Omnia Pick - Grab'n go
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

-11 234,00 kr Ny

Omnia Pick - Grab'n go

Snygg grab'n go kyldisplay från Rocam i Italien. 

Omnia Pick är den perfekta lösningen för distribution av färdiga sallader, färsk frukost, fruktsallad, smörgåsar, drycker, sushi och snacks i allmänhet. 

Det 360° visningsområdet väcker uppmärksamhet genom att skapa en försäljningsmöjlighet varje gång.

30 000,00 kr (inkl. moms) 41 234,00 kr - 11 234,00 kr 30 000,00 kr (exkl. moms)
604 kr/mån
Finansiering

Beskrivning

Omnia Pick är den nya smarta lösningen för distribution av färska, färdigförpackade livsmedel eller dedikerad convenience-sektorn. 

Displayen är byggd i transparent plexiglas som möjliggör fullständig synlighet för produkten och garanterar maximal hygien och säkerhet. 

Sidopanelerna är lätta att klicka i och ta bort för kompressorunderhåll. Programmerbar digital termostat som standard, möjlighet att ställa in och spela in olika HACCP-larm. Automatisk avdunstningsbricka för avfrostning. 

Strukturerad och välgjord i resistent och hygieniskt (AISI 304) rostfritt stål och lätt avtagbara komponenter i brunnen för enkel rengöring.

Fyra svängbara standardhjul, varav två med broms. Fläktkyla säkerställer effektiv och ekonomisk kylning. De kompakta dimensionerna och den eleganta och diskreta designen gör det enkelt att anpassa till det mest varierande behoven, från stora öppna offentliga utrymmen som stationer eller flygplatser till små frukostrum i hotell och B&B. 

Datablad

01400OMNPICK
100 kg
Datablad
Bredd
850 mm
Djup
750 mm
Höjd
1120 mm
Effekt
0,54 kW
Anslutning/spänning
230V

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team