Köttkvarn & bensåg

Köttkvarn för restaurangkök, chark och caféet som vill erbjuda lite extra.

Toppkvalitets köttkvarnar från spanska Sammic som alla är utvecklade med högsta kvalité och prestanda. Alla Sammics produkter och köttkvarnar är utvecklade i samarbete med en Michelin ackrediterad kock och testade i flera Michelinkök över hela världen innan de lanserats i Sammics produktsortiment. Det säkerställer att alla produkter från Sammic alltid lever upp till de tuffaste kraven och är i bästa kvalité.

Storköksbutiken importerar direkt från Sammics fabrik i norra Spanien.  Sammics produkter är i toppkvalité och har ett pris som är mycket konkurrenskraftigt.

Med en bra köttkvarn i restaurangköket eller på caféet kan du erbjuda dina gäster en bättre produkt. 

Om du köper en köttkvarn på Storköksbutiken.se får du som alltid en väldigt bra och gedigen kvalité som du blir nöjd med nu och många år framöver.  

Vi gar bensågar i bästa kvalité från Italien. Dom är i rostfritt utförande och från GAM. 

Köttkvarn Kitchen Line 12 - 432x261x484 mm 230V 550W
6 644,25 kr
8 859,00 kr −25%
Köttkvarn till restaurang modell Kitchen Line 12 tillverkad i rostfritt stål och aluminium. Köttkvarnen producerar: 1,7 kg/min. Måtten på köttkvarnen är: 432x261x484 mm. Enkel att montera och att rengöra. Med denna köttkvarn ingår fyllningsrör och två Ø70 mm malningsskivor med hål Ø 6 och 8 mm.