Stekbord induktion, 2 zoner, 1142x853x900, välj mellan 90, 120 och 150mm djup panna
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−22,5%

Stekbord induktion, 2 zoner, 1142x853x900, välj mellan 90, 120 och 150mm djup panna

Stekbord med induktion och en matlagningsyta i rostfritt stål. Stekbordet har digital temperaturkontroll så att maten kan tillagas exakt och effektivt med ett jämnt resultat. Induktionstekborden är utrustade med 2 zoner och står på ben.

Högeffektiva induktions stekbord, som säkerställer mycket effektiv värme, snabbast möjliga uppvärmning och erbjuder unika möjligheter att optimera vardagen i ett storkök. De här energieffektiva stekbord kan användas för ett brett utbud av matlagning som kokning, pochering, sjudande, fritering, bryning eller varmhållning.

Induktionens effektivitet bidrar till att säkerställa den snabbaste uppvärmningen i branschen; 0-200 °C på 90 sekunder samt effektiv värme, även när stekpannan är laddad med större mängder.

124 271,25 kr (inkl. moms) 160 350,00 kr −22,5% 124 271,25 kr (exkl. moms)
(155 339,06 inkl. moms)

Beskrivning

VARFÖR VÄLJA ETT INDUKTIONSSTEKBORD?

Snabb uppvärmning:

Induktionsstekbordet värms upp till 200 °C på 90 sekunder, medan ett traditionellt stekbord kan ta mellan 10 och 12 minuter för att nå samma temperatur. Induktionsstekbordet är det snabbaste stekbordet på marknaden när det gäller uppvärmning av stekytan. Den snabba uppvärmningstiden innebär att du måste tänka om i dina arbetsflöden på ett nytt och positivt sätt. Tidigare brukade man sätta på pannan och sedan organisera de ingredienser som skulle tillagas. Med Induktionsstekbordet kan du börja laga mat direkt och behöver därför ha ingredienserna redo vid uppstarten. Detta kan optimera arbetsflödet i ett storkök.

Exakt temperatur:

Induktionsstekbordet styrs av temperaturen och inte av den klassiska effektskalan, och detta med 1° C precision. Den exakta temperaturen möjliggör hög jämnhet. Genom att arbeta med exakt temperatur kan du använda rätt temperatur för olika ingredienser så att de tillagas perfekt. Hitta till exempel rätt temperatur för att tillaga biffar, fisk eller bacon och få samma fantastiska resultat varje gång!

Effektiv värmereglering:

I induktionsstekbordet är temperatursensorer placerade under pannan. Dessa sensorer ser till att den reglerar värmen snabbt och effektivt som svar på temperatursvängningar. När kalla ingredienser läggs i pannan känner sensorn snabbt av detta och justerar sedan värmen till den önskade temperatur som har valts. När du stänger av värmen stannar värmeöverföringen omedelbart och eftersom stekytan är tillverkad med en kärna av aluminium behåller den inte värmen som du kan uppleva med ett traditionellt stekbord, där ingredienserna kan fortsätta att steka efter att du stängt av värmen.

Digital teknik:

Induktionsstekbordet är baserad på en digital teknik där generatorn som styr systemet hjälper till att optimera spisens prestanda, livslängd och servicebehov. Systemet ser till att stekbordet levererar önskad effekt utan att använda onödig energi. Det ser till att de beräknade säkerhetsparametrarna respekteras, vilket maximerar livslängden för stekbordets komponenter. Samtidigt stängs det av vid fel, så att stekbordets komponenter inte drabbas av onödiga fel eller skador på systemet.

Energibesparing:

Kombinationen av induktion och digital teknik innebär att induktionsstekbordet inte använder onödig energi för att värma upp pannan för tillagning eller för att upprätthålla värmen i pannan under produktionen. Den beräknar den energi som behövs för att nå önskad temperatur och överför sedan den energi som behövs för att uppnå temperaturen. Därför kan effektivitet och energibesparing förenas, vilket även test av Norqi’s induktionsstekbord visar.

Datablad

403004
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: