Steka, grilla och värma

All värme- och stekutrustning till restaurang och storkök

Vi har det mesta i värmeutrustning och det som inte finns med på hemsidan kan vi med stor sannolikhet få hem på beställning. Vi har egen import från båda Arisco, Kayalar, Primax och många andra som tillverkar värme- coh stekutrustning i bra kvalité och alltid till bästa pris.

Stekhäll till restaurang och storkök i båda elektrisk och gasmodeller. Flera olika storlekar och både bordsmodeller och fristående. Stekhäll med slät yta eller stekhäll med räfflad yta. Se våra stekhällar här.

Vattenbad i bra kvalité i flera olika storlekar och modeller, bordsmodeller och fristående både med och utan tappkran. Vattenbad är oftast GN anpassat så de passar i alla storkök och existerande utrustning går att använda till. Se våra vattenbad här.

Stekbord från både Arisco, Primax och Classic Gastro. Vi har stekbord för gas och elektrisk anslutning och i storlekar från bordsmodell till fristående 600, 700 och 900. Fråga oss gärna, vi har säkert det du behöver. Se våra stekbord här.

Stort urval av spisar för båda gas, elektrisk och induktion. Vi har egen import av allt från Asber till Primax. Alltid bra kvalitet och låga priser på spisar för storkök och restaurang hos Storköksbutiken.se. Där finns spisar i många olika prisklasser och kvaliteter; vi har ett brett urval som täcker de flesta behov. Vi har även begagnade spisar så fråga oss gärna om du inte hittar exakt det du söker på hemsidan. Se våra spisar till restaurang och storkök här.

Kokgrytor och kokgryta från Primax och Arisco, bra kvalité och väldigt prisvärd. Egen import ger dig bästa pris. Se alla våra kokgrytor här.

Stort urval i fritöser till båda gas och el. Bordsmodeller och fristående. Se alla våra fritöser till restaurang här. 

Se alla våra produkter och värmeutrustning i kategorin nedan. Klicka på respektive bild för att komma till den underkategori du letar efter. Tveka aldrig kontakta oss om du har frågor om våra produkter eller om du inte hittar vad du letar efter på hemsidan. Vårt sortiment inom värmeutrustning skiftar ofta och ibland hinner vi inte få alla nya produkter på hemsidan.  

Vattenbad med tappkran Bain-Marie GN 1/1-150
1 493,25 kr
1 991,00 kr −25%
Praktisk och effektiv Bain-Marie med dräneringskran från Hendi - Kitchen Line. Detta vattenbad är utrustad med en GN 1/1-behållare och har en temperaturkontroll upp till 85 °C, vilket säkerställer att dina rätter hålls varma och nylagade. Enkel att använda och övervaka med på/av-omkopplare, termostat och indikatorlampa. Den rostfria stålvattenbehållaren är lätt att rengöra, med rundade inre hörn. Dessutom är den kompatibel med GN-pannor som är upp till 150 mm djupa. Kitchen Line bain-marie med dräneringskran levereras utan GN-pannor, men inkluderar en dräneringskran som gör det enkelt att tömma överskottsvatten. Den har dimensionerna 340 x 540 x (h) 250 mm och är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket garanterar dess hållbarhet och långa livslängd.