Robata grill fristående - 1107x850x900mm
Robata grill i mycket bra kvalité från Fagor i Spanien.
- I japansk matlagning avser robatayaki mat som tillagas framför kunderna, där ingredienserna, normalt på spett, grillas långsamt över kolglöd.
- Ytan är tillverkad i 2mm tjockt rostfritt stål, med rundade kanter för enkel rengöring.
- Upphöjd kant för att möjliggöra tillagning på grillnivå, utan överbyggnad.
- Tjock botten i eldfast stål, med perforeringar för förbättrat cirkulationen och ge ren förbränning.
- Lätt att ta ut askan.
- Isolerad med 30mm stenull för minskad temperaturförlust och förbättra ergonomin i ditt arbete.
- Ytterhölje separerat från tanken, i rostfritt stål, med perforeringar för att möjliggöra externt luftflöde som förbättrar värmeavledningen.
Beskrivning
Robata konstruerad för fristående placering.
- Kan användas från båda sidor.
- 150 mm fri arbetsyta på båda sidor av grillen.
- Utrustad med 4 hjul (två med broms).
- Med fällbar ram på ena sidan för att rymma två GN 1/9-brickor.
- Levereras med två stora, multifunktionella lådor med förstärkta styrskenor.
- Stativ i rostfri stålprofil med 3 olika nivåer:
- 82 mm för tillagning
- 239 mm för långsam tillagning av kärnan
- 396 mm för förvärmning eller bibehållande av produktens temperatur.
- Stativet är demonterbar utan verktyg för att möjliggöra tillagning på grillnivå.
- Inkluderar spetthållare med justerbart avstånd för spett av olika längd.
Datablad
Datablad
- Bredd
- 1107 mm
- Djup
- 850 mm
- Höjd
- 900 mm
- Vikt
- 200 kg
- Grillyta
- 800x216 mm
Våra kunder gillar oss
- "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
- "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
- "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
- "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team