Konvektionsugn

Konvektionsugn för restaurang, storkök, café, matbutik, kiosk, bensinmack osv. Vi har konvektionsugnar i olika storlekar, modeller och prisklasser; alla i mycket bra kvalité.

Storköksbutiken har egen import av konvektionsugnar från Tecnodom och EKA som är en innovativ italiensk ugnsproducent som endast tillverkar konvektionsugnar av bästa kvalité. Med fokus på kostnadskontroll och effektiv logistik kan våra sammarbetspartners tillverka restaurangugnar av högsta kvalité till väldigt låga priser.

En konvektionsugn från Storköksbutiken är synonym med en ugn i hög kvalité till lågt pris. En konvektionsugn som är pålitlig, stark och funktionell. Innovativt designad i Italien och tillverkat med noggrant utvalda komponenter för att säkerställa att du köper en konvektionsugn du blir nöjd med nu och även om många år.

Våra konvektionsugnar finns i flera olika modeller och storlekar – allt från 3 till 10 bleck, analog och digital. Ugnarna från EKA finns även som kombiugnar med digital ångkontroll eller som kombiugn med analog ångkontroll.

Våra konvektionsugnar har största fokus på pålitlighet och användarvänlighet. Enkel manövrering av temperatur och tidkontroll. Våra konvektionsugnar finns i storlek för 3 och 4 bleck och passar för båda GN 1/1 och 600x400 bageriplåt.

Gemensamt för våra konvektionsugnar är hög kvalité, mycket bra pris, kraftigt värmeelement för snabb uppvärmning, Glossy Finish och rundade hörn för lätt rengöring, avtagbara konsoler för rengöring i diskmaskin, dubbelglasdörrar, och automatisk rotation av fläkt för jämn värmepåverkning.