöring. Den intuitiva temperaturkontrollen och timern gör det enkelt att använda ugnen.
Gasspis 4 med elektrisk varmluftsugn
22 698,00 kr
Kombinerad gasspis med 4 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-60 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 4 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 2 oberoende brännare på 3,6kW samt 2 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-60 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 5 med elektrisk varmluftsugn
28 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 5 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90/5 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 5 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 3 oberoende brännare på 3,6kW samt 2 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-90/5 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 6 med elektrisk varmluftsugn
28 898,00 kr
Kombinerad gasspis med 6 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 6 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 3 oberoende brännare på 3,6kW samt 3 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-90 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 4x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
28 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 4x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-60 GLS RedFox SPT-60 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med fyra oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de fyra kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De fyra brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.
Gasspis 5x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
35 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 5x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90/5 GLS RedFox SPT-90/5 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med fem oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de 5 kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De 5 brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.
Gasspis 6x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
36 998,00 kr
Kombinerad gasspis med 6x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90 GLS RedFox SPT-90 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med 6 oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de 6 kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De 6 brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.
Stekhäll 30
5 698,00 kr
Elektrisk Stekhäll 3kW - 230V - RedFox FT-30 EL RedFox FT-30 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 230 V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 60
8 798,00 kr
Elektrisk Stekhäll 6kW/400V - RedFox FT-60 EL RedFox FT-60 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 90
13 398,00 kr
Elektrisk Stekhäll 9kW/400V - RedFox FT-90 EL RedFox FT-90 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 30, gasol
7 498,00 kr
Gasstekhäll 4kW - RedFox FT-30 GL RedFox FT-30 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-30 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 60, gasol
11 798,00 kr
Gasstekhäll 8kW - RedFox FT-60 GL RedFox FT-60 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-60 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 90, gasol
17 798,00 kr
Gasstekhäll 12kW - RedFox FT-90 GL RedFox FT-90 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-90 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 60, DuraChrome
10 998,00 kr
Elektrisk Stekhäll DuraChrom - VRedFox FTHC-60 EL Upplev överlägsen matlagning med RedFox FTHC-60 EL. Denna elektriska stekhäll med DuraChrome-beläggning erbjuder en generös yta på 65x48 cm, perfekt för professionella kök och restauranger som kräver högpresterande utrustning. DuraChrome-beläggningen, som du kan lära dig mer om här, ger stekhällen exceptionell hållbarhet och jämn värmefördelning. Idealisk för precisionstekning av olika rätter med hög kvalitet. Med kraftfull 400 V strömförsörjning ger stekhällen snabb uppvärmning och enkel användning. Den släta ytan underlättar rengöring och underhåll, medan den eleganta designen ger en stilfull touch till ditt kök. RedFox FTHC-60 EL är det ultimata valet för kockar och kökschefer som strävar efter överlägsen kvalitet och hållbarhet.
Vattengrill 30
13 598,00 kr
Elektrisk Vattengrill - RedFox GV-30 EL Upptäck en ny dimension av grillning med vattengrillen GV-30 EL. Denna elektriska vattengrill med tillagning direkt på värmeelementen är det perfekta valet för små kök och restauranger som söker en smidig och effektiv vattengrill. Genom att tillaga direkt på värmeelementen ger vattengrillen snabb och jämn värmefördelning, vilket resulterar i perfekt grillning varje gång. Den är idealisk för en variation av rätter, från saftiga köttbitar till grönsaker. Den kompakta designen med en grillyta på 31x48 cm och 230V strömförsörjningen gör GV-30 EL enkel att integrera i olika köksmiljöer. GV-30 EL är ett bra val för kockar och små kök som vill lyfta grillningen till nya höjder. Uppgradera ditt kök med denna elektriska vattengrill och låt dina smaker blomstra.
Lavastensgrill, gasol, 30
9 798,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-30 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-30 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder en grillyta på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 6,5kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-30 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-30 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.
Lavastensgrill, gasol, 60
16 198,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-60 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-60 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder 2 grillytor på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 13kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-60 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-60 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.
Bänkfritös, 8L, 230V/3kW
7 698,00 kr
Fritös 8L, 230V/3kW - RedFox FE-30 EL RedFox FE-30 EL är den pålitliga fritösen för smakfulla krispiga rätter. Med 8 liters kapacitet och 3kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-30 EL är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig fritös. Uppgradera ditt kök med denna elektriska fritös och skapa läckra frityrrätter. Beställ din fritös idag!
Bänkfritös, 8L, 400V/6kW
8 898,00 kr
Fritös 8L, 400V/6kW - RedFox FE-30 ELT RedFox FE-30 ELT är en stark och pålitliga fritös för smakfulla krispiga rätter. Med 8 liters kapacitet och kraftfulla 6kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-30 ELT är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig men fortfarande snabb och kraftfull liten fritös.
