Cateringutrustning

Cateringutrustning

För att underlätta catering, take away och transport av mat har vi den rätta utrustningen.

Här hittar du cateringutrustning som transportboxar, thermoboxar, värmevagnar och kylda vagnar för transport av livsmedel och take away! För att hålla bästa kvalité på maten och för att hålla hygienkrav krävs det att man har rätt utrustning. 

På Storköksbutiken har vi flera alla de olika typer av cateringskåp för att garantera rätt hantering av maten, 

Thermoboxar finns i flera olika storlekar från ScanBox och från Hendi. Thermoboxar används för transport av kalla och varma livsmedel. Välj bland bärbara thermoboxar eller större storlekar med hjul. Måtten i en thermobox är anpassade efter GN. 

Värmeboxar används till varmhållning av jämn värme och rätt temperatur för att bevara kvalitén på maten. Vi har ett stort antal värmeboxar från ScanBox och Hendi. 

Kylboxar kommer i flera olika varianter såsom boxar med kylplatta, aktiv kyla eller med kylboxar som kyls ner i ett kylrum innan transport. 

Kombinerade vagnar: Kombinera både värme och kyla i samma vagn. Det gör det enklare att transportera både råvaror och maträtter. Kombinerade vagnar är en fantastisk lösning om man vill effektivisera ytan i exempelvis skåpbilen eller annat trångt utrymme.

Budväskor: Vi tillhandahåller budväskor och pizzeriaväskor från Hendi i bästa kvalité. För att göra det lättare för dig och för att transportera mat till dina kunder finns budväskor som du enkelt kan beställa hem eller köpas direkt från vår butik i Trelleborg.

Take away boxar har blivit allt mer populärt och kommer i olika storlekar beroende på vad som ska levereras. Pizzabudväskor och väskor för matboxar till take away finns i vårt sortiment. 

