Gasspis med elektrisk varmluftsugn

Gasspisen med ugn har standardbrännare med en effekt på 3 eller 3,6 kW eller högkvalitativa brännare med en effekt på 4,5 kW. En del av REDFOX-spisen är ett rostfritt stålgaller tillverkat av AISI 304 från en stock med en diameter på 10 mm. Den styrs endast av kontrollvredet. En integrerad piezotändare används för att tända brännarna. Den gjutna topplattan möjliggör bekvämt underhåll och rengöring. Moduler 660 mm - 4 plattor, 990 mm - 6 eller 5 plattor. REDFOX gasspisar kombinerad med en elektrisk varmluftsugn, där vi kan reglera temperaturen mellan 50-300 °C. Ugnen har en säkerhetstermostat på 360 °C och 990 mm-modulen har även en 90 min timer. Den professionella varmluftsugnen har 4 stickr för gastronormkantiner eller plåtar i storlek GN 1/1.

Gasspis 4 med elektrisk varmluftsugn
22 698,00 kr
Kombinerad gasspis med 4 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-60 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 4 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 2 oberoende brännare på 3,6kW samt 2 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-60 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 5 med elektrisk varmluftsugn
28 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 5 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90/5 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 5 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 3 oberoende brännare på 3,6kW samt 2 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-90/5 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 6 med elektrisk varmluftsugn
28 898,00 kr
Kombinerad gasspis med 6 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 6 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 3 oberoende brännare på 3,6kW samt 3 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-90 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 4x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
28 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 4x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-60 GLS RedFox SPT-60 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med fyra oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de fyra kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De fyra brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.
Gasspis 5x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
35 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 5x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90/5 GLS RedFox SPT-90/5 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med fem oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de 5 kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De 5 brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.
Gasspis 6x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
36 998,00 kr
Kombinerad gasspis med 6x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90 GLS RedFox SPT-90 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med 6 oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de 6 kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De 6 brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.