Bänkfritös, 2x8L, 2x 230V/3kW
13 798,00 kr
Fritös 2x8L, 2x 230V/3kW - RedFox FE-30 EL RedFox FE-60 EL är den pålitliga fritösen för smakfulla krispiga rätter. Med 2x 8 liters kapacitet och 2x 3kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-60 EL är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig fritös. Uppgradera ditt kök med denna elektriska fritös och skapa läckra frityrrätter. Beställ din fritös idag!
Bänkfritös, 2x8L, 400V/12kW
16 198,00 kr
Fritös 2x8L, 400V/12kW - RedFox FE-60 ELT RedFox FE-60 ELT är en stark och pålitliga fritös för smakfulla krispiga rätter. Med 2x8 liters kapacitet och kraftfulla 12kW effekt, ger den snabb och jämn upphettning för perfekt resultat varje gång. Denna kompakta fritös passar enkelt i de flesta kök. Den enkla designen gör den lätt att använda och rengöra. Ge dina pommes frites och kycklingvingar den krispiga kvaliteten de förtjänar. RedFox FE-60 ELT är det idealiska valet för kockar som söker en grundläggande och pålitlig men fortfarande snabb och kraftfull dubbel bänkfritös.
Bänkfritös, 16L, 400V/9kW
11 998,00 kr
Bänkfritös 16 L, 400V/9kW - RedFox FE-66 ELT RedFox FE-66 ELT är en kraftfull bänkfritösen med en generös kapacitet om 16L och enastående resultat. Med 16 liters kapacitet och en fritöskorg på 455x245x80mm är FE-66 ELT perfekt för tex langos och munkar. Denna elektriska bänkfritös är lätt att integrera i ditt kök och passar perfekt på bänken. Den robusta konstruktionen och enkelheten i designen gör den lättanvänd och enkel att rengöra. Perfekt för att skapa stora portioner av gyllene och krispiga favoriter som langos, pommes frites och chickenwings. RedFox FE-66 ELT är ett bra val för kräsna kockar som kräver pålitlighet och prestanda.
Fritös, 8L, 400V/6kW
12 598,00 kr
Fritös 8 L, Golvmodell, 400V/6kW - RedFox FE-31 ELT RedFox FE-31 ELT är den elektriska fritösen som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 8 liter och 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning för att skapa läckra frityrrätter. Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-31 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din RedFox FE-31 ELT idag!
Fritös, 13L, 400V/9,9kW
13 098,00 kr
Fritös 13L, Golvmodell, 400V/9,9kW - RedFox FE-31/13 ELT Friösen FE-31/13 ELT från RedFox är den elektriska fritösen som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 13 liter och mera än 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning för att skapa läckra frityrrätter. Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-31/13 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din fritös idag!
Fritös, 2x8L, 400V/12kW
21 898,00 kr
Fritös 2x8L, Golvmodell, 400V/12kW - RedFox FE-61 ELT Friösen FE-61 ELT från RedFox är en elektrisk golvfritös som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 2x8 liter och 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning för att skapa läckra frityrrätter. Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-61 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din fritös idag!
Fritös, 2x13L, 400V/19,8kW
23 098,00 kr
Fritös 2x13L, Golvmodell, 400V/19,9kW - RedFox FE-61/13 ELT Friösen FE-61/13 ELT är en elektrisk golvfritös som erbjuder en perfekt kombination av kapacitet och användarvänlighet. Med en generös kapacitet på 2x13 liter och mera än 750W per liter olja ger den snabb och jämn upphettning och en kapacitet på hela 28kg pommes i timmen! Som en praktisk golvmodell är denna fritös enkel att placera var som helst i köket. Den robusta konstruktionen och det användarvänliga gränssnittet gör den idealisk för att tillaga allt från pommes frites till fisk och kyckling. RedFox FE-61/13 ELT är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv fritös med användarvänliga funktioner. Uppgradera ditt kök med denna elektriska golvmodell och njut av enkelhet och kapacitet. Beställ din fritös idag!
Gasfritös, 8L, 8kW
15 798,00 kr
Gasfritös 8L/8kW - RedFox FE-30 GL RedFox FE-30 GL är en gasfritös som ger kraft och effektivitet till ditt kök. Med en kapacitet på 8 liter och en effekt på 8 kW erbjuder den snabb och jämn uppvärmning och en kapacitet på hela 18kg pommes per timme. Med en brännare och 8 kW effekt ger denna gasol fritös tillräckligt med kraft för snabb fritering, även av fryst mat. Den kompakta designen och gasdrift gör den lätt att integrera i olika köksutrymmen. RedFox FE-30 GL är det perfekta valet för kockar som söker en pålitlig och effektiv gasfritös. Uppgradera ditt kök med denna gasfritös och servera fantastiskt friterade rätter. Beställ din gasfritös idag!