Bänkspis gas

REDFOX gasspisar finns i standardmåtten 330, 660 eller 990 mm. Gasspisarna är utrustade med två typer av brännare. Det finns en beprövad medeleffekt GL-brännare med en effekt på 3 och 3,6 kW. Det andra alternativet när du väljer en gasspis är den högpresterande GLS-mässingsbrännaren med unik värmefördelning och solid konstruktion med en effekt på 4,5 kW och ett avtagbart system inklusive möjligheten att ta bort topplattorna för enkel åtkomst.

Gasspis, 2 brännare
5 998,00 kr
Gasspis med 2 brännare - RedFox SP-30 GL RedFox SP-30 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med två oberoende brännare på hhv 3,6kW och 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-30 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 4 brännare
9 798,00 kr
Gasspis med 4 brännare - RedFox SP-60 GL RedFox SP-60 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med 2 brännare på 3,6kW och 2 brännare på 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-60 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 5 brännare
12 798,00 kr
Gasspis med 5 brännare - RedFox SP-90/5 GL RedFox SP-90/5 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med 3 brännare på 3,6kW och 2 brännare på 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av en mängd olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-90/5 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 6 brännare
13 298,00 kr
Gasspis med 6 brännare - RedFox SP-90 GL RedFox SP-90 GL är en pålitlig gasspis som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den robusta designen ger långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda i köket. Med 3 brännare på 3,6kW och 3 brännare på 3kW ger denna spis flexibilitet för samtidig tillagning av en mängd olika rätter. Den kompakta och praktiska designen passar perfekt i olika köksmiljöer. Den avancerade gasdrivna teknologin ger snabb och exakt temperaturkontroll. Enkla och användarvänliga kontroller gör matlagningen smidig och bekymmersfri. RedFox SP-90 GL är ett utmärkt val för små professionella kök, restauranger och matentusiaster som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 2 brännare a 4,5kW
8 698,00 kr
Gasspis med 2 brännare på 4,5kW - RedFox SP-30 GLS RedFox SP-30 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder två kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med två brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna gasspis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba matlagningsresultat. De starka brännare ger snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-30 GLS är ett bra val för små professionella kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis.
Gasspis, 4 brännare a 4,5kW
15 198,00 kr
Gasspis med 4 brännare på 4,5kW - RedFox SP-60 GLS RedFox SP-60 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder fyra kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 4 brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba tillagningar. 4x 4,5 kW ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-60 GLS är ett bra val för mindre kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med kraftfulla brännare.
Gasspis, 5 brännare a 4,5kW
19 698,00 kr
Gasspis med 5 brännare på 4,5kW - RedFox SP-90/5 GLS RedFox SP-90/5 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder 5 kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 5 brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba tillagningar. 5x 4,5 kW ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-90/5 GLS är ett bra val för mindre kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med kraftfulla brännare.
Gasspis, 6 brännare a 4,5kW
21 398,00 kr
Gasspis med 6 brännare på 4,5kW - RedFox SP-90 GLS RedFox SP-90 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder 6 kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen gör den till ett bra val för små kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 6 brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba tillagningar. 6x 4,5 kW ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-90 GLS är ett bra val för mindre kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med kraftfulla brännare.
Gasspis, 1 brännare a 8kW
6 898,00 kr
Gasspis 8kW brännare - RedFox SP-30/1 GLS RedFox SP-30/1 GLS är en pålitlig gasspis som utmärker sig med en imponerande 8 kW brännare för effektiv matlagning. Den kompakta och robusta designen gör den till det perfekta valet för kök där hög prestanda och enkelhet är avgörande. Med én kraftfull brännare ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter med hög värme och precision. Den effektiva designen passar perfekt i små kök och möjliggör snabba och pålitliga matlagningsresultat. Gasspisen ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och annat som kräver hög värme. RedFox SP-30/1 GLS är det perfekta valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig och kraftfull gasspis.
Gasspis, 2 brännare a 8kW
11 798,00 kr
Gasspis 2x 8kW brännare - RedFox SP-60/2 GLS RedFox SP-60/2 GLS är en pålitlig gasspis som utmärker sig med två imponerande 8 kW brännare för effektiv matlagning. Den kompakta och robusta designen gör den till det perfekta valet för kök där hög prestanda och enkelhet är avgörande. Med två kraftfull brännare ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter med hög värme och precision. Den effektiva designen passar perfekt i små kök och möjliggör snabba och pålitliga matlagningsresultat. Gasspisen ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och annat som kräver hög värme. RedFox SP-60/2 GLS är det perfekta valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig och kraftfull gasspis.
Gasspis, 3 brännare a 8kW
15 998,00 kr
Gasspis 3x 8kW brännare - RedFox SP-90/3 GLS RedFox SP-90/3 GLS är en pålitlig gasspis som utmärker sig med 3 imponerande 8 kW brännare för effektiv matlagning. Den kompakta och robusta designen gör den till det perfekta valet för kök där hög prestanda och enkelhet är avgörande. Med 3 kraftfull brännare ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter med hög värme och precision. Den effektiva designen passar perfekt i små kök och möjliggör snabba och pålitliga matlagningsresultat. Gasspisen ger dig snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och annat som kräver hög värme. RedFox SP-90/3 GLS är det perfekta valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig och kraftfull gasspis.
Gasspis, 2 brännare a 4,5kW
11 698,00 kr
Gasspis med 2 brännare på 4,5kW - RedFox SP-60/2 GLS RedFox SP-60/2 GLS är en pålitlig gasspis som erbjuder 2 kraftfulla brännare för effektiv matlagning. Den robusta och pålitliga designen är perfekt för mindre kök där hög prestanda är av stor vikt. Med 2 oberoende brännare, var och en med en effekt på 4,5 kW, ger denna spis flexibilitet för att tillaga olika rätter samtidigt. Den kompakta och effektiva designen passar perfekt i mindre kök och möjliggör enkla och snabba resultat. Gasspisen ger snabb och exakt temperaturkontroll, vilket är idealiskt för stekning, kokning och andra matlagningsmetoder som kräver hög värme. SP-60/2 GLS är det idealiska valet för professionella kök och restauranger som söker en pålitlig gasspis med 2 brännare.