Utemöbler till restaurang

Vad säger svensk sommar mer än att sitta på en uteservering med en kall dryck, en bit mat och njuta av solen? Om du har en restaurang, ett café eller hotell där det finns en uteservering, så är det bra att köpa bra utemöbler till den. När det gäller utemöbler till restaurang, så finns det ju idag en hel del att välja på. Det kan vara idé att du väljer utemöbler till restaurang som passar din verksamhet. De bör vara bekväma att sitta i, samt att det inte är fel om de även är snygga att se på.

När du ska möblera en uteservering, så är det bra att välja utemöbler till restaurangen som passar in. Det ska möbleras så att dina gäster har gott om plats, utan att det blir trångt.

Bra utemöbler för uteservering

Du som har restaurang eller ett café och funderar på att ha en uteservering, du bör satsa på att köpa utemöbler till restaurang. Idag finns det ganska många olika varianter av dessa. Du har allt från matgrupper och loungegrupper till enkla barbord med höga stolar. Du bör välja utemöbler till restaurang utifrån vad du har för verksamhet. Ska dina gäster kunna sitta ute och äta, så är det viktigt att ha bra utemöbler som är anpassade för just detta.

När det gäller material så finns det även här en del val. Ett bra val är aluminium, då det är lättskött, rostar inte samt att de inte heller slits ut av användning.

Det finns även utemöbler till restaurang i rotting. Dels naturlig rotting dels konstrotting. Detta material är vanligt att se i så kallade loungegrupper.

Satsa på snygga och bekväma utemöbler för restaurangen

Du som är ägare till en restaurang eller ett café och vill inreda uteserveringen, du bör hitta en stil som passar dig. Du kan med fördel matcha den stil du har på din inomhusservering, eller så kör du en helt annan stil ute. Idag är det vanligt att se uteserveringar som ser mer ut som ett vardagsrum. Det med sköna soffor, filtar och så vidare.

Du bör fundera på hur dina utemöbler för restaurang ska se ut, vad de ska ha för material och färg. Materialvalet avgör hur mycket underhåll de behöver. Fundera även på om möblerna ska vara enkla att ställa undan, som till exempel stapelbara stolar.

Komplettera dina utemöbler för restaurang

Om du ska ha en bra uteservering, så är det bra att inte bara satsa på att ha utemöbler till restaurang utan även andra tillbehör. Till exempel är det bra att även satsa på att ha parasoller, så att gästerna kan skyddas mot solen då den steker på. Sedan är det även smart att satsa på så kallade terrassvärmare, som kan värma dem om det är lite kyligare kvällar. Därtill kan det även vara bra att satsa på bekväma dynor för stolarna eller sofforna samt kanske även ha filtar och annat som kompletterar på bra sätt.

Här på Storköksbutiken kan du hitta en hel del när det gäller utemöbler till restaurang, men även andra bra produkter för din verksamhet.

