Träkol 10kg - Sumi Bincho Kol
Denna form av kol är verkligen en kvalitetskol och brinner otroligt länge, i stort sett utan att avge rök.
Binochotan-kol produceras i Tanabe, Wakayama. Kolet är särskilt välkänt för sin starka vita färg när det brinner.
Vi rekommenderar att man grillar med Binchotan kol på våra Konro grillar/Yakitori grillar, men du kan självklart använda det oavsett vilken kolgrill du har.
Vårt kol är 100% Ubama ekträ från Shikoku eller Wakayama i Japan.
SPECIFIKATIONER:
Inga kemikalier tillsatt och 100% naturligt
Brinntid: min. 5 timmar
Minimal rökutveckling
Minimal kol-smak på maten
Kan användas för alla slags kolgrillar
Innehåller 10 kg
Beskrivning
Datablad
Våra kunder gillar oss
- "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
- "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
- "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
- "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team