Transportbox - Ergo Line NE8 - Scanbox
14 700,00 kr
16 800,00 kr −12,5%
Ergo Line NE8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1-65mm kantiner. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”, speciellt med vårt tillval Signature där du kan sätta din logotype på boxen eller skräddarsy hela utseendet till dina färger och mönster!
Transportbox - Ergo Line NE12 - Scanbox
17 237,50 kr
19 700,00 kr −12,5%
Ergo Line NE12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1-65mm kantiner. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”, speciellt med vårt tillval Signature där du kan sätta din logotype på boxen eller skräddarsy hela utseendet till dina färger och mönster!
Transportbox - Ergo Line NE14 - Scanbox
19 250,00 kr
22 000,00 kr −12,5%
Ergo Line NE14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. Den totala kapaciteten är 14st GN1/1-65mm kantiner. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”, speciellt med vårt tillval Signature där du kan sätta din logotype på boxen eller skräddarsy hela utseendet till dina färger och mönster!
Transportbox - Ergo Line Combo Ambient A6+A6 - Scanbox
25 637,50 kr
29 300,00 kr −12,5%
En isolerad box för att hålla och distribuera kall mat där enheterna är staplade ovanpå varandra. Boxen kan placeras i ett kylrum och enheterna kan hållas kalla genom att placera kylplattor inuti boxens förvaringsutrymme. Dörrarna kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av magneter. De ergonomiska draghandtagen på baksidan gör det enkelt och säkert att manövrera boxen.
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral N8+N8 - Scanbox
30 800,00 kr
35 200,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N8+N8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack som båda håller 8st gejderfack vardera.  Den totala kapaciteten är 16st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Ergonomiskt infällt handtag på sidan och 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. 
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral N12+N12 - Scanbox
33 075,00 kr
37 800,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N12+N12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack som båda håller 12st gejderfack vardera.  Den totala kapaciteten är 24st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Ergonomiskt infällt handtag på sidan och 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. 
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral N14+N14 - Scanbox
38 062,50 kr
43 500,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N14+N14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack som båda håller 14st gejderfack vardera.  Den totala kapaciteten är 28st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Ergonomiskt infällt handtag på sidan och 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. 
Värmeskåp - Ergo Line ExP H8 - Scanbox
20 387,50 kr
23 300,00 kr −12,5%
Ergo Line H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan statisk uppvärmning (S) och konvektionsvärme (F). Den sistnämnda ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. 
Värmeskåp - Ergo Line ExP H12 - Scanbox
22 400,00 kr
25 600,00 kr −12,5%
Ergo Line H12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan statisk uppvärmning (S) och konvektionsvärme (F). Den sistnämnda ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. 
Värmeskåp - Ergo Line ExP H14 - Scanbox
24 675,00 kr
28 200,00 kr −12,5%
Ergo Line H14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan statisk uppvärmning (S) och konvektionsvärme (F). Den sistnämnda ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Den totala kapaciteten är 14st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. 
Värmeskåp - Ergo Line Combo Hot H6+H6 - Scanbox
35 000,00 kr
40 000,00 kr −12,5%
En isolerad box för att hålla och distribuera varm mat där enheterna är placerade ovanpå varandra. På de separata digitala displayerna finns steglös temperaturinställning upp till +90°C. En LED-lampa indikerar när den valda temperaturen är nådd. För att minimera tiden för återuppvärmning vid upprepade dörröppningar är konvektionsvärme en självklarhet. Dörrarna kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av en magnet.
Värmeskåp - Ergo Line Duo ExP Hot H8+H8 - Scanbox
41 562,50 kr
47 500,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo H8+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack som båda håller 8st gejderfack vardera. Konvektionsvärme ger snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Den totala kapaciteten är 16st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag samt 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Svensk design och produktion. 
Värmeskåp - Ergo Line Duo ExP Hot H12+H12 - Scanbox
43 575,00 kr
49 800,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo H12+H12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack som båda håller 12st gejderfack vardera. Konvektionsvärme ger snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Den totala kapaciteten är 24st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag samt 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Svensk design och produktion. 
Värmeskåp - Ergo Line Duo ExP Hot H14+H14 - Scanbox
47 600,00 kr
54 400,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo H14+H14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack som båda håller 14st gejderfack vardera. Konvektionsvärme ger snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Den totala kapaciteten är 28st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag samt 160mm hjul med lågt rullmotstånd som gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Svensk design och produktion. 
Kylbox - Ergo Line ExP C8 - Scanbox
31 587,50 kr
36 100,00 kr −12,5%
Ergo Line C8 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line ExP C12 - Scanbox
34 300,00 kr
39 200,00 kr −12,5%
Ergo Line C12 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line ExP C14 - Scanbox
35 612,50 kr
40 700,00 kr −12,5%
Ergo Line C14 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 14st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line Duo ExP C8+C8 - Scanbox
59 237,50 kr
67 700,00 kr −12,5%
Ergo Line C8+C8 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 2x8st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line Duo ExP C12+C12 - Scanbox
61 775,00 kr
70 600,00 kr −12,5%
Ergo Line C12+C12 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 2x12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line Duo ExP C14+C14 - Scanbox
64 837,50 kr
74 100,00 kr −12,5%
Ergo Line C14+C14 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 2x 14st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N4+H4 - Scanbox
23 362,50 kr
26 700,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N4+H4 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 4st gejderfack. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera. 
Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N4+H6 - Scanbox
23 537,50 kr
26 900,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N4+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, det neutrala håller 4st GN och det varma håller 6st GN. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 10st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera. 
Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N4+H8 - Scanbox
24 850,00 kr
28 400,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N4+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, det neutrala håller 4st GN och det varma håller 8st GN. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera. 
Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N6+H6 - Scanbox
24 850,00 kr
28 400,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N6+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 6st GN vardera. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C4+H4 - Scanbox
36 662,50 kr
41 900,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C4+H4 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 4st GN 1/1-65mm. Välj mellan statisk värme eller konvektionsvärme samt Peltier-kylning eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C4+H6 - Scanbox
36 487,50 kr
41 700,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C4+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, det kalla håller 4st gejderfack och det varma håller 6st gejderfack. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme samt Peltier eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 10st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C4+H8 - Scanbox
40 250,00 kr
46 000,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C4+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, det kalla håller 4st gejderfack och det varma håller 8st gejderfack. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme samt Peltier eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C6+H6 - Scanbox
39 025,00 kr
44 600,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C6+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 6st gejderfack vardera. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme samt Peltier eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral+Hot N8+H8 - Scanbox
35 437,50 kr
40 500,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N8+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 8st GN 1/1. Konvektionsvärme för snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Den totala kapaciteten är 16st GN1/1-65mm. Löstagbara gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, handtag i toppramen och infällda handtag på sidan samt hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral+Hot N12+H12 - Scanbox
40 512,50 kr
46 300,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N12+H12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 12st GN 1/1. Konvektionsvärme för snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Den totala kapaciteten är 24st GN1/1-65mm. Löstagbara gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, handtag i toppramen och infällda handtag på sidan samt hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral + Hot N14+H14 - Scanbox
42 525,00 kr
48 600,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N14+H14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 14st GN 1/1. Konvektionsvärme för snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Den totala kapaciteten är 28st GN1/1-65mm. Löstagbara gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, handtag i toppramen och infällda handtag på sidan samt hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo C8+H8 - Scanbox
54 600,00 kr
62 400,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo C8+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat. En vagn, två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 8st GN 1/1-65mm. Välj mellan Peltier eller kompressorkylning. Den sistnämnda genererar snabbare nedkylning samt jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 16st GN1/1-65mm. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag på sidan och hjul med lågt rullmotstånd gör vagnen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo C12+H12 - Scanbox
58 625,00 kr
67 000,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo C12+H12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat. En vagn, två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 12st GN 1/1. Välj mellan Peltier eller kompressorkylning. Den sistnämnda genererar snabbare nedkylning samt jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 24st GN1/1-65mm. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag på sidan och hjul med lågt rullmotstånd gör vagnen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo C14+H14 - Scanbox
60 550,00 kr
69 200,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo C14+H14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat. En vagn, två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 14st GN 1/1. Välj mellan Peltier eller kompressorkylning. Den sistnämnda genererar snabbare nedkylning samt jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 28 st GN1/1-65mm. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag på sidan och hjul med lågt rullmotstånd gör vagnen lätt att manövrera.
Värmeskåp - Under Counter H5 - Scanbox
19 512,50 kr
22 300,00 kr −12,5%
En isolerad och statiskt uppvärmd box (GN 1/1) för att hålla och distribuera varm mat i begränsat utrymme. På den digitala displayen finns steglös temperaturinställning upp till +90°C. En LED-lampa indikerar när den valda temperaturen är nådd. För att minimera tiden för återuppvärmning vid upprepade dörröppningar erbjuds konvektionsvärme som tillval. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av en magnet.
Värmeskåp - Under Counter Banquet H5 - Scanbox
34 037,50 kr
38 900,00 kr −12,5%
En isolerad och varm box (GN 2/1) för att hålla och distribuera varm mat i begränsat utrymme. Konvektionsvärme är standard, vilket ger snabbare uppvärmning samt jämnare temperaturfördelning. En sensor i dörren stänger av värmefläkten när dörren är öppen, vilket minskar energiförbrukningen. På den digitala displayen finns steglös temperaturinställning upp till +90°C. En LED-lampa indikerar när den valda temperaturen är nådd. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av en magnet.
Transportbox - Food2Go Ambient + Hot A7+H7 - Scanbox
86 100,00 kr
98 400,00 kr −12,5%
En kombination av neutralt och varmt med två isolerade boxar positionerade sida vid sida. Den varma boxen är utrustad med statisk värme. Enheten kan transportera tallrikar, portionsförpackningar och kantiner. Den rymliga serveringsytan ovanpå boxarna kan hålla upp till tre stycken GN 1/1 kantinerTvå av dessa serveringsfacken är utrustade med inbyggd glashäll för att säkerställa värme under servering.
Transportbox - Food2Go Cooling + Hot AC7+H7 - Scanbox
110 950,00 kr
126 800,00 kr −12,5%
En kombination av varmt och kallt med två isolerade boxar postionerade sida vid sida där den ena har statisk värme och den andra kompressorkyla. Enheten kan transportera tallrikar, portionsförpackningar och kantiner. Den rymliga serveringsytan ovanpå boxarna kan hålla upp till tre stycken GN 1/1 kantiner. Två av dessa serveringsfacken är utrustade med inbyggd glashäll för att säkerställa värme under servering.
Transportbox - Bakery Box Ambient A12 - 40x60 - Scanbox
30 362,50 kr
34 700,00 kr −12,5%
En isolerad bageribox som är gjord för distribution av kalla bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 400x600mm samt 450-460x600mm. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklampar inuti boxen. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av en magnet. De infällda handtagen på framsidan tillsammans med de stora hjulen gör det enkelt och säkert att manövrera boxen.
Transportbox - Bakery Box Ambient A12 - 45x60 - Scanbox
32 550,00 kr
37 200,00 kr −12,5%
En isolerad bageribox som är gjord för distribution av kalla bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 400x600mm samt 450-460x600mm. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklampar inuti boxen. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av en magnet. De infällda handtagen på framsidan tillsammans med de stora hjulen gör det enkelt och säkert att manövrera boxen.
Värmeskåp - Bakery Box Hot H12 - 40x60 - Scanbox
35 525,00 kr
40 600,00 kr −12,5%
En isolerad bageribox som är gjord för distribution av varma bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 400x600mm samt 450-460x600mm. Konvektionsvärme är standard, vilket ger snabb uppvärmning och en jämnare temperaturfördelning. På den digitala displayen finns steglös temperaturinställning ned till +90°C. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av en magnet. De infällda handtagen på framsidan tillsammans med de stora hjulen gör det enkelt och säkert att manövrera boxen.
Värmeskåp - Bakery Box Hot H12 - 45x60 - Scanbox
37 887,50 kr
43 300,00 kr −12,5%
En isolerad bageribox som är gjord för distribution av varma bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 400x600mm samt 450-460x600mm. Konvektionsvärme är standard, vilket ger snabb uppvärmning och en jämnare temperaturfördelning. På den digitala displayen finns steglös temperaturinställning ned till +90°C. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hålls på plats med hjälp av en magnet. De infällda handtagen på framsidan tillsammans med de stora hjulen gör det enkelt och säkert att manövrera boxen.
Kylbox - Bakery Box CC40 - 12x40x60 - Scanbox
63 437,50 kr
72 500,00 kr −12,5%
Bakery Box CC40 är en isolerad bageribox som är gjord för distribution av kalla bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 400x600mm. Kompressorkyla är standard, vilket ger snabb nedkylning och en jämnare temperaturfördelning. Digitala display med steglös temperaturinställning ned till +3°C. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hållas på plats av en magnet. Infällda handtag på framsidan och stora hjul gör det enkelt och säkert att manövrera boxen. Bakery Box CC40 är tillverkad med ScanBox unika Temp-Stop teknologi. Detta säkerställer maximal isolering samtidigt som den minimerar energiförbrukning. Löstagbara gejderstegar möjliggör enkel rengöring och de öppna luftspalterna tillåter luften att cirkulera fritt i boxen för optimal temperaturfördelning.
Kylbox - Bakery Box CC45 - 12x45x60 - Scanbox
65 450,00 kr
74 800,00 kr −12,5%
Bakery Box CC45 är en isolerad bageribox som är gjord för distribution av kalla bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 450x600mm. Kompressorkyla är standard, vilket ger snabb nedkylning och en jämnare temperaturfördelning. Digitala display med steglös temperaturinställning ned till +3°C. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hållas på plats av en magnet. Infällda handtag på framsidan och stora hjul gör det enkelt och säkert att manövrera boxen. Bakery Box CC45 är tillverkad med ScanBox unika Temp-Stop teknologi. Detta säkerställer maximal isolering samtidigt som den minimerar energiförbrukning. Löstagbara gejderstegar möjliggör enkel rengöring och de öppna luftspalterna tillåter luften att cirkulera fritt i boxen för optimal temperaturfördelning.
Värmeskåp - Basic Line Hot 12 - H12 - Scanbox
20 562,50 kr
23 500,00 kr −12,5%
Basic Line 12 är vår enklaste värmebox avsedd för kök som vill ha en pålitlig och enkel värmevagn då situationen kräver det. Boxen är utrustad med en fast statisk värme på 80º och är byggd enligt samma robusta och lättmanövrerade konstruktion som våra övriga produkter. De ergonomiska draghandtagen på baksidan ger enkel och trygg manövrering.