Stekbord 120 - ElektroTermo, höj och sänkbart med elektrisk tipp

69 900,00 kr
1408 kr/mån
Finansiering

Svensk tillverkard stekbord i bästa kvalité. 2 separat reglerade stekzoner och elektrisk tipp

Kvantitet

Ett modernt stekbord som har alla fördelar. Stekbordet finns i två storlekar, 80 anpassat för två stycken GN1/1 och 120 för tre stycken GN1/1. 

Stekytan är av blästrat stål detta ger utmärkta stekegenskaper som av de flesta anses överlägsna traditionellt gjutjärn. Temperaturen regleras mycket snabbt och jämt med hjälp av aluminiumplåt monterad på undersidan. Stekborden har två värmezoner som regleras separat med steglösa termostater upp till 275°C. 

Naturligtvis är stekborden elektriskt höj och sänkbara (800 till 1000mm) för att ge de bästa arbetsförhållandena. Även tippningen är elektrisk, vilken styrs via ett löstagbart reglage, detta gör att arbetet blir enklare och mer flexibelt vid tippning. Locket är plant och välbalanserat för smidig användning. Stekbordet är fristående och behöver inte bultas fast i golvet. Det finns 200 mm utrymme under stekbordet som underlättar rengöring av golvet. Hela konstruktionen är anpassad för att minimera skarvar och vrår som försämrar hygienen.

Teknisk specifikation:

Hela stekbordet är tillverkat i rostfritt material, med undantag för stekytan, som består av blästrad stålplåt. Eftersom stekytan ytan består av en relativt tunn plåt kombinerad med aluminiumplåt som fördelar temperatur ger detta en mycket snabb och jämn uppvärmning.

Elementen består av rörelement lödda på en plåt. Denna enhet monteras direkt mot aluminiumplåten. Vid service demonteras stekytan enkelt från underredet. Pannans djup är 75 mm. Stekbordets arbetshöjd kan varieras från 800 till 1000 mm. Höj och sänkbarheten respektive tippfunktion regleras med ett löstagbart reglage. För att undvika hög temperatur på el-panelen är stekbordet försedd med förstärkt värme isolering under hällen. El-anslutningen sker på plint placerad vid kabelgenomföringen bakom nedre frontplåt.

SET 120

Datablad

Bredd
1150 mm
Djup
860 mm
Effekt
16 kW
Anslutning/spänning
400V

10 andra produkter i samma kategori: