Stekhäll gas

REDFOX stekhällar för gas har plattor av sandblästrat eller förkromat stål. Versioner med slät, räfflad eller kombinerad ytstruktur finns tillgängliga för båda typerna av ytbehandling. Stålplattan säkerställer utmärkt värmeledning och kanten runt värmeplattan (stänkskyddet) är svetsad på båda sidor. Gasstekhällarna har en låda för fettavfall med en volym på 0,5 l. Gasen regleras med kontrollvredet separat för varje zon. En integrerad piezotändare används för att tända brännaren på din REDFOX gasstekhäll. REDFOX gasapparater levereras med munstycken för naturgas och munstycken för propan-butan. Stekhällarna är försedda med en skrapa i rostfritt stål för rengöring av fastbränd mat.

Stekhäll 30, gasol
7 498,00 kr
Gasstekhäll 4kW - RedFox FT-30 GL RedFox FT-30 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-30 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 60, gasol
11 798,00 kr
Gasstekhäll 8kW - RedFox FT-60 GL RedFox FT-60 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-60 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 90, gasol
17 798,00 kr
Gasstekhäll 12kW - RedFox FT-90 GL RedFox FT-90 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-90 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.