Outdoor Bordsskiva Messina Ek
718,40 kr
898,00 kr −20%
Denna bordsskiva är i en snygg stenstruktur. Högtryckspressat trä i snygg finish. Bordsskivan är underhållsfri och behöver bara torkas av. Bordsskivan finns i andra storlekar och modeller, så om du inte hittar det du söker, vänligen kontakta oss. Notera! skruvar ingår ej. Kom ihåg att kontrollera längden på skruvarna innan du skruvar fast bordsskivan på underredet.
Bardbordsstativ Helsinki bar Outdoor i rostfritt stål, tippbart
1 358,40 kr
1 698,00 kr −20%
Smart tippbart barbordsstativ för utomhusbruk som gör det enkelt att ställa borden tätt mot varandra. Underredena kan staplas när de är tippade och gör det mycket platsbesparande. Praktisk bardbordsstativ för serveringar som ska packas ihop för natten eller områden med lite utrymme. Stativet rymmer en bordsskiva upp till 80x80 cm. Höjd: 110 cm
Barbordsstativ Helsinki bar Outdoor, Black Base, Tippbart
1 358,40 kr
1 698,00 kr −20%
Smart tippbart barbordsstativ för utomhusbruk som gör det enkelt att ställa borden tätt mot varandra. Underredena kan stapas när de är tippade och gör det mycket platsbesparande. Praktisk bardbordsstativ för serveringar som ska packas ihop för natten eller områden med lite utrymme. Stativet rymmer en bordsskiva upp till 80x80 cm. Höjd: 110 cm
Bordsstativ Helsinki Outdoor Black Base, tippbart
1 038,40 kr
1 298,00 kr −20%
Smart tippbart bordsstativ i svart för utomhusbruk som gör det enkelt att ställa borden tätt mot varandra. Underredena kan "staplas" när de är nerfällda och är perfekta för uteserveringar som ska packas ihop för natten eller uteserveringar med lite utrymme. Basen rymmer en bordsskiva upp till 80x80 cm. Höjd: 75 cm
Bordsstativ Helsinki Outdoor Steel Base, tippbart
958,40 kr
1 198,00 kr −20%
Smart tippbart bordsstativ i rostfritt för utomhusbruk som gör det enkelt att ställa borden tätt mot varandra. Underredena kan "staplas" när de är nerfällda och är  perfekta för serveringar som ska packas ihop för natten eller serveringar med lite utrymme. Basen rymmer en bordsskiva upp till 80x80 cm. Höjd: 75 cm
Terrassvärmare till restaurang - s/s HENDI stående modell, justerbar
3 747,75 kr
4 997,00 kr −25%
Terrassvärmare till uteservering på restaurang. Lämplig för gasol. Lätt att transportera tack vare de 2 hjulen. Infällbar axel för att underlätta transport och förvaring. Inklusive elektronisk tändning, gasslang och tryckregulator. Med skydd mot tippning. Infällbar till (H)160 cm för förvaring och transport. Mått: ø770x(h)2200 mm. Gjord i rostfritt stål för utomhusbruk. Vikt 16 kg.
Terrassvärmare HENDI stående modell
3 663,00 kr
4 884,00 kr −25%
Terrassvärmare till uteservering på restaurang, stående modell. Passar för gasol. Den kan rymma en 12 "gasflaska med 11 kg kapacitet. Lätt att transportera tack vare sina 2 hjul. Inklusive elektronisk tändning, gasslang och tryckregulator. Med skydd mot tippning. Vikt: 18,8 kg. Mått: ø770x(h)2200 mm. Gjord i rostfritt stål. För utomhusbruk.
Terrassvärmare Yta - 556x1430 mm 12 kW
4 390,50 kr
5 854,00 kr −25%
Terrassvärmare till restaurang och uteservering. Lämplig för gasol, max. 15 liters gasflaska. Kompakt design med gångjärnsdörr för att enkelt byta ut gasflaskan. Med lutningsbrytare, flamavbrottsanordning och flamskydd för ökad säkerhet. Inklusive elektronisk tändning, gasslang och tryckregulator. Lätt att transportera tack vare de 2 hjulen. Gjord i rostfritt stål. Mått: ø556x(h)1430 mm. Vikt 14 kg. För utomhusbruk.
Terrassvärmare Pyramid - 420x420x2220 mm 11,2 kW
6 419,25 kr
8 559,00 kr −25%
Terrassvärmare för uteservering. Uppvärmning med en riktig låga i ett glasrör ger en mysig stämning. Aluminiumstruktur med sidopaneler i svart metall och kvartsglasrör. Gasbehållaren passar i basen. Inkluderar elektronisk tändning, gasslang och tryckregulator. Med skydd mot tippning. Lämplig för gasol. vikt: 22,6 kg. Mått: ø556x(h)1430 mm.
Infraröd terrassvärmare Tornado - 230V 2000W stående
2 237,25 kr
2 983,00 kr −25%
Tornado infraröd strålvärmare, HENDI, svart, 220-240V/2000W, 130x90x(H)900mm. Lämplig för uppvärmning och uppvärmning både inomhus och utomhus. Kraftfull – kommer att hålla dina gäster bekväma även när temperaturen är låg. Fristående, med en stabil bas, kan den värma en yta från ca 16 till 32 m². Värmelampan använder modern kolfiber, vilket leder till längre livslängd och hög värmeeffektivitet med låg energiförbrukning. Robust hölje med skyddsgaller av värmebeständig aluminium. Levereras med fjärrkontroll för enkel justering av inställningar. LED-display som visar aktuellt värmenivå. Du kan välja mellan 2 värmeeffektnivåer. Med inbyggd timer för upp till 25 timmar.
Infraröd terrassvärmare Bola - 230V 2500W väggmonterad
2 237,25 kr
2 983,00 kr −25%
Bola uteplats infraröd värmestrålare, HENDI, Svart, 220-240V/2500W, 879x85x(H)195mm. Lämplig för uppvärmning och uppvärmning av uteplatser under kalla dagar. Kraftfull – kommer att hålla dina gäster bekväma även när temperaturen är låg. Designad för väggmontering, den kan värma en yta från cirka 16 till 32 m². Värmelampan använder modern kolfiber, vilket leder till längre livslängd och hög värmeeffektivitet med låg energiförbrukning. Robust hölje med skyddsgaller av värmebeständig aluminium. Levereras med fjärrkontroll för enkel justering av inställningar. Du kan välja mellan 4 värmeeffektnivåer. Med inbyggd timer för upp till 25 timmar.
Bordsskiva Kansas till uteservering - 60x60cm
558,40 kr
698,00 kr −20%
Utomhus bordsskiva i gjuten laminat som har genomgått flera tester och som har visat att den är mycket motståndskraftig mot svampar och bakterier. Tack vare materialet elimineras mer än 99,7 % av bakterierna efter en enkel rengöring med tvål och vatten, vilket ger enkelt underhåll och säker användning. Storleken på bordsskivan är 60×60cm
Bordsskiva Kansas till uteservering - 70x70cm
718,40 kr
898,00 kr −20%
Utomhus bordsskiva i gjuten laminat som har genomgått flera tester och som har visat att den är mycket motståndskraftig mot svampar och bakterier. Tack vare materialet elimineras mer än 99,7 % av bakterierna efter en enkel rengöring med tvål och vatten, vilket ger enkelt underhåll och säker användning. Storleken på bordsskivan är 70×70cm
Bordsskiva Dark Slate till uteservering - flera storlekar
718,40 kr
898,00 kr −20%
Den här bordsskivan är utförd i en snygg stenlook. Högtryckspressat trä i en fin finish. Bordsskivan är underhållsfri och behöver bara torkas av. Bordsskivan finns i andra storlekar och modeller, så om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta oss. Obs! Skruvar ingår inte. Kom ihåg att kontrollera längden på skruvarna innan du skruvar fast bordsskivan på underlaget.
Karmstol i grått EVO-kollektion
798,40 kr
998,00 kr −20%
Dekorativ, elegant och funktionell karmstol i grått. Upptäck den nya EVO-kollektionen!. Ikoniska linjer gör att du kan skapa en sofistikerad atmosfär. Perfekt för kaféer, restauranger och terrasser i minimalistisk stil. Lämplig för inomhus- och utomhusförhållanden. Stapelbar och underhållsfri. Lätt att underhålla och torka ren.