Utemöbler till restaurang

Vad säger svensk sommar mer än att sitta på en uteservering med en kall dryck, en bit mat och njuta av solen? Om du har en restaurang, ett café eller hotell där det finns en uteservering, så är det bra att köpa bra utemöbler till den. När det gäller utemöbler till restaurang, så finns det ju idag en hel del att välja på. Det kan vara idé att du väljer utemöbler till restaurang som passar din verksamhet. De bör vara bekväma att sitta i, samt att det inte är fel om de även är snygga att se på.

När du ska möblera en uteservering, så är det bra att välja utemöbler till restaurangen som passar in. Det ska möbleras så att dina gäster har gott om plats, utan att det blir trångt.

Bra utemöbler för uteservering

Du som har restaurang eller ett café och funderar på att ha en uteservering, du bör satsa på att köpa utemöbler till restaurang. Idag finns det ganska många olika varianter av dessa. Du har allt från matgrupper och loungegrupper till enkla barbord med höga stolar. Du bör välja utemöbler till restaurang utifrån vad du har för verksamhet. Ska dina gäster kunna sitta ute och äta, så är det viktigt att ha bra utemöbler som är anpassade för just detta.

När det gäller material så finns det även här en del val. Ett bra val är aluminium, då det är lättskött, rostar inte samt att de inte heller slits ut av användning.

Det finns även utemöbler till restaurang i rotting. Dels naturlig rotting dels konstrotting. Detta material är vanligt att se i så kallade loungegrupper.

Satsa på snygga och bekväma utemöbler för restaurangen

Du som är ägare till en restaurang eller ett café och vill inreda uteserveringen, du bör hitta en stil som passar dig. Du kan med fördel matcha den stil du har på din inomhusservering, eller så kör du en helt annan stil ute. Idag är det vanligt att se uteserveringar som ser mer ut som ett vardagsrum. Det med sköna soffor, filtar och så vidare.

Du bör fundera på hur dina utemöbler för restaurang ska se ut, vad de ska ha för material och färg. Materialvalet avgör hur mycket underhåll de behöver. Fundera även på om möblerna ska vara enkla att ställa undan, som till exempel stapelbara stolar.

Komplettera dina utemöbler för restaurang

Om du ska ha en bra uteservering, så är det bra att inte bara satsa på att ha utemöbler till restaurang utan även andra tillbehör. Till exempel är det bra att även satsa på att ha parasoller, så att gästerna kan skyddas mot solen då den steker på. Sedan är det även smart att satsa på så kallade terrassvärmare, som kan värma dem om det är lite kyligare kvällar. Därtill kan det även vara bra att satsa på bekväma dynor för stolarna eller sofforna samt kanske även ha filtar och annat som kompletterar på bra sätt.

Här på Storköksbutiken kan du hitta en hel del när det gäller utemöbler till restaurang, men även andra bra produkter för din verksamhet.

Bardbordsstativ Helsinki bar Outdoor i rostfritt stål, tippbart
1 349,00 kr
Smart tippbart barbordsstativ för utomhusbruk som gör det enkelt att ställa borden tätt mot varandra. Underredena kan staplas när de är tippade och gör det mycket platsbesparande. Praktisk bardbordsstativ för serveringar som ska packas ihop för natten eller områden med lite utrymme. Stativet rymmer en bordsskiva upp till 80x80 cm. Höjd: 110 cm
Barbordsstativ Helsinki bar Outdoor, Black Base, Tippbart
1 349,00 kr
Smart tippbart barbordsstativ för utomhusbruk som gör det enkelt att ställa borden tätt mot varandra. Underredena kan stapas när de är tippade och gör det mycket platsbesparande. Praktisk bardbordsstativ för serveringar som ska packas ihop för natten eller områden med lite utrymme. Stativet rymmer en bordsskiva upp till 80x80 cm. Höjd: 110 cm
Siena stol - teak med armstöd antracite
1 785,00 kr
Stol från trädgårdsserien Siena. Stapelbar. Mått: H82/44,5 x B55 x D45 cm. Material: Aluminium och extra slitstarkt SunLoom rotting. Siena staplingsbar trädgårdsstol med pulverlackerad aluminiumstomme och den exklusiva och väderbeständiga SunLoom-flätningen. Trädgårdsstolen Siena finns både med armstöd i teak som här eller med armstöd i pulverlackerad aluminium.
Siena stol - teak med armstöd svart
1 785,00 kr
Stol från trädgårdsserien Siena. Stapelbar. Mått: H82/44,5 x B55 x D45 cm. Material: Aluminium och extra slitstarkt SunLoom rotting. Siena staplingsbar trädgårdsstol med pulverlackerad aluminiumstomme och den exklusiva och väderbeständiga SunLoom-flätningen. Trädgårdsstolen Siena finns både med armstöd i teak som här eller med armstöd i pulverlackerad aluminium.