Lista på produkter efter tillverkare Fagor

Fagor - Restaurangmaskiner

Fagor är ett av Europas största producenter av restaurangmaskiner såsom restaurangugnar, diskmaskiner, köksserier och kylskåp. Deras maskiner används i michelinresturang, i skolkök, och restauranger över hela världen. Här får du bästa kvalité till ett mycket bra pris! Deras köksserier har en unik modern design, mycket hög kvalité och hög prestanda på alla deras köksmaskiner. Idag leverar Fagor deras restaurangmaskiner till inte mindre än 18 st Michelinrestauranger världen över. 

Vi är Sveriges återförsläjare av Fagors restaurangmaskiner. Är du intresserad av Fagors restaurangutrustning kontakta oss på chatten, eller på telefon 0410 414 44 eller mail info@storkoksbutiken.se. 

Fagor Optima Advance - kombiugn 6x 2/3GN
40 942,50 kr
54 590,00 kr −25%
Leasing 825 kr/mån
Fagor Optima Advance är det perfekta valet när det är ont om plats i köket - Med ett djup på 57 cm får Fagor Optima plats nästan överallt. Med funktioner som ångkokning, kombiläge, konvektion, regenerering samt slowcooking ger Optima dig alla tillagningssätt du kan önska dig. Det automatiska rengöringssystemet ser till att du kan lägga din tid på att laga härlig mat åt dina gäster