Kylmonter

Kylmonter till café, butik och restaurang

En snygg kylmonter med sallader, kakor, baguetter m.m. skapar merförsäljning eftersom det lockar kunden till att handla mer. Det ger också ett trevligt intryck för kunden att mötas av en välfylld och fin kylmonter med godsaker. Sannolikheten att kunden köper är större om de exponeras för varan. 

Kylmonter i bra kvalité från Italien. Storköksbutiken säljer snygga italienska kylmontrar i väldigt bra kvalité till fantastiska priser. Vi importerar själva direkt från fabriken i Italien och har därför lägsta möjliga pris vilket också ger dig bästa pris i Sverige på kylmonter i bra kvalité. Jämför gärna.

Alla våra kylmontrar produceras av Tecnodom i egen fabrik i norra Italien och alla kylmontrar är enbart med europeiske komponenter och europeiska kompressorer som ger bästa förutsättning för att din kylmonter fungerar i många år. Tecnodom är en av Europas största producenter av kylutrustning till kommersiell användning och all utrustning tillverkas helt från grunden. Tecnodom har tillverkat kylutrustning i mer än 25 år och säljs i dag i mer än 40 länder i hela världen. Såklart ISO certifierat och CE godkända.

EVO kylmonter är perfekt för exponering av kylt livsmedel som kakor, smörgåsar, hembakat, cafémat och mycket annat gott.

Snyggt designad kylmonter som är perfekt på café, i butik eller på restaurang och självbetjäning (särskild modell för självbetjäning finns). Kylmontern finns i längder från 60 cm till 180 cm och kan beställas i flera olika färger. Storköksbutiken har som standard svart på lager. Alla har ljus, 4 hyllplan, öppningsbart välvt glas, ventilerat kylutrymme, elektronisk kontrollpanel, automatisk avfrostning och tövattentork. En EVO kylmonter är verkligen kvalité för pengarna - som alltid hos Storköksbutiken

Konditorikylmonter Vela
22 450,00 kr
DEN SPEKTAKULÄRA DESIGNEN PÅ DEN HÄR KONDITORIKYLMONTERN GÅR INTE OBEMÄRKT FÖRBI. DEN GER KUNDERNA EN UNIK VISUELL UPPLEVELSE OCH UPPMUNTRAR DEM ATT KÖPA. Stilen passar för de mest eleganta och sofistikerade miljöerna. Kapacitet för 3 oberoende glashyllor (2 st ingår) med maximal synlighet + 2 visningsnivåer i botten. Solid konstruktion i rostfritt stål och härdat glas, ingen installation krävs. Motorutrymme dolt för kunden. Senaste generationens High Power Leds belysningssystem, minimal förbrukning. Buy me"-design med fokus på kunden. Justerbar termostat tack vare "Sayl Blue" styrenheten. Konditorikylmontern är tillverkat med dubbelglas. Spektakulär skruvlös konstruktion för enkel rengöring. Utökad disponeringsyta genom att minska det utrymme som ägnas åt motorn.
Kyldisplay - svart 280L
14 595,75 kr
19 461,00 kr −25%
Kylvitrin i svart av ABS+PVC-polymerer, med dubbelt glas. Hölje av ABS. 5 hyllor, mått 427x386x(H)8 mm. Utrustad med 4 hjul, 2 med bromsar. Energimärkning: C (AG). Temperaturintervall: 2 till 8 °C. Kylmedel: R290. Skåpsram av ABS+PVC-polymerer, med dubbelglas. Hölje av ABS. Utrustad med en energieffektiv inverterkompressor, anpassad effekt till behov istället för att bara slå på eller av. Forcerad luftkylning med automatisk avfrostning, kompressor placerad under kammaren. Luftkanal utanför glaset blåser luft över glaset för att motverka och förhindra kondens. > Slitstarka PVC-belagda hyllor, justerbara i höjdled. Med ljusa LED-belysning i taket. Digital temperaturregulator och display. Klimatklass